- 9 Şubat 2019
- 2.884
- 5.569
- 108
- Konu Sahibi lonelybuthappy
-
Buluştunuz muBugün tekrar birlikteyiz bayağı ciddi davranmayı düşünüyorum. Eski lonely olmayacak maalesef
Bugün baya mesafeliydim bana komiklikler şakalar yapıyo falan. Afalladı bi. Başkasıyla buluşacağımı söyledim "o kişi senden hoşlanıyo olabilir ama illa buluşman mı gerekiyo" dedi. Ben de evet dedim. Durdu düşündü yine kız kesmeye başladıBuluştunuz mu
İyi olmuş. Ama o kişi ile alakalı tepkisi biraz çeldirici yarın buluşacak mısınızBugün baya mesafeliydim bana komiklikler şakalar yapıyo falan. Afalladı bi. Başkasıyla buluşacağımı söyledim "o kişi senden hoşlanıyo olabilir ama illa buluşman mı gerekiyo" dedi. Ben de evet dedim. Durdu düşündü yine kız kesmeye başladıAnca kızlara uzaktan bakarsın dedim bozuldu. Kendini övdü yine, yoo hiç de öyle değilsin dedim. Bugün bayağı afalladı.
Yok buluşmayacağız. Bugün de okula benim için geldiİyi olmuş. Ama o kişi ile alakalı tepkisi biraz çeldirici yarın buluşacak mısınız
Eğer yarın ne yapacaksın derse hoşlandığım çocukla buluşcam diyinYok buluşmayacağız. Bugün de okula benim için geldi
Aslında mantıklı ama inanın artık onun için hiçbir şey yapasım gelmiyorEğer yarın ne yapacaksın derse hoşlandığım çocukla buluşcam diyin
Aslında ikinizin buluşacağı gün özür dileyip hoşlandığın çocuga gidecegini söylesen
Sen bilirsin hayırlısı olsunAslında mantıklı ama inanın artık onun için hiçbir şey yapasım gelmiyor
Çok teşekkür ederim:)Sen bilirsin hayırlısı olsun
Gelişmelerden haberdar et amaÇok teşekkür ederim:)
Tabi ki:))Gelişmelerden haberdar et ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?