• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonuç yanlış olabilir mi

nurpapatya_

Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2023
30
1
16
Hanımlar merhaba,
Eşimle en son 24 kasımda ilişki yaşamıştık ve ben 2 aralıkta kan testi vermiştim. Bhcg 0.1 çıktı ancak reglimde 13 günlük bir gecikme var ve dün sabahtan beri mide bulantısı ve arada baş dönmesi hissediyorum. Göğüslerim de epey hassas kan testinin yanlış çıkma ihtimali varmı düşünceleriniz neler

Hamile değilseniz bile epey bir gecikmişsiniz doktora gidip nedenine göre bir yol izleyin.

Hanımlar merhaba,
Eşimle en son 24 kasımda ilişki yaşamıştık ve ben 2 aralıkta kan testi vermiştim. Bhcg 0.1 çıktı ancak reglimde 13 günlük bir gecikme var ve dün sabahtan beri mide bulantısı ve arada baş dönmesi hissediyorum. Göğüslerim de epey hassas kan testinin yanlış çıkma ihtimali varmı düşünceleriniz neler
Eşofmanlı bacım doğru soyluyo🤣

Hanımlar merhaba,
Adetiniz gecikmişse geç yumurtlama olmuş olabilir biraz bekleyin bakalım
Belirtiler yumurtlamanın göstergesi

Back
X