- 20 Ağustos 2016
- 1.336
- 3.087
- 133
- 31
- Konu Sahibi Random Access
Merhaba başlıktan da anlaşılacağı üzere donuçtsn çok mutsuzum .
Bu ameliyatı geçirenler bilir ne kadar zor bi süreç Olduğunu.
Bunca zahmete eziyete zerrece değmedi . Solumda nefes problemim vardı düzelmedi hala 27. Günüm bugün vede .
Sağlık problemimin geçmemiş olması bi tarafa şekil olarak da memnun değilim . Burnum önce de etli ve büyük görünüyordu . Yine etli ve büyük görünüyor . Kalkıklığı yok düz duruyor yandan .
Sadece Allah razı olsun biraz kavis eklemiş sanki . O da sanki .
. Boşu boşuna aylarca bekleyip ameliyst masasına yarmış gibi hissediyorm . Burnum öncekinden de büyük görünüyor gözüme .
Hala şiş o iner diyenler de var artık 1 ayda şekli bellidir diyenlerde . Şekil buysa ben nasıl bu kafayı toplsrım blmiyorum .
Benimle aynı durumda olup revizyon ameliyatına girip de memnun olan var mı ? Kime oldunuz ?
Ne kadar zaman geçmesi gerekir ?
Ve şişlik var mıdır hala küçülür mü ? Hiç sanmıyorum ama işte bir ümit sorayım . Şimdi telefondan yazıyorum bilgisayara geçince foto atarım .
Bu kadar okuduğunuz için teşekkürler.
Bu ameliyatı geçirenler bilir ne kadar zor bi süreç Olduğunu.
Bunca zahmete eziyete zerrece değmedi . Solumda nefes problemim vardı düzelmedi hala 27. Günüm bugün vede .
Sağlık problemimin geçmemiş olması bi tarafa şekil olarak da memnun değilim . Burnum önce de etli ve büyük görünüyordu . Yine etli ve büyük görünüyor . Kalkıklığı yok düz duruyor yandan .
Sadece Allah razı olsun biraz kavis eklemiş sanki . O da sanki .

Hala şiş o iner diyenler de var artık 1 ayda şekli bellidir diyenlerde . Şekil buysa ben nasıl bu kafayı toplsrım blmiyorum .
Benimle aynı durumda olup revizyon ameliyatına girip de memnun olan var mı ? Kime oldunuz ?
Ne kadar zaman geçmesi gerekir ?
Ve şişlik var mıdır hala küçülür mü ? Hiç sanmıyorum ama işte bir ümit sorayım . Şimdi telefondan yazıyorum bilgisayara geçince foto atarım .
Bu kadar okuduğunuz için teşekkürler.