kızlar sonucum negatif bu seferde yüzümüz gülmedi
merhabalar arkadaşlar,siteye yeni üye oldum ben..ben de 29 yaşındayım 1 kez tüp bebek denedim ve tutmadı aralık ayında...ne kadar üzüldüğünü ve bunun ne zor bişey olduğunu biliyorum aleyna..Rabbim hepimize kolaylık versin,üzerimize taşıyamayacağımız yükü yüklemez Rabbim..inanalım ve sabredelim,biz de muradımıza erelim İnşaallah.
ben geçen hafta pozitif haberini aldım bu hafta düşük olacak haberini...çok üzüldüm ağladım hıçkıra hıçkıra...insanın ağlamaktan başka yapacak bişeyi yok.biz de içimizde yeni umutlar büyütelim gelecek tedavilerin umutlarını...benim umudum yaza kaldı
canım benim çok üzüldüm sebebi neymiş peki neden düşüyor
bir bilsem...ben aşılama tedavisine başladığımda yumurtalar çok diye iptal etmiştik aşılamayı o ay hamile kaldım doğal yolla.öğrendiğimde 6+5günlüktü 15 gün sonra kalp atışları durmuş olabilir göremiyorum dedi doktor 1-2 gün bekledik bu sefer de gelişim bozukluğu olduğunu söyledi aldırdım ilk tüp bebekte değer 20ydi 160a çıktı sağlıksız gebelik dedi doktor, düştü.ikinci dondurulmuşlarlaydı negatif.biz sonra gerekli testleri yaptırdık,histereskopi yaptırdık.hiçbişey çıkmadı.üçüncüde işta 104 çıktı değer çok sevindim ama yükselmemiş fazla.doktor yine sağlıksız düşecek dedi düşüyor.bilemiyoruz nedenini.yapılacak tek şey genetik tarama kaldı.ama doktor hala umutlu,genetik taramayı pek düşünmüyor
ard arda 3 düşük habituel düşük diye adlandırılır ve mutlaka bi sebebi vardır.genetik olma itimali çok yüksek.çünkü gebelik oluşuyor ama sonra bebek gelişmemiş deniyor sebep???acaba gelişmemiş derken ne denmek isteniyor.bu çk önemli.mutlaka araştırılmalı.inşallah bi daha ki sefere her yolunda gider canım.ben de negatifleri çok yaşadım.bi şeyn sebebi bulunursa tedavisi daha kolay.sebep yoksa tedavi de yok.öpüyorum çok.bir bilsem...ben aşılama tedavisine başladığıaba gelişmemeiş derken ne denmek isteniyomda yumurtalar çok diye iptal etmiştik aşılamayı o ay hamile kaldım doğal yolla.öğrendiğimde 6+5günlüktü 15 gün sonra kalp atışları durmuş olabilir göremiyorum dedi doktor 1-2 gün bekledik bu sefer de gelişim bozukluğu olduğunu söyledi aldırdım ilk tüp bebekte değer 20ydi 160a çıktı sağlıksız gebelik dedi doktor, düştü.ikinci dondurulmuşlarlaydı negatif.biz sonra gerekli testleri yaptırdık,histereskopi yaptırdık.hiçbişey çıkmadı.üçüncüde işta 104 çıktı değer çok sevindim ama yükselmemiş fazla.doktor yine sağlıksız düşecek dedi düşüyor.bilemiyoruz nedenini.yapılacak tek şey genetik tarama kaldı.ama doktor hala umutlu,genetik taramayı pek düşünmüyor
ard arda 3 düşük habituel düşük diye adlandırılır ve mutlaka bi sebebi vardır.genetik olma itimali çok yüksek.çünkü gebelik oluşuyor ama sonra bebek gelişmemiş deniyor sebep???acaba gelişmemiş derken ne denmek isteniyor.bu çk önemli.mutlaka araştırılmalı.inşallah bi daha ki sefere her yolunda gider canım.ben de negatifleri çok yaşadım.bi şeyn sebebi bulunursa tedavisi daha kolay.sebep yoksa tedavi de yok.öpüyorum çok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?