Sonuçlarıma bi bakarmısınız..

ayperi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2012
85
47
98
Arkadaşlar herkese merhaba.
İdrar testinde hamile olduğunu öğrenmiştik geçen hafta da ilçede kan testi verdik sonuçları bugün alabildik merkeze uzak bi yerde oturuyoruz kadın doğumcuya gitmek virüs nedeniyle ayrı bi sıkıntı sglık ocağındaki dr Vegaferon ve decavit önerdi tanıdığımız eczacı erken dah a sadece folik kullan dedi bugun ilçedeki dr üçünüde kullan dedi ve bn neye uyucamı şaşırdım iki hafta sonra yada üç hafta sonra gidebilicez kadın doğumcuya ,bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi teşekkürler şimdiden.

Eklentiler

• IMG-20200504-WA0001.webp
    IMG-20200504-WA0001.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 92
  • IMG-20200504-WA0002.webp
    IMG-20200504-WA0002.webp
    41,6 KB · Görüntüleme: 93
D vitamini icin henuz erken diye biliyorum onun yerine günese cıkin folik asit ben kullanmadim onun yerine iceren gidalari tükettim folik asit mide bulantisi yapti bende. Diger ilaci blmiyorum. Duzenli beslenin etiniz sebzeniz baliginiz yesilliginiz derken butun vitaminleri aliyorsunuz zaten. Hayirli olsun

Evet sonuçlar normal hamilesiniz. Ancak dediginiz ilaçları sağlık ocağı erken vermiş onlar biri 12 biri de 16. haftada başlıyor normalde. Folik asit kullanmamda fayda var ilk 12 hafta.

Evet sonuçlar normal hamilesiniz. Ancak dediginiz ilaçları sağlık ocağı erken vermiş onlar biri 12 biri de 16. haftada başlıyor normalde. Folik asit kullanmamda fayda var ilk 12 hafta.
Kan değerlerim düşük bi sıkıntı olurmu ki

Back
X