• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sonucu pozitif çıkanlar,hastaneleri ve doktorları

merhaba,
bizin 4. denememiz. daha önceki 3 denememiz olumsuzdu. sonuncusunda öğrendikten 1 hafta sonra düşük oldu. sonra memorial a geçtik. doktorum güvenç karlıkaya. önce rahimdeki iki minik polip alındı, hemen sonra tedvi başladı. şimdi 6 haftalık hamileyim. inşallah devam eder. kese göründü. hatta 2 kese, yarın muayene var, bakalım neler belli olacak.
fiyatlar: tedavi 1900 euro. eşime tese uygulaması 800 euro.
tabi bir de ilaçlar var. 2.000 tl kadar sanırım ilaçlar tuttu...

selam arkadaşlar bursa soranus tüp bebek merkezi sorun hormon bozukluğu zehirli guatr miyom ve pko yani kadın infertilitesi ilk denememde pozitif çok şükür ücret ise ilaçsız 3.500 ytl 1.5-2.00 arasıda ilaçlar tutuyor allah herkesin yardımcısı olsun

merhaba ben yeni üye oldum benimde ilk tüp bebek denemem sorunum ileri derecede hasarlı tüpler(hidrosalpenks)tüpleri almadan yapıldı çoğu doktor almak istemişti tutunmasını engelleyecek diye ama benım doktorum almadan şansımızı deneyelim dedi ve 22.04.2009da sonucum pozitif çıktı kadıköy şifa hastanesi dr engin enginsu ve birgül sarıkamış memnun kaldım allah herkese hayırlısını nasip etsin

merhaba bizde 3. denememizi ankarada maya tüp bebek merkezinde yaptırmayı düşünüyoruz. Benim durumumda olupta orada tedavi görenler pozitif sonuç alanlar varmı? (2 denemeyide istanbulda yaptırdık)

herkese merhaba benimde transferim 13 nisan da yapıldı.dün kan testi sonucumda 84 çıktı yarında test sonucunun kontrolü yapılacak.ben tedavimi antalya tüp bebek merkezinde yaptırdım doktorum Kemal Bey.6 embiriyo konuldu bunlardan 3 ü 1. kalite.hastanedeki sekreter ve hemşire arkadaşlar gerçekten çok iyidi. rahatsız olduğum konu sabit bir doktorunuz yok.hemen hemen her aşamada farklı bir doktor.bu doktor hasta ilişkisindeki yakınlığı öldürdüğüne inanıyorum.Bu yüzden Kemal bey için ne iyi ne kötü diyebiliyorum tabi diğerleri içinde aynı şey geçerli.be rapor aldım.ilaçlara 750 tl hastaneneye ise 2200 tl verdim.tabi tüp bebeğe başlamadan yapılan tahliller hariç.onlarda yaklaşık 210 tl falan tuttu.rapor çıkarmak çok zor değil.lakin rapor için 3 aşılama yaptırmış olmanız lazım.birşey daha söylemek istiyorum.ilaçlarımı antalyadaki söz eczanesinden aldım.ilaçların bir kısmında promosyon vardı.normalde fiyatı 1000 küsür dü ama indirimiyle birlikte 750 tl ye aldım.antalyadaki arkadaşlara duyrulur.

merhaba,
bizin 4. denememiz. daha önceki 3 denememiz olumsuzdu. sonuncusunda öğrendikten 1 hafta sonra düşük oldu. sonra memorial a geçtik. doktorum güvenç karlıkaya. önce rahimdeki iki minik polip alındı, hemen sonra tedvi başladı. şimdi 6 haftalık hamileyim. inşallah devam eder. kese göründü. hatta 2 kese, yarın muayene var, bakalım neler belli olacak.
fiyatlar: tedavi 1900 euro. eşime tese uygulaması 800 euro.
tabi bir de ilaçlar var. 2.000 tl kadar sanırım ilaçlar tuttu...

canım bilgi olarak bana yardımcı olursan çok sevinirim,durumumuz biraz benziyor sanırım,tüp bebek denemesi yaptık fakat tutmadı,rahimde 8 ml polip vardı,polipten dolayı olmadığını düşünüyorumda.
senin poliplerin ne kadardı ve nasıl alındı,ameliyat şeklindemiydi,ameliyat üsa ücreti ne kadar tuttu,yazarsan sevinirim.

Back
X