sonuç pozitif kızlar hamileyim :)

çok sevindim. allah tamamına erdirir inşallah. tebrik ederim..

canım benim sonunda sende aramıza katıldın yeni anne adayı çok sevindim inşallah sorunsuz bir şekilde hamileliğini tamamlayıp yavrunu sağ sağlim kucağına alırsın.

canım tebrik ederim rabbim hayırla ve sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin

kızlar ben geçen ayda bu ayda ara kanama gördüm iki adetin tam ortasında 15, günü yani birde benim adetlerim 5 gün falan çok yoğun bi şekilde olur geçen ay iki gün yoğundu ve diğer günler leke şeklindeydi geçen ayda olacağım zamanda 3 gün önce hep leke şeklinde geldi tüm siteleri araştırdım fikrinize ihtiyacım var nolur ayrıca geçen ay lekelenme şekline olduğu için adtm tam başlamadan 3gün önce kan testi yapmiştim negatifti bi belirtim yok sade kasıklarım hafif ağrıyo

Müzelerde sergilenen papirüslere göre, hamilelik şüphesi olan bir kadın her gün sabah idrarıyla biri buğday, diğeri arpa dolu iki torbayı sularmış.
Hamilelik şüphesi olmayan bir başka kadın da yine ayrı ayrı buğday ve arpa torbalarını idrarıyla sularmış.
Hamilelik şüphesi olan kadının idrarla suladığı buğday ve arpa dolu torbalar,
diğer kadının suladığı torbalardan daha önce çimlenirse,hamile olduğu anlaşılırmış.
İki kadının suladığı buğday ve arpalar aynı anda çimlenirse hamilelik olmadığı ortaya çıkarmış. Hamile olan kadınların sabah idrarlarında aşırı miktarda hormon bulunduğu için, buğday ve arpa torbaları diğer normal idrarlarla sulananlardan çok daha önce yeşerirmiş.
Günümüzde meyve ve sebzenin daha erken sürede yetiştirilmesi için hormon kullanılması da aynı yöntemin bir benzeridir.

ıyı dıleklerınız ıcın sagolun arkadaslar allah bu guzel duyguyu tum ısteyenlere nasıp etsın.amın dualarım sızınle

Hayırlı olsun canım..İnşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın

ay tebrik ederim canım yaa bende diğer konuyu takip ediyordum bu kız neden yazmamışm acep test negatifmi diyordum bende allah tamamına erdirsinnn sağlıcakla kucakla bebişini inşallahhhŞenizkaydirigubbakcemile5

canım bebişin hayırlı olsun. Bende haftaya pzt. günü test yapıcam fakat şimdiden heyecanlıyım sende ilk belirtiler neler ıoldu biraz bahsedermisin. Bana sanki karnım şişmiş gibi geliyo ama psikolojik olarakmı öyle yoksa bayramda çokmu yiyip kilo aldım çözemiyorum senin ayrıntılarını bekliyorum.

tebrikler cnm,gözyün aydın hayırlı olsun,Allah tamamına erdirsin,kucağına almayı nasip etsin inş.:CüvCüv:

ya kızlar ben çok korkuyorum hamileliği düşünmüyorduk erken diye adetim 2 gün geçti acaba hamilemiyim cevap yazın nolur korkuyorum

Merhaba Rapunzel,
hayırlı olsun canım allah tamamını erdirsin ve inşallah rahat bir hamilelik geçirirsin bence buda çok önemli

QUOTE=berrin5910;4014111]canım bebişin hayırlı olsun. Bende haftaya pzt. günü test yapıcam fakat şimdiden heyecanlıyım sende ilk belirtiler neler ıoldu biraz bahsedermisin. Bana sanki karnım şişmiş gibi geliyo ama psikolojik olarakmı öyle yoksa bayramda çokmu yiyip kilo aldım çözemiyorum senin ayrıntılarını bekliyorum.[/QUOTE]

sagol canım ıyı dıleklerın ıcın umarım sende hamılesındır.benım hıc bır belırtım olmadı normal adet belırtılerım vardı göyüslerimde şişkinlik ve ağrı vardı.bel ve kasık ağrım vardı yanı normal adet ağrılarım vardı ama 1 haftayı gectı test yaptım sonuc pozıtıf cıktı yanı her ınsana gore değısıyomus belırtıler olmuyomus bazen benım boyle oldu.allah sana ve butun ısteyen herkese nasıp etsın bu guzel duyguyu canım:Saruboceq::Saruboceq:

cnm benim habersiz birakma gelismeler yaz cok optum tekrar hayirli olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…