- 26 Ağustos 2016
- 3.616
- 3.867
- 133
- Konu Sahibi ShellShock
-
insanın canını sıkıyorlar gerçekten. ben özel hast. bir doktoru aradım orasıda 4 haftalık gebesiniz falan dedi. bu da tehlikeli diyor. ben yarın özele gideceğim mecburen...Canm ona bakmaz o ya bu doktorlardan her biri bir çeşit benm adet tarihim 31 aralık 30 günde bir düzenli adet görüyorm 31inde bir gün gecikmeli gittim 228 di doktor çok normal dedi 2 gün sonra bakti 541 bu değerle kese gözükmz dedi haftaya gel dedi dün gittim kese 8 .2 mmdi onada normal dedi. Br kaç gün geç olmuş olabilir dedi biraz gerideyz suan hayırlısı 7. Haftada gidecegm kalp atışlarına . Sn iki gün sonra tekrar baktım 400 üzeri ise çok normal doktoruda degstir
Testi bugn yaptirdysan pazarı bekle canm canını sıkarlar boşu boşuna. Doktorumu dahda seviyorum sizi böyle duyunca ya doktor motive edici konuşmalı bence.. üzme kendiniinsanın canını sıkıyorlar gerçekten. ben özel hast. bir doktoru aradım orasıda 4 haftalık gebesiniz falan dedi. bu da tehlikeli diyor. ben yarın özele gideceğim mecburen...
inanın bende hiç bilmiyorum ama kese 6. haftadan sonra görünür demişti bugün gittiğim doktor. hamile olduğunuda gecikmen olursa idrar testi ve kan testi yaptırabilirsin..inşallah Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallahHayırlı olsun canım kaç haftalıkken kese görünür birde en erken ne zaman hamile old anlaşılır.Yeni evliyim ve hiç bilgim yok bizde yavaştan düşünmeye başladık ama çok cahilim
sen anlamışsın bencede anlamıyo ayağına yatıyosun tabikikde hamilesinn canımmmmMerhaba hanımlar 17 gündür regl olamadım. dün hassas testten yaptım 2-3 dk da iki çizgi çıktı ikiside koyuydu. bugün kan verdim b-hcg 225.1 yazıyor. bu ne demek anlayamadım?
vallahi anlamadımsen anlamışsın bencede anlamıyo ayağına yatıyosun tabikikde hamilesinn canımmmm
kız ben bile bu zamana kadar hiç kalmadım ama çıksa direk anlarım cahillik değil o şaşırdığından herhalde neden tehlikeliymiş kivallahi anlamadımcahilliğime verin ama doktorumu aradığımda tehlikeli gebelik dedi
Hanilesin hemde 4 haftalik falan yanilmiyorsam
Arkadaşlar şimdi 4 haftalık diyorsunuz ama arkadaşın betası çok az çıkmış benim beta 685 çıktığı halde 3 haftalık dedi doktor eminmisiniz ?Olabilir. İlk defa başına gelince insan emin olmak istiyor. Sanırım geç döllenme olmuş. 4 haftalık falan bir gebeliğiniz var. 1 hafta bekleyin sonra mutlaka doktora gidin. Sağlıkla alın inşallah kucağınıza
evet doktorda tehlikeli gebelik dediArkadaşlar şimdi 4 haftalık diyorsunuz ama arkadaşın betası çok az çıkmış benim beta 685 çıktığı halde 3 haftalık dedi doktor eminmisiniz ?
Allah allah ne yapacakmışsın şimdi , dinlenmen gerekiyor sanırsamevet doktorda tehlikeli gebelik dedi
ama çalışıyorum işte Allah tan oturarak çalışıyorumAllah allah ne yapacakmışsın şimdi , dinlenmen gerekiyor sanırsam
Benim 3.5 haftalık 67 idi. Beta değeri geniş bir aralıktadır gebelikten gebeliğe farklılık olabilir.Arkadaşlar şimdi 4 haftalık diyorsunuz ama arkadaşın betası çok az çıkmış benim beta 685 çıktığı halde 3 haftalık dedi doktor eminmisiniz ?
Boşa paniklemeyin. O doktorunda bilgisinden şüphe ettim. Geç döllenme diye bişey var. Ağrınız sancınız kanamanız yoksa panik yapacak hiçbirşey yokevet doktorda tehlikeli gebelik dedi
şimdi nasıl değerleriniz?Benim 3.5 haftalık 67 idi. Beta değeri geniş bir aralıktadır gebelikten gebeliğe farklılık olabilir.
Yükselir kuzum sen kendine dikkat ett , eve gidince bol bol dinlen , meyve ye :)ama çalışıyorum işte Allah tan oturarak çalışıyorumhafta sonu dinleneceğim inşallah yükselir dua edin bana
hiç kanamam olmadı sadece kasıklarımda birkaç kez ağrı oldu o da anlıktı.Boşa paniklemeyin. O doktorunda bilgisinden şüphe ettim. Geç döllenme diye bişey var. Ağrınız sancınız kanamanız yoksa panik yapacak hiçbirşey yok
yani doktor öyle bir söyledi ki gayet umursamazYükselir kuzum sen kendine dikkat ett , eve gidince bol bol dinlen , meyve ye :)
Valla ben başka test yaptırmaya gerek duymadım. 67 çıktıktan 2,5 hafta sonra doktora gittim hem bebeği hemde kalp atışını gördüm. Sonrasında iki defa daha kontrole gittim çünkü önceden düşük yaptığım için düşük riskim vardı. Artık düşük riski kalktı dedi doktor. Yine de 9 ay dikkatli olmak zorundaymışım. Sağlıklı giden bir gebeliğim var beta değerine çok fazla takılmayın ilk kez tespit için gerekli o kadar. Sonrası her gebelik kendine özgüdürşimdi nasıl değerleriniz?
Yerleşirken o kadar olabilir. Bende ara sıra hala iğne batması gibi olur. Ağrıdan kastım dayanılmaz kıvrandıracak kadar sert Ağrıhiç kanamam olmadı sadece kasıklarımda birkaç kez ağrı oldu o da anlıktı.
senın doktorun bi garip bence cnmyani doktor öyle bir söyledi ki gayet umursamazağlıyorum üzüntüden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?