Hep böyle gitmeyecek, daha beter olacak.Öncelikle merhaba ben de bir çok kişi gibi burdaki sorunları okuyandım ama ilk defa konu acmak istedim.. sorunum şu: 2 ay önce nişanlandım ben ailesinin beni sevdiğini istediğini söyledi tanıştık falan ancak nişandan sonra bi tuhaflık oldu annesi ve kardeşi bana kötü davranıyorlar sanki istemiyor gibi.. annesi benim yanımda kardeşine baska kozlarınaorıyo su evlendi mi bu evlendi mi diye falan ve de nişanlım anne ve kız kardeşine çok düşkün.. herşeyi anlatıyo anladığım kadarıyla onlara bikaç kere uyardım onu yapma anlatma herşeyimizi bilmesinler dedim anlattı.. bu beni acaip korkutuyo.. ben çok sessiz sakin içime kaapanık bi insanım pek fazla konusmuyorum bundan dolayı beni sucluyo her konuda alıngan olduğumu düşünüyor hep beni sucluyor . Üstelik evlendikten sonra aileisnin oturduğu semtte oturmamı istiyor bu yüzden tartışıyoruz sürekli falan napmam gerektiğini bilmiyorum .. hep böyle mi gidecek bu
Ailesi size gelip gitmez zaten, ya sürekli sizi çağırırlar, her öğün illa gel bize diye ya da onlar sizden hiç çıkmaz.Yakınlarında oturursak aileisnin bize gelip gitmeyecekleriini söylüyor sık sık ama gelip gitmeleri değil benim için sorun her türlü bi huzursuzluk yaşayacaz yakın olduktan sonra bişeyler olacak biliyorım ben ama ona bunu anlatamıyorum
Yakınlarında oturursak aileisnin bize gelip gitmeyecekleriini söylüyor sık sık ama gelip gitmeleri değil benim için sorun her türlü bi huzursuzluk yaşayacaz yakın olduktan sonra bişeyler olacak biliyorım ben ama ona bunu anlatamıyorum
Sen istemezsen öyle gitmez. Evlenme !Öncelikle merhaba ben de bir çok kişi gibi burdaki sorunları okuyandım ama ilk defa konu acmak istedim.. sorunum şu: 2 ay önce nişanlandım ben ailesinin beni sevdiğini istediğini söyledi tanıştık falan ancak nişandan sonra bi tuhaflık oldu annesi ve kardeşi bana kötü davranıyorlar sanki istemiyor gibi.. annesi benim yanımda kardeşine baska kozlarınaorıyo su evlendi mi bu evlendi mi diye falan ve de nişanlım anne ve kız kardeşine çok düşkün.. herşeyi anlatıyo anladığım kadarıyla onlara bikaç kere uyardım onu yapma anlatma herşeyimizi bilmesinler dedim anlattı.. bu beni acaip korkutuyo.. ben çok sessiz sakin içime kaapanık bi insanım pek fazla konusmuyorum bundan dolayı beni sucluyo her konuda alıngan olduğumu düşünüyor hep beni sucluyor . Üstelik evlendikten sonra aileisnin oturduğu semtte oturmamı istiyor bu yüzden tartışıyoruz sürekli falan napmam gerektiğini bilmiyorum .. hep böyle mi gidecek bu
Ama ben seviyorum onu cok değer veriyorum sanki ından ayrılınca bi daha olmayack hayatımda kimseYok hep böyle gitmiycek daha beter olucak emin olun. O yğzden yol yakınken dönün. Evlenmeyin şu tarz erkeklerle sizi mutlu edicek kadir kıymet bilcek adamlar seçin kendinize kızlar..
Niye aynı semtte oturmak istiyor o zaman? Her gün gidelim der durur evlenince. Her gün gitsen, bir gün gitmesen vay ailemi beğenmiyor olur.Yakınlarında oturursak aileisnin bize gelip gitmeyecekleriini söylüyor sık sık ama gelip gitmeleri değil benim için sorun her türlü bi huzursuzluk yaşayacaz yakın olduktan sonra bişeyler olacak biliyorım ben ama ona bunu anlatamıyorum
Her erkek ilk başlarda ailesine düşkün oluyo tabi olmayanlarda istisnaÖncelikle merhaba ben de bir çok kişi gibi burdaki sorunları okuyandım ama ilk defa konu acmak istedim.. sorunum şu: 2 ay önce nişanlandım ben ailesinin beni sevdiğini istediğini söyledi tanıştık falan ancak nişandan sonra bi tuhaflık oldu annesi ve kardeşi bana kötü davranıyorlar sanki istemiyor gibi.. annesi benim yanımda kardeşine baska kozlarınaorıyo su evlendi mi bu evlendi mi diye falan ve de nişanlım anne ve kız kardeşine çok düşkün.. herşeyi anlatıyo anladığım kadarıyla onlara bikaç kere uyardım onu yapma anlatma herşeyimizi bilmesinler dedim anlattı.. bu beni acaip korkutuyo.. ben çok sessiz sakin içime kaapanık bi insanım pek fazla konusmuyorum bundan dolayı beni sucluyo her konuda alıngan olduğumu düşünüyor hep beni sucluyor . Üstelik evlendikten sonra aileisnin oturduğu semtte oturmamı istiyor bu yüzden tartışıyoruz sürekli falan napmam gerektiğini bilmiyorum .. hep böyle mi gidecek bu
E ne diyeyim çekin o zaman. Sonra da ah ben naptım dersiniz. Zaten öyle bıktırcaklar ki sizi sevgi mevgi kalmıycak..Ama ben seviyorum onu cok değer veriyorum sanki ından ayrılınca bi daha olmayack hayatımda kimse
Onla da sorunlarımız var aslındq bana ilgi göstermiyo 50 km var aramızda görüşemiyıruz doğru dürüst haftada bir görüşecekmişiz cok yoruluyormuş.. sonra beni sürekli eleştiriyo sessiz durma diye bişey soramıyorum adama ya cıldırıyo beni baskılama özgürüm ben diye baskı hissediyorum diyeAslında kimle evlenirsen evlen kuvvetle muhtemel yaşayacağın sorunlar bunlar. Kaynana gelini sevmez benimsemez laf sokar, yakınında oturtur, oğlunu malı gibi görür seni de onun hizmetçisi vs vs vs ben nisanlinla aranızda sevgi ve saygı varsa ayrılma derim. Sadece sessiz sedasız pisirik olma. İstemediğin şeye istemiyorum de kararlılıkla. Sevmediğim şeyi ben bunu sevmem de. Saygını bozmadan isteklerini belirt ki ezilme. Susarsan kimle evlenirsen evlen ezilirsin. Nisanlina sürekli seni kaybetmekten korkuyorum imajı verme. Kimse vazgeçilmez değildir imajı ver. O zaman daha kıymetli olacaksın bak gör.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?