sonuç yine hüsran

mervenur54

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2016
60
25
3
35
bugun adet günüm 5 kezdir oluyo idrar testi yapıyorum 4 gündür negatif bugun belki diye bekledim ama yine sonuç negatif bnm gibi olup sonra hamile olduğunu öğrenen var mıdır aranızda...

pozitif olsa bir tanesinde bile çıkmazmıydı?şuan umudum kalmadı adetimi bekliyorum ama yine de hikayesi benzeyip pozitif olanlar varmıdır acaba

benim bi tanıdığım vardı geç döllenme olduğu için idrarda belli olmamıştı daha sonra kan testinde çıktı. ama çokta kafana takma psikolojik olarak etkilenebilir. inşallah hayırlısıyla bebeğin olur :)

bugun olucam sanırım ama 4 gündür ağrım var bnm adetim normaldede sancılı geçer baya ağzımda olunca testlerde negetif olunca 28n çatladı bnm yani 13 gün bittti bügün 14 gün idrarda çıkması gerekmezmiydi ben tedavi görüyorum o yüzden bu ay fazla beklentiye girdim sanırım

bügün olmazsam yarın gidicem doktoruma bakalım ama ben daha önce düşük yaptım ve direk çıkmıştı idrarda bu ay hüsranla sonuçlandı kendimi fazla hazırlmışım sonuç aşırı hayal kırıklığı...

Hayatım git kanda gebelik testi yaptır bi saat sonra sonuç elinde gec döllenme de olursa çıkacak

ALLAH herkeSin gönlüne göre versin inşa ve bu yoldaki insanların hepsine de sabırlarrrr versin zormuş gerçekten ...

bugun adet günüm 5 kezdir oluyo idrar testi yapıyorum 4 gündür negatif bugun belki diye bekledim ama yine sonuç negatif bnm gibi olup sonra hamile olduğunu öğrenen var mıdır aranızda...
Adet günüm 6 gün geçtikten sonra idrar testi silik çıkmıştı. Stres yapma kendine

KAN TESTİ YAPTIRDIM BUGUN ADET GÜNÜM VE SONUÇ 0.82 BÜTÜN BELİRTİLERİ YAŞADIM MİDE BULANTISI HARİÇ BAYA ÜMİTLENMİŞTİM (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…