• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SoNuNcU GüNLüK

hatcik007

Başlangıç kilo:75 mevcut kilo:67.5 hedef:54
Kayıtlı Üye
11 Mart 2017
473
334
23
Merhaba bu sefer son kez açıyorum günlüğümü kendime göre diyet hazırladım hergün yazıcam.
Öncelikle hergün yapıcaklarımı söyliyim.
1-)Her gün 2.5 litre su içilecek.
2-)Sabah, öğlen, akşam limonlu su içilecek.
3-)Günlük spor yapılacak.

Son düzenleme:
valla yıllardır diyetisyene giderim. her gidişimde 15 20 kilo verir ideal olana dönerim. 1 2 sene ideal dolaşırım.sonra yine abartırım. geri alırım o kiloları. ama şunu söyleyeyim. diyetlerde şöyle bir mantık var. mesela benim metabolizma hızım 2000 ise bana 1800 kalorilik bir diyet veriyor diyetisyen. sonraki kontrolde zaten metabolizma hızı 1800e düşmüş oluyor bu kez 1600 e düşürüyor diyeti.

eğer en başta bu kadar ağır bir diyete girersen hiç ekmek yemeden vs. 1 2 haftada bünyen alışır o diyete daha sonra daha çok azaltman gerekir ama azaltacak birşeyin olmadığından zayıflaman durur.

diyetisyenden öğrendiğim tavsiyeleri vereyim. eğer öğlen sebze varsa akşam protein olacak yada tam tersi. yani bir öğün sebze 1 öğün protein. hem öğlen hem akşam ton balıklı salata yememek lazımmış mesela.
1 dilim ekmek 6 kaşık tahıl veya baklagil yada 1 kase çorba yerine geçiyormuş. yani bi çorba yanında bir tabak baklagil yanındada 2 dilim ekmek yiyince aslında dünyaları yemiş oluyormuşuz.

ben diyetiyene gittiğimde baan yanlış yaptığım çok şey söylemişti aslında ama aklımda kalan bunlar.. paylaşayım dedim :)

Sabah kahvaltısı/08:00
2 dilim ekmek
1 kibrit kutusu beyaz peynir
Çay

Ara öğün/10:00
1 fincan Türk kahvesi

Öğlen Yemeği/12:15
1 kepçe kesme çorbası
2 dilim kepek ekmek
Domates

Back
X