Sonucu Anlamadım?

insanın canını sıkıyorlar gerçekten. ben özel hast. bir doktoru aradım orasıda 4 haftalık gebesiniz falan dedi. bu da tehlikeli diyor. ben yarın özele gideceğim mecburen...

insanın canını sıkıyorlar gerçekten. ben özel hast. bir doktoru aradım orasıda 4 haftalık gebesiniz falan dedi. bu da tehlikeli diyor. ben yarın özele gideceğim mecburen...
Testi bugn yaptirdysan pazarı bekle canm canını sıkarlar boşu boşuna. Doktorumu dahda seviyorum sizi böyle duyunca ya doktor motive edici konuşmalı bence.. üzme kendini

Hayırlı olsun canım kaç haftalıkken kese görünür birde en erken ne zaman hamile old anlaşılır.Yeni evliyim ve hiç bilgim yok bizde yavaştan düşünmeye başladık ama çok cahilim

Hayırlı olsun canım kaç haftalıkken kese görünür birde en erken ne zaman hamile old anlaşılır.Yeni evliyim ve hiç bilgim yok bizde yavaştan düşünmeye başladık ama çok cahilim
inanın bende hiç bilmiyorum ama kese 6. haftadan sonra görünür demişti bugün gittiğim doktor. hamile olduğunuda gecikmen olursa idrar testi ve kan testi yaptırabilirsin..inşallah Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah

Merhaba hanımlar 17 gündür regl olamadım. dün hassas testten yaptım 2-3 dk da iki çizgi çıktı ikiside koyuydu. bugün kan verdim b-hcg 225.1 yazıyor. bu ne demek anlayamadım?
sen anlamışsın bencede anlamıyo ayağına yatıyosun tabikikde hamilesinn canımmmm

Hanilesin hemde 4 haftalik falan yanilmiyorsam
Arkadaşlar şimdi 4 haftalık diyorsunuz ama arkadaşın betası çok az çıkmış benim beta 685 çıktığı halde 3 haftalık dedi doktor eminmisiniz ?

Arkadaşlar şimdi 4 haftalık diyorsunuz ama arkadaşın betası çok az çıkmış benim beta 685 çıktığı halde 3 haftalık dedi doktor eminmisiniz ?
Benim 3.5 haftalık 67 idi. Beta değeri geniş bir aralıktadır gebelikten gebeliğe farklılık olabilir.

Boşa paniklemeyin. O doktorunda bilgisinden şüphe ettim. Geç döllenme diye bişey var. Ağrınız sancınız kanamanız yoksa panik yapacak hiçbirşey yok
hiç kanamam olmadı sadece kasıklarımda birkaç kez ağrı oldu o da anlıktı.

şimdi nasıl değerleriniz?
Valla ben başka test yaptırmaya gerek duymadım. 67 çıktıktan 2,5 hafta sonra doktora gittim hem bebeği hemde kalp atışını gördüm. Sonrasında iki defa daha kontrole gittim çünkü önceden düşük yaptığım için düşük riskim vardı. Artık düşük riski kalktı dedi doktor. Yine de 9 ay dikkatli olmak zorundaymışım. Sağlıklı giden bir gebeliğim var beta değerine çok fazla takılmayın ilk kez tespit için gerekli o kadar. Sonrası her gebelik kendine özgüdür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…