Z ZYVZYZ Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Temmuz 2020 259 105 53 35 28 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi ZYVZYZ #1 Kizlar meraba beta sonucum şu şekilde sonuç nedir? Referans /// Değer Aralığı 0-5-0-5.3 //// 0.1 mIU / mL
Kizlar meraba beta sonucum şu şekilde sonuç nedir? Referans /// Değer Aralığı 0-5-0-5.3 //// 0.1 mIU / mL
Merve2401 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 25 Mayıs 2020 775 644 53 28 28 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi ZYVZYZ #2 ZYVZYZ .!.: Kizlar meraba beta sonucum şu şekilde sonuç nedir? Referans /// Değer Aralığı 0-5-0-5.3 //// 0.1 mIU / mL Genişletmek için tıkla... Üzülerek söylüyorum negatif hamile değilsiniz demek
ZYVZYZ .!.: Kizlar meraba beta sonucum şu şekilde sonuç nedir? Referans /// Değer Aralığı 0-5-0-5.3 //// 0.1 mIU / mL Genişletmek için tıkla... Üzülerek söylüyorum negatif hamile değilsiniz demek
Z ZYVZYZ Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Temmuz 2020 259 105 53 35 28 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi ZYVZYZ #3 Merve2401 .!.: Üzülerek söylüyorum negatif hamile değilsiniz demek Genişletmek için tıkla... Hiç uzulmeyin ben istemiyordum zaten Daha 4 aylık kızım var küçücük Rabbim isteyen herkese versin inşallah
Merve2401 .!.: Üzülerek söylüyorum negatif hamile değilsiniz demek Genişletmek için tıkla... Hiç uzulmeyin ben istemiyordum zaten Daha 4 aylık kızım var küçücük Rabbim isteyen herkese versin inşallah
Merve2401 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 25 Mayıs 2020 775 644 53 28 28 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi ZYVZYZ #4 ZYVZYZ .!.: Hiç uzulmeyin ben istemiyordum zaten Daha 4 aylık kızım var küçücük Rabbim isteyen herkese versin inşallah Genişletmek için tıkla... Sevindim o zaman Allah bağışlasın size inşallah. Darısı benim gibi isteyenlerin başına anne olmak inşallah
ZYVZYZ .!.: Hiç uzulmeyin ben istemiyordum zaten Daha 4 aylık kızım var küçücük Rabbim isteyen herkese versin inşallah Genişletmek için tıkla... Sevindim o zaman Allah bağışlasın size inşallah. Darısı benim gibi isteyenlerin başına anne olmak inşallah
Z ZYVZYZ Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Temmuz 2020 259 105 53 35 28 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi ZYVZYZ #5 Merve2401 .!.: Sevindim o zaman Allah bağışlasın size inşallah. Darısı benim gibi isteyenlerin başına anne olmak inşallah Genişletmek için tıkla... Amin insallah Rabbim gönlünüze gore versin tez zamanda haberini alırsıniz inşallah çok teşekkür ederim
Merve2401 .!.: Sevindim o zaman Allah bağışlasın size inşallah. Darısı benim gibi isteyenlerin başına anne olmak inşallah Genişletmek için tıkla... Amin insallah Rabbim gönlünüze gore versin tez zamanda haberini alırsıniz inşallah çok teşekkür ederim
E Elagozluprenses Üye Kayıtlı Üye 3 Haziran 2021 310 219 18 29 28 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi ZYVZYZ #6 ZYVZYZ .!.: Hiç uzulmeyin ben istemiyordum zaten Daha 4 aylık kızım var küçücük Rabbim isteyen herkese versin inşallah Genişletmek için tıkla... Amin insallah ben çok istiyorum böyle dualara denk gelince o kadar seviniyom ki sanki oldu olacak gibi hissediyorum dualarınızı eksik etmeyin lütfen
ZYVZYZ .!.: Hiç uzulmeyin ben istemiyordum zaten Daha 4 aylık kızım var küçücük Rabbim isteyen herkese versin inşallah Genişletmek için tıkla... Amin insallah ben çok istiyorum böyle dualara denk gelince o kadar seviniyom ki sanki oldu olacak gibi hissediyorum dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Z ZYVZYZ Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Temmuz 2020 259 105 53 35 28 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi ZYVZYZ #7 Elagozluprenses .!.: Amin insallah ben çok istiyorum böyle dualara denk gelince o kadar seviniyom ki sanki oldu olacak gibi hissediyorum dualarınızı eksik etmeyin lütfen Genişletmek için tıkla... Ne demek canım İnşallah en kısa zamanda alırsın güzel haberler Allah im isteyen herkese versin inşallah
Elagozluprenses .!.: Amin insallah ben çok istiyorum böyle dualara denk gelince o kadar seviniyom ki sanki oldu olacak gibi hissediyorum dualarınızı eksik etmeyin lütfen Genişletmek için tıkla... Ne demek canım İnşallah en kısa zamanda alırsın güzel haberler Allah im isteyen herkese versin inşallah