Yaşamayan anlamaz 'üff depresyondayım' diyene agzına vurmak isterdim.Çünkü bu öyle bir his ki sadece uyumak ve zamanın gecmesini istedim.Sabaha karşı5-6 da uyuyor öğlen 2-3'te kalkıyordum.Her sabah uyandığımda ' neden uyanıyorum ki' dedim.Haftasonu benim için işkence gibiydi,sürekli içim daralıyorddu.Yalnız yaşadığım ev girdap gibi oldu Size nasıl kötü hissettiğimi anlatıyım,belki sizi anlayan birilerinin deneyimi ilginizi çeker.
30 yasında,2 üniversite mezunu,tek cocuk olan genç bir kadınım.Etrafımdaki herkes evlendi,ailemden ayrı şehirde yaşıyorum,üstelik 2yıla yakın işsizlik yaşadım,işe girdim bir ay sonra maasımı asgari maaşa düşürdüler.Üzüntüden saçkıran oldum.Bir gece de.Kafamın yarısında saç kalmadıSadece bir an oturup üzülmek harici kendim için yabileceğim bir şey olmalı dedim.Ayaklarım geriye gide gide ,ilk aydan aldıgım maasımın 3/2'lik kısmını gittim pilates'e yatırdım.Şu an sadece üç ders oldu fakat kendimi inanılmaz iyi hissediyorum,kendimi değersiz hissetmek yerine kendime hak ettiğim değeri vermeye çalıyorum.Ayrıca %100 düşünce gücü (jack ensign addington) kitabını okuyorum.Düşünce sistemi hakkında bilgi veriyor.Zihnimi kendi düşüncelerimden ziyade başka düşünceler ile harmanlamaya çalışıyorum.Ve cock cok ıyı hissediyorum.Lütfen zor da olsa istemeseniz de zorlayın kendinizi birşeyler yapmak için...