Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
dün test yaptırdım değer 58 çıktı.doktorum hamile olduğumu söyledi ama ben inanamıyorum.dünden beri kahverengi bir akıntı var az az oluyor ama korkuyorum.yarın tekrar gidicem tahlile.dualarınızı bekliyorum.
çok sağolun arkadaşlar rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.ben henüz inanamasamda inşallah devam eder hepimiz bebeklerimizi sağlıkla ve hayırlısıyla kucağımıza alırız.benimle aynı gün test yaptıracak olan arkadaşlar vardı onlar ne yaptılar acaba
Hayırlı uğurlu olsun canım. Akıntı bende 2 ay boyunca oldu. Dr.um ilaç bile vermedi, kendiliğinden geçti. Umarım seninkide öyledir. Yinede danışmanda fayda var tabii.
allahım tüm bekleyenlere hayırlısıyla nasip etsin canım.bu bekeleme aşamasında eğer kuran okumayı biliyorsanız meryem suresini bolca okumanızı tavsiye ederim.özellikle 8 i tamamlayın.daha çok olsada olur tabiki.rabbim hayırlı evlatlar versin hepimize.