Sonunda aglarmiyim bilmiyorum

Samire, bak ben geldim. Beni hatırladın mı? Sence ben sana ne diyeceğim şimdi?

Yapma ablam, yapma annem, yapma kardeşim. Kendine de yapma, kocana da yapma, sokaktaki masum kadına kıza da yapma.

Sagol canim esim surekli disariya bakan birisi esim zaten bilmiyorum gozlemledikce göze carpan daha cok sey oluyor

Hatirladim ama bilmiyorum zaten kizda guzel degildi oyle ama yinede kizkandim ben iste
Samire, bak ben geldim. Beni hatırladın mı? Sence ben sana ne diyeceğim şimdi?

Yapma ablam, yapma annem, yapma kardeşim. Kendine de yapma, kocana da yapma, sokaktaki masum kadına kıza da yapma.

Hadsiz kapa arizali bu kadarda degil ama canimi sıktı

sinir etmek için diyordur gerçek olsa söylemezdi

sen sevgiliyken, sözlüyken, nişanlıyken vb. evrelerde de böyle miydin? Yani şunu öğrenmek istiyorum ta en başından beri mi bu kadar kıskanıyordun yoksa yaşadıkça kocan sana güvensizlik yaşattı da mı bu kadar takar oldun?

Samire sen bence kendine biraz zaman ayır bütçen elverdiği kadar git bir kuaföre saçını boyat, modelini değiştir. Bakım yaptır kendine. Sonra gene imkanların dahilinde biraz alışverişe çık , uygun fiyatlı bir kaç kıyafet al. Heryerde %70 indirim var şimdi. Yani biraz kendini şımart kafa dağıt canım benim. Hem kocanda seni bakımlı görür, hrmde sen şu çirkinim psikolojisinden biraz sıyrılırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…