Sonunda açılacağım

Kesinlikle yapabilirdi ama yapmıyor. Sürekli kışkırtıyor kıskandırıyor sinirlendiğimi fark ediyor hoşuna gidiyor. Ben geri vites yapınca da ciddisin diyor

Dimi. Sonuçta burnum güzel değil ortada yani. Niye başkasında burun güzel vurgusu yapar ki bi insan

Ters psikoloji uzmanı, tebrikler ediyorum, aynen bunu yapmalı konu sahibi.

Aylardır envai çeşit kız kesiyor ilişkisi olmuyor. Hatta benimle ilk zamanları eski sevgilisiyle konuşuyordu onu bile kesti

Yap ama böyle yapma. “Senden bi şey talep etmiyorum” ne demek? Onun seni sevmesini istemez misin? Neden talep etmeyesin ki? Kendini küçük düşürücü oluyorsun bu cümleyle.
Vicdan azabı yaşadığını belirtme. Hırsızlık mı yaptın? Hak mı yedin? Normal bi şey bu.

Sadece duygularını söyle ve gerisini ona bırak. Rica ediyorum, evet karşılıksız ya da çok şaşıracağınj biliyorum, senden bir şey beklemiyorum gibi şeyler söyleyip özgüvensiz görünme. Bu inan bana hiiiiiç hoş durmuyor.

sadece hoşlandığını söyle.

Ona bir başkasıyla buluşacağım diyeceğim. Kesinlikle haklısınız

Merhaba, evet haklısınız ama açılmaktan vazgeçtim. Buluştuğumuzda soğuttu beni

bunu bir iki kere bende yapmıştım , birinde çok kibar red yemiştim , birinde karşılık bulmuştum ama ben koşarak kaçmıştım:) ama bende kalacağına onlarda kalsın diye yapmıştım.. hiçte pişman olmadım en azından aklımda kalmadı, nasıl biri olduklarını anladım evlenme teklif etmiyorsunuz ki, siz de sonrasında beğenmeyebilirsiniz .. her iki taraf içinde bir süreç..

Tabi duygularınız karşılıklı olmayabilir ama oldukça nezaketsiz biri. Kız kesme, kanka falan... kimse de vazgeçilmez değil kusura bakmasın .
Kesinlikle öyle. Burun meselesine takıldım 2 gündür düşünüyorum. Ne olursa olsun karşında bir kadın var ve onda güzel olmayan bir şeyi sanki yüzüne vuruyosun. İnsan düşünür üzülür mü diye. Kompleks yapmadım kendimi beğenirim ama belki de yapacaktım insan düşünür. Nezaketsiz ve odun

Merhaba. Sanırım konuma güncelleme yapmam gerekiyor. Vazgeçtim açılmaktan. Teşekkür ederim yorumunuz için

Olmadığı daha iyi olmuş . İnşallah Daha iyileri çıkar karşınıza.
Şu durumdan sonra iletişimde kalmayi düşünüyor musunuz

Önceden açılın demiştim ama şu an böyle bir adamla arkadaş bile kalmayın derim. Zaten sizi sevseydi burnunuz bile ona mükemmel gelirdi. Aşk kusurları örter, üzgünüm bu adam sizi sevmiyor. Yol verin gitsin.

"seven sevdiğine sevdiğini söylesin " sanırım hadisi şerif
bence karamsar olma belli olmaz bu erkekler belki de onun da yüreğine bi ışık yakarsın.

Hayır kendi burnu da hokka burun değil yani Güzellik olarak kiyaslayacaksak ondan geride değilim. Onun kusurlarını görmemiştim ben. Canı sağolsun:) Haklısınız

Ben olsam buz gibi olurum. Başka biri var demek çocukça biraz tabi ilişki dinamikleriniz ne bilemem.
Yokmuş gibi davransaniz yani sorana kadar neden boylesin diye.
Bugün tekrar birlikteyiz bayağı ciddi davranmayı düşünüyorum. Eski lonely olmayacak maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…