- 18 Eylül 2024
- 90
- 5
- 1
- 22
- Konu Sahibi tazeanne0706
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ilk gebeliğimi 12 değerle öğrenmiştim.belirtiniz neydi acaba adete kaç gün varken öğrendiniz
Nasil yani pozitiflik var mi suan gercektenHayırlı olsun 5 ve üzeri gebelik demek.iki gunde bir kan verip değer artış bakılacak
Değer kısmında yazan 10 yazan sonucun değil mi evet 10 ise sonuç gebelik demek.Nasil yani pozitiflik var mi suan gercekten
Değer kısmında yazan 10 yazan sonucun değil mi evet 10 ise sonuç gebelik demek.
Direk sonuçlar dan ekran görüntüsü alip atar mısın detaya girmeden öyle bakayım kusura bakma ben deger 10 yazıyor diye onu sonuç sandımBilmiyorum ki iste sonuc o mu anlamiyorum pek
bu değer negatif canım maalesef
Bu negatif canım 2 den küçük değer diyor adet gününe kaç gün vardı belki yükselirBakim bu da ayin 16 sinda verdigim tahlil bunda kucuktur isareti falanda var
Eki Görüntüle 3527834
Hayir 18 ekimde kurtaj oldum ben uzerine de daha adet olmadim adet sokturucu ilac kan sulandirici vs de kullandim ama yine olmadim pazartesi doğum kontrol ilaci kullanmaya baslayacagim baslamadan once betami olcturmek istedim14 Kasım'da kimyasal gebelik mi geçirdiniz?