- 26 Ağustos 2016
- 3.616
- 3.867
- 133
- Konu Sahibi ShellShock
-
inşallah benimde sizin gibi sağlıklı olur gebeliğimValla ben başka test yaptırmaya gerek duymadım. 67 çıktıktan 2,5 hafta sonra doktora gittim hem bebeği hemde kalp atışını gördüm. Sonrasında iki defa daha kontrole gittim çünkü önceden düşük yaptığım için düşük riskim vardı. Artık düşük riski kalktı dedi doktor. Yine de 9 ay dikkatli olmak zorundaymışım. Sağlıklı giden bir gebeliğim var beta değerine çok fazla takılmayın ilk kez tespit için gerekli o kadar. Sonrası her gebelik kendine özgüdür
yok okadar ağrım hiç olmadı çok şükür hiç kanamam da olmadı ama işyerimde sürekli sigara içiliyor ondan mı acaba diyorum valla kafamda bir sürü sorular var karkakarışık oldum iyice.Yerleşirken o kadar olabilir. Bende ara sıra hala iğne batması gibi olur. Ağrıdan kastım dayanılmaz kıvrandıracak kadar sert Ağrı
ya da umursamazsenın doktorun bi garip bence cnm
İnşallahta olmaz içinizi ferah tutun. Sigara sıkıntı gebelikte mümkün olduğu kadar korumaya çalışın kendinizi. Stresten uzak sağlıklı bir gebelik geçirmeniz dileğiyleyok okadar ağrım hiç olmadı çok şükür hiç kanamam da olmadı ama işyerimde sürekli sigara içiliyor ondan mı acaba diyorum valla kafamda bir sürü sorular var karkakarışık oldum iyice.
aynen bi an önce değiştir doktorunu cnmya da umursamaz
inşallah.. çoktesekkür ederim..İnşallahta olmaz içinizi ferah tutun. Sigara sıkıntı gebelikte mümkün olduğu kadar korumaya çalışın kendinizi. Stresten uzak sağlıklı bir gebelik geçirmeniz dileğiyle
aslında benimki 14. günde yüksek değer oluyor ama son adet tarihime göre geç lmuş oluyor. dua ediyorum inşallah geç döllenmedirKızlar bakın yumurtlamaya Gore olur beta kimi insanda düşuk kimi insanda yüksek ortalama arasına girsin yeterli bence. Buradaki sonuca göre değerlendirebilirsn canm..ShellShock
Son adet tarihini bırak artk biraz sabret haftaya kesenin durumuna göre olacak bn son adete göre 5+6haftaligm doktor bna 3 4 haftalık daha dedi son adetimi sormadi bile önemli olan bebis . Yumurtlamadan sonraki 15.gun yaptrmistm bn çok normal geldi bna senin değerde bnm kine yakın sen sabret pazar günü tekrar test yaptr inslh hersy guzl olucakaslında benimki 14. günde yüksek değer oluyor ama son adet tarihime göre geç lmuş oluyor. dua ediyorum inşallah geç döllenmedir
gerçekten içimi rahatlattınız inşallah dediğiniz gibi güzel olur... birde bir hafta önceki kan değerimi aldırdım eşime bir hafta önceki 0 mış. yani gebelik hiç gözükmüyormuş 1 haftada 225.1 olmuşSon adet tarihini bırak artk biraz sabret haftaya kesenin durumuna göre olacak bn son adete göre 5+6haftaligm doktor bna 3 4 haftalık daha dedi son adetimi sormadi bile önemli olan bebis . Yumurtlamadan sonraki 15.gun yaptrmistm bn çok normal geldi bna senin değerde bnm kine yakın sen sabret pazar günü tekrar test yaptr inslh hersy guzl olucak
Bence gayt iyi yanı inslh guzl olur hersygerçekten içimi rahatlattınız inşallah dediğiniz gibi güzel olur... birde bir hafta önceki kan değerimi aldırdım eşime bir hafta önceki 0 mış. yani gebelik hiç gözükmüyormuş 1 haftada 225.1 olmuş
inşallahh.çok tesekkür ederim....Bence gayt iyi yanı inslh guzl olur hersy
yeni gördüm yorumunuzu çok özür dilerim... son adet tarihime göre kan değerim düşükmüşkız ben bile bu zamana kadar hiç kalmadım ama çıksa direk anlarım cahillik değil o şaşırdığından herhalde neden tehlikeliymiş ki
EStağfurullah ne zaman oldun ki başka doktorada git baktır bozma moraliniyeni gördüm yorumunuzu çok özür dilerim... son adet tarihime göre kan değerim düşükmüş
28 aralıkta oldum en son adetimi... yani 45 gün oldu. 17 günde geciktimEStağfurullah ne zaman oldun ki başka doktorada git baktır bozma moralini
geç döllenmiştir belki canım bende en son aralıkta oldum valla aralık 17 gibi hep aynıyım28 aralıkta oldum en son adetimi... yani 45 gün oldu. 17 günde geciktim
İnsalllah gec dollenmedir... sizde mi bebis bekliyorsunuzgeç döllenmiştir belki canım bende en son aralıkta oldum valla aralık 17 gibi hep aynıyım
yok cnm istiyoruzda olmadı hala bende pko var hep gecikiyo yaniİnsalllah gec dollenmedir... sizde mi bebis bekliyorsunuz
inşallahh en kısa zamanda tadarsınız bu güzel duygularıı... bende henüz tadamadım kursağımda kaldı :)yok cnm istiyoruzda olmadı hala bende pko var hep gecikiyo yani
herşeyin hayırlısı canım ben artık kasmıyorum zaten eskisi gibiinşallahh en kısa zamanda tadarsınız bu güzel duygularıı... bende henüz tadamadım kursağımda kaldı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?