• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonuçlar açıklanmış

Birakitamolsa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5.042
Puanlar
158
Merhabaaaa kpss sonuçları açıklanmış 64 almism:((( sizce umut varmı atanrmym düz lise mezunuyum öncelik meslek liseleri falan diyolr 75 falan alabilseymsm keskeyaaa

Merhabaaaa kpss sonuçları açıklanmış 64 almism:KK43:(( sizce umut varmı atanrmym düz lise mezunuyum öncelik meslek liseleri falan diyolr 75 falan alabilseymsm keskeyaaa
Düz lise mezunları için nereden baksanız 90-95 gerek atanmak için evet meslek liselerinin biraz daha yüksek atanması.

Meslek lisesi mezunu olsan bile yok canım sanırım. Yani tercih yap yine belli olmaz ama umarım hayırlısı olur

Merhabaaaa kpss sonuçları açıklanmış 64 almism:KK43:(( sizce umut varmı atanrmym düz lise mezunuyum öncelik meslek liseleri falan diyolr 75 falan alabilseymsm keskeyaaa
70 üzeri alabilseydiniz açıktan atamalarda bi ihtimal şansınız olabilirdi ama cok mümkün görünmüyor

tercihler ne zman yapılıyor ki.bulamadım ben

Düşük biraz moralinizi bozmak istemem ama zor. Üzülmeyin, bir dahakine daha iyi hazırlanırsınız.

Hiç araştırma yapmadan mı girdiniz sınava yahu.64 puanın atanması imkansız elbette
64 puan alsam atanrmym acaba gibi bi araştırma yapmadm tabi 69 la kayseri memur alımı yapms gecen sene ufak tefek arastrdm insn bütün puanlri yazıp tek tek arastramio haliyle

En iyisi okulumu bitirip kosgebten kredilerimi çekip kreş aciyim kpss den hayır yok:))

bende bunu anlamıyorum
bak mesela geçen bi haber okudum
kamuya 100 bin bilişimci alıcaklarmış 8000tlcik de maaş
eee o zaman bu nasıl ikilem arkadaş?
Yalan haber. Gazeteciler son birkaç yıldır doğru haber yapıyor mu sanki? Mişla musla olmaz bu is, bütçe kanununda verilen kadro sayısı belli. Çoğu kişi takip etmiyor ne yazık ki.

Back
X