yi geceler hanımlar kendimden bahsedeyim 31 olmama 3 ay kaldı ve 3 yılı aşkındır evliyim 2 yıl önce düşüğüm oldu ve sebebi araştırılırken troid hastası olduğumu öğrendim ve 2 yıldır hem troid hemde çocuk için tedavi oluyorum
3 kere klomen denedik ve 2 kere daha denedikden sonra aşılamaya geçicez
6 gün oldu adetimin gecikmesi doktora gittim kan tahlili verdim eğer gebe değilsem adet söktürücü vericek ve klomen tedavisine başlıcaz
her ay piskolojik belirtiler yaşadım 2 yıl boyunca ama son zamanlarda o kadar alıştım ki adetimin geçikmesine ve çocuğumun olmayacağına bugün doktordan gelince kendimi dinledim ne gibi belirtilerim var diye şunlar mevcut bende;
aşırı gaz ve hafif kabızlık
miğdemde hafif yanma bulantı
gögüslerimde şişkinlik
bacaklarım ağrıyor
ateşim var ama çok değil
devamlı yatma isteği uyumasamda
akıntım azaldı diğer adet döngülerime göre
ve şunu çok iyi biliyorum bunlar gebelik belirtisi diceksiniz ama şöyle birşey oldu doktor altan muane etti ve muaneden sonra lekelenmem oldu ve bir daha gelmedi kafam o kadar karıştı ki eşimde umutlandı onun umutlarını söndürdüm adet olucam diye bari o perişan olmasın diye ne yapıcam bilemiyorum kafam karışık ben ne güzel adet olup gidiyordum nerden çıktı bu gecikme..((
yok canım bugün çıkacak sonuçlar özel hastanede doktorum pazartesi ara sonucu söylerim dedi oturduğum yere uzak gittiğim hastane yoksa bugün alabilirdim sonucu neyse ben çoooook bekledin 2 gün daha beklicem adet olmazsam şayet
yok canım bugün çıkacak sonuçlar özel hastanede doktorum pazartesi ara sonucu söylerim dedi oturduğum yere uzak gittiğim hastane yoksa bugün alabilirdim sonucu neyse ben çoooook bekledin 2 gün daha beklicem adet olmazsam şayet[/QUOTE]
merhaba hanımlar vucudumdaki düğer değişiklikleri bildireyim dedim tecrübeli ve de bilgisi olanlar beni bilgilendirirse sevinirim
akıntısı bol ve sulu olan bir bayanım ama inat etti bu sefer ne akıntı ne de birşey kupkuru günde saat başı günlük ped ve 2 kere iç çamaşırı değiştirmek zorunda kalan ben 3 gündür aynı iç çamaşaırıyla duruyorum rekor kırıyorum
gögüslerimin ucunda iğne batmaları kasıklarımda ağrı var ve de bel ağrım var
anıden başıma ağrılar giriyor başımın ağrıdığını pek bilmem ilaç bile içmem aman başım ağrıdı diye
gazman gibiyim gaz sıkışmasından nerdeyse vajına ağzından gaz çıkartıcam vede sanki rahmime iğneler batıyor
umutlanmak istemiyorum umutlanmıyorumda bu belirtileri buraya yazmamdaki amacım benim gibi her adet gecikmesinde bir sürü belli belirsiz belirti yaşanların araştırma içersine girdikleri zaman bu yazıyı görmeleri
sonuçda hamile kalır veya kalmazsam ona göre kendilerine bir cevap bulabilsinler diye yaşadığım her türlü şeyi hamile kalana kadar yazıcam selimden geldiğince