Sonucu Anlamadım?

inşallah benimde sizin gibi sağlıklı olur gebeliğim içime su serptiniz gerçekten

Yerleşirken o kadar olabilir. Bende ara sıra hala iğne batması gibi olur. Ağrıdan kastım dayanılmaz kıvrandıracak kadar sert Ağrı
yok okadar ağrım hiç olmadı çok şükür hiç kanamam da olmadı ama işyerimde sürekli sigara içiliyor ondan mı acaba diyorum valla kafamda bir sürü sorular var karkakarışık oldum iyice.

yok okadar ağrım hiç olmadı çok şükür hiç kanamam da olmadı ama işyerimde sürekli sigara içiliyor ondan mı acaba diyorum valla kafamda bir sürü sorular var karkakarışık oldum iyice.
İnşallahta olmaz içinizi ferah tutun. Sigara sıkıntı gebelikte mümkün olduğu kadar korumaya çalışın kendinizi. Stresten uzak sağlıklı bir gebelik geçirmeniz dileğiyle

Kızlar bakın yumurtlamaya Gore olur beta kimi insanda düşuk kimi insanda yüksek ortalama arasına girsin yeterli bence. Buradaki sonuca göre değerlendirebilirsn canm.. ShellShock

Eklentiler

• Screenshot_20170210-152258~2.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 60
Kızlar bakın yumurtlamaya Gore olur beta kimi insanda düşuk kimi insanda yüksek ortalama arasına girsin yeterli bence. Buradaki sonuca göre değerlendirebilirsn canm.. ShellShock
aslında benimki 14. günde yüksek değer oluyor ama son adet tarihime göre geç lmuş oluyor. dua ediyorum inşallah geç döllenmedir

aslında benimki 14. günde yüksek değer oluyor ama son adet tarihime göre geç lmuş oluyor. dua ediyorum inşallah geç döllenmedir
Son adet tarihini bırak artk biraz sabret haftaya kesenin durumuna göre olacak bn son adete göre 5+6haftaligm doktor bna 3 4 haftalık daha dedi son adetimi sormadi bile önemli olan bebis . Yumurtlamadan sonraki 15.gun yaptrmistm bn çok normal geldi bna senin değerde bnm kine yakın sen sabret pazar günü tekrar test yaptr inslh hersy guzl olucak

gerçekten içimi rahatlattınız inşallah dediğiniz gibi güzel olur... birde bir hafta önceki kan değerimi aldırdım eşime bir hafta önceki 0 mış. yani gebelik hiç gözükmüyormuş 1 haftada 225.1 olmuş

Bence gayt iyi yanı inslh guzl olur hersy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…