- 12 Aralık 2022
- 442
- 679
- 33
- 35
- Konu Sahibi tynkerbell
-
Akademik bir ortama o sekilde gidildigini düsünemedim acikcasiYe kürküm ye demiş Nasrettin hoca, o bile kürk giyince daha güzel ağırlanmış.
Herkesin şıkır şıkır olduğu yerlerde kotla gidip üşendim dersen ama o zaman sönük olunca da üzülmeyeceksin.
Halo etkisi diye bir şey var insanlar güzel buldukları insanların diğer özelliklerini de güzel bulurmuş konuşma espri vs
Arabam yok ve topuklu ayakkabiyla toplu tasima kullanmak zor geliyor. Tabi bu bahane olamaz yanima alip ordada giyebilirim ama aliskanlik meselesi iste.Temel renklerde sade ve süslü birkaç parça, orta topuklu rahat iki çift ayakkabı yeterli olur.
Tavsiyem topuklu ayakkabı giyemiyorsanız loafer, makosen tarzı ayakkabı giyin. Hem şık hem rahat hem tarz oluyorlar.Arabam yok ve topuklu ayakkabiyla toplu tasima kullanmak zor geliyor. Tabi bu bahane olamaz yanima alip ordada giyebilirim ama aliskanlik meselesi iste.
Inanir misiniz var evde ama daha bir Kerr bile giymedim. Elbise giymeyi düsünüyorum amannn donarim diye vazgeciyorum. Ben sapkasiz da disari cikamam mesela soguk havalarda, o kadinlar saclarini falan korumayi nasil basariyor anlamiyorum.Temel renklerde sade ve süslü birkaç parça, orta topuklu rahat iki çift ayakkabı yeterli olur.
Loafer ayakkabim da var aslinda. Tamamen benim üsengecligim, tembelligimden demek ki. Elim hep ayni kiyafetlere gidiyor.Tavsiyem topuklu ayakkabı giyemiyorsanız loafer, makosen tarzı ayakkabı giyin. Hem şık hem rahat hem tarz oluyorlar.
Akademik ortamlarda gayet özenli giyilir oysaki.
Aslında biz topuklu derken stiletto filan sanıyoruz ama şu 5cmlik küt kalın topuklular da çok şık duruyor. bilekten bot şeklinde topuklu günlük kullanıma çok uygun. yazında yine 5 cmlik topuklu terlikler çok şık ve günlük. ben iş yerinde bile giyiyorum gayet rahatlar. bi yerden başlamak lazım :)Arabam yok ve topuklu ayakkabiyla toplu tasima kullanmak zor geliyor. Tabi bu bahane olamaz yanima alip ordada giyebilirim ama aliskanlik meselesi iste.
Bunları anlamak benim için de zorInanir misiniz var evde ama daha bir Kerr bile giymedim. Elbise giymeyi düsünüyorum amannn donarim diye vazgeciyorum. Ben sapkasiz da disari cikamam mesela soguk havalarda, o kadinlar saclarini falan korumayi nasil basariyor anlamiyorum.
Ben de hiç hafif de olsa dekolteli kıyafet, mini etek, abiye tarzı şeyler giyemiyorum maalesef.birkaç defa giymeye yeltendim.orama burama baka baka bir hâl olup, tam evden çıkacakken üstümü değiştirdim.bir kere de giydim ama çok rahatsız oldum.evet kapalı giyinmeyi isteyen bir ailede büyüdüm ama diğer hiçbir konuda onların fikirlerinden etkilenmezken bir tek bu konuda etkilenmiş olmam da garip.ya da etkilenmedim sadece utanıyorum.bilmiyorum.ben de yapamıyorum.süslenirim de hiç adam gibi dekolteli kıyafet giymedim mesela bu yaşıma kadar.düğünlerde bile abiye giymedim.hep siyah yüksek belin üstüne büstiyer falan giydim.bir de garip bir şekilde ben üst beden dekoltesinden pek rahatsız olmuyorum.beli açık falan giyebiliyorum ama nedense bacak dekoltesi giyemiyorum ben bile kendimi anlamadım.ama bence kılık kıyafet çok etkilemiyor günümüz ilişkilerini.doğru dürüst bakan eden bile yok.bence enerji meselesi bu işler.kafanda büyütme yani.pek de birsey değişmiyor.insanlar kılık kıyafetle ilgilenmiyor artık.Herkese günaydin, dün bir arkadasimla (onla ilgili de konu acacagim) üniversitede düzenlenen bir sunuma katildik. Sunum cok güzel gecti, konusmaci cok basariliydi. Daha sonrasinda ayak üstü insanlar birbiriyle sohbet etti, Finger Food tarzi atistirmaliklar yendi. Genel olarak güzel bir aksamdi ama eve gelince kendimi kötü hissettim. Birincisi oradaki herkes özellikle kadinlar cok güzel giyinmisti, hafif makyajlarini yapmislardi. Ben kot pantolon ve üzerine hayat normal bir bluz giymistim. Aralarinda cok sönük kaldim ama artik özenli giyinmeye, elbise,etek giyinmeye, makyaj yapmaya cok üseniyorum ama bazi ortamlarda bunun gerekli oldugu ve benim buna uyum saglayamadigim hissine kapildim. Ikinci konuda insanlar güzel konusuyorlardi, kendilerini ilgiyle dinletiyorlardi, konusmalari cok akiciydi. Benim maalesef bu konuda cok eksiklerim var. Düsüncelerimi her zaman cümlelere güzel bir sekilde dökemiyorum, small Talk dedigimiz ayak üstü konusmalarda konusacak bir sey bulamiyorum ve insanlar kisa bir süre sonra yanimdan ayriliyorlar. Bu konuda kendimi nasil gelistirebilirim? Ben de ilgiyle dinlenen bir ortama girdiginde merak uyandiran biri olmak istizyorum.
Herkese günaydin, dün bir arkadasimla (onla ilgili de konu acacagim) üniversitede düzenlenen bir sunuma katildik. Sunum cok güzel gecti, konusmaci cok basariliydi. Daha sonrasinda ayak üstü insanlar birbiriyle sohbet etti, Finger Food tarzi atistirmaliklar yendi. Genel olarak güzel bir aksamdi ama eve gelince kendimi kötü hissettim. Birincisi oradaki herkes özellikle kadinlar cok güzel giyinmisti, hafif makyajlarini yapmislardi. Ben kot pantolon ve üzerine hayat normal bir bluz giymistim. Aralarinda cok sönük kaldim ama artik özenli giyinmeye, elbise,etek giyinmeye, makyaj yapmaya cok üseniyorum ama bazi ortamlarda bunun gerekli oldugu ve benim buna uyum saglayamadigim hissine kapildim. Ikinci konuda insanlar güzel konusuyorlardi, kendilerini ilgiyle dinletiyorlardi, konusmalari cok akiciydi. Benim maalesef bu konuda cok eksiklerim var. Düsüncelerimi her zaman cümlelere güzel bir sekilde dökemiyorum, small Talk dedigimiz ayak üstü konusmalarda konusacak bir sey bulamiyorum ve insanlar kisa bir süre sonra yanimdan ayriliyorlar. Bu konuda kendimi nasil gelistirebilirim? Ben de ilgiyle dinlenen bir ortama girdiginde merak uyandiran biri olmak istizyorum.
O botlar benim de cok hosuma gidiyor, siyah opak corap ve elbise ile cok begeniyorum. Bir yerde baslamak lazim evet, iste psikolojik olarak bir Engel var. Belki de SporAslında biz topuklu derken stiletto filan sanıyoruz ama şu 5cmlik küt kalın topuklular da çok şık duruyor. bilekten bot şeklinde topuklu günlük kullanıma çok uygun. yazında yine 5 cmlik topuklu terlikler çok şık ve günlük. ben iş yerinde bile giyiyorum gayet rahatlar. bi yerden başlamak lazım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?