Sonuçlarınız kaç günde çıktı ?

leylosvemecnun

Son günüme kadar, kalp durana kadar❤
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
5.295
7.086
398
Ayın 26 sında trombofili paneli testi yaptıracağım küçük bir şehirde yaşıyorum sonuçlar daha mı çabuk çıkar ? Sonuçlar çıkana kadar korunmam gerekir mi ? Şu an yumurtlama dönemindeyim denemek istemiyorum ama eşim zaten kese ve kalp atışı için 2 hafta bekliyoruz eğer tutarsa sonuçlar çıkana kadar bir şey olmaz diyor ne yapacağımı bilemiyorum

ne zaman oldun ve neden 26 sını bekliyorsun
3 ayı geçti kürtaj olalı.Ayın 26 sına sıra buldum o yüzden o gün yaptıracağım aslında tek düşükte yaptırmana gerek yok dediler ama rüyamda biri bana test yaptır dedi.Hamile kalacağımı kaybedeceğimi de rüyamda görmüştüm hep o yüzden rüyayı önemsiyorum

3 ayı geçti kürtaj olalı.Ayın 26 sına sıra buldum o yüzden o gün yaptıracağım aslında tek düşükte yaptırmana gerek yok dediler ama rüyamda biri bana test yaptır dedi.Hamile kalacağımı kaybedeceğimi de rüyamda görmüştüm hep o yüzden rüyayı önemsiyorum
yok canım iyi düşünmüşsün aynı şeyleri tekrar yaşamak zor. ben 2 düşük yaptım 24 gün oldu genetik test yapıldı araştırma hastanesinde 3 aya çıkar dediler ama normalde 2 aya çıkıyormuş 15 gün oldu bakalım ne zaman çıkacak. genelde ilk düşüğe yapmıyorlarmış sen 2 düşük yaptım felan de garantiye al bari

Çok geçmiş olsun Allah cennette buluştursun inşallah ❤ 2 düşük diyeceğim sadece pıhtılaşma yaptıracağım sülalemde 4 kişi pıhtılaşmadan öldü açıkçası pıhtılaşma olduğunu düşünüyorum.Genetik için eşimin de kan vermesi gerekiyormuş ona göre bu testler gereksiz ben kötüyü çağırıyormuşum evham yapıyormuşum..ayrıca çalışıyor gelemez sadece trombofili ne zaman çıkar göreceğiz bakalım bana kalsa genetik de isterim 2 ay olsun beklerim ne olacak

Çok geçmiş olsun Allah cennette buluştursun inşallah ❤ 2 düşük diyeceğim sadece pıhtılaşma yaptıracağım sülalemde 4 kişi pıhtılaşmadan öldü açıkçası pıhtılaşma olduğunu düşünüyorum.Genetik için eşimin de kan vermesi gerekiyormuş ona göre bu testler gereksiz ben kötüyü çağırıyormuşum evham yapıyormuşum..ayrıca çalışıyor gelemez sadece trombofili ne zaman çıkar göreceğiz bakalım bana kalsa genetik de isterim 2 ay olsun beklerim ne olacak
tşk ederim canım. anladım canım keşke eşinide ikna etsen en azından komple tahliller yapılır. erkekler zaten bi taşın altına ellerini koysalar şaşarım onlara göre herşey gereksiz. Allahtan benim eşimin sesi çıkmadı hemen gidip verelim dedi. bekliyoruz bakalım

Back
X