sonuç yine hüsran

KAN TESTİ YAPTIRDIM BUGUN ADET GÜNÜM VE SONUÇ 0.82 BÜTÜN BELİRTİLERİ YAŞADIM MİDE BULANTISI HARİÇ BAYA ÜMİTLENMİŞTİM (
Çok üzüldüm canım. Yaşadığın hayalkırıklığını anlayabiliyorum. Kendine stres yapma ki adetin daha da gecikmesin. Rabbim tez vakitte sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin inşallah

Adetten 4 gun önce yaptirdim1.20 çıkmıştı adet gecikmesinin 3.günü 75 çıkmıştı bence bekle Allah hayırlısını nasiip etsin olmazsada bir dahaki ay olur belki kimbilir vardır bundada bir hayir

Adetten 4 gun önce yaptirdim1.20 çıkmıştı adet gecikmesinin 3.günü 75 çıkmıştı bence bekle Allah hayırlısını nasiip etsin olmazsada bir dahaki ay olur belki kimbilir vardır bundada bir hayir
AZ ÖNCEDE ADET OLDUM BU AY Kİ UMUTLARI ERTELEDİK YİNE ALLAH DOĞRU ZAMANDA DOĞRU EVLATLAR NASİP ETSİN HERKEZE...

Hayırlısı böyleymiş canim benimde gebelik diye sevinirken dis gebelik dediler o yuzden sıkma tatli canını bunada şükür baska birseyin olmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…