Merhaba
bir yıldır devam eden ilişkimde zaman zaman yaşadığım sorunlarda sitede yazılanları takip ediyor derdime ortaklar arıyordum. Ama burada yazacağım hiç aklıma gelmezdi. Tüm şüphelerime rağmen aldatılacağıma hiç inanmamıştım.
ben de aldatıldım. kendisine bağlanmayacak bir kadın ile (benden önceki kız arkadaşına da yapmış bunu) çok basit bir ortamda. sebep ise ayrı şehirlerde olduğumuzdan ve ileride de biraraya gelemeyeceğimizden dolayı bana bağlanma korkusuymuş. adam 42 yaşında ben ise 34. ikimiz de bir evlilik yaptık daha önce.
şimdi ayaklarıma kapanmıyor. gerekçesi kendisine çok kızmış böyle bir hata yaptığından dolayı, benm yüzüme nasıl bakıcakmış, her kavgada bunu gündeme getirirmişim.
benim amacım çok farklı. yok öyle kazık atıp gitmek. sen bağlanmaktan korkuyorsun da biz koyun mu otlatıyoruz? onu ben ortada bırakacağım. kendisi benimle ilgili hayallerin tam ortasındayken bırakıp gideceğim onu..
Ama aldatılmak çok ama çok büyük bir acıymış, içinde kocaman tükenmek bilmeyen bir öfkeyi de barındıran..
Bunu liseli biri yazsa intikamini anlarim ama bu yasa gelmis biri bence bunlarla ugrasmamali cogu kadin aldatiliyor bence daha fazla vaktini harcama 1ay uzulursun kendini toparlasin ki hic bisey kimsenin yanina kalmiyor allaha haval et ayrica hic bir sekilde sana ulasmayan bi insan aldatipta kurtulmustur intikam atesiyle kendini daha fazla yipratip kucultme ona yapmazsin kendine yaparsin canim bosver gitsin
Merhaba
bir yıldır devam eden ilişkimde zaman zaman yaşadığım sorunlarda sitede yazılanları takip ediyor derdime ortaklar arıyordum. Ama burada yazacağım hiç aklıma gelmezdi. Tüm şüphelerime rağmen aldatılacağıma hiç inanmamıştım.
ben de aldatıldım. kendisine bağlanmayacak bir kadın ile (benden önceki kız arkadaşına da yapmış bunu) çok basit bir ortamda. sebep ise ayrı şehirlerde olduğumuzdan ve ileride de biraraya gelemeyeceğimizden dolayı bana bağlanma korkusuymuş. adam 42 yaşında ben ise 34. ikimiz de bir evlilik yaptık daha önce.
şimdi ayaklarıma kapanmıyor. gerekçesi kendisine çok kızmış böyle bir hata yaptığından dolayı, benm yüzüme nasıl bakıcakmış, her kavgada bunu gündeme getirirmişim.
benim amacım çok farklı. yok öyle kazık atıp gitmek. sen bağlanmaktan korkuyorsun da biz koyun mu otlatıyoruz? onu ben ortada bırakacağım. kendisi benimle ilgili hayallerin tam ortasındayken bırakıp gideceğim onu..
Ama aldatılmak çok ama çok büyük bir acıymış, içinde kocaman tükenmek bilmeyen bir öfkeyi de barındıran..
sevseydı aldatmazdı dıyorum..
ıntıkam planların sadece senın ıcın zaman kaybı olur..
alacağın en buyuk ıntıkam,sana ömrü boyunca ulaşamamasıdır..
Bir psikololıg olarak snu söyleybilirim bu işlerin liselisi yetişkini olmuyor . Aldatılma duygusu herkezde ister istemez intikam duygusu yaratıyor bunu ister istemez hissediyor kişi bu durumda cevredeki insanlardan destek alıp bu durumu kabullenmesi ve yeni bir sayfa acması gerekiyor . Bu sekilde kücümseyici tabirler kullanmayın lütfen .. Bu olay kimin basına gelse aynı seyi hissedecek bu olayı normal algılayıp hemen unutacak tek bir insan bile yok . Aldatılmak sanıldığı kadar kolay birşey değil . İnsanı yavaş yavaş süründüren birşey .
çok güzel tarif etmişsiniz.. Hakikaten çok acı birşey aldatılmak...intikam için bile olsa rol bile yapamıyorum kaç gündür. Güya unutmuş gibi yapıp bana iyice bağladıktan sonra hayatından çıkacaktım ama rol bile yapamıyorum. müthiş bir gel git savaşı var kafamda..bir yanım eski mutlu günlerimi hatırlıyor, bir yanımsa o günlerin hep yalan olduğunu..ne yapacağımı bilmiyorum . şimdilik konuşuyoruz öyle sıradan bir şekilde..hatasının farkında, sürekli yüzüne vurduğum için utanıyormuş..eee bir bedel ödeyecek o da..bedelini ödemeye hazır göüküyor ama biliyorum ki hiç bir şey eskisi gibi olmayacak
Bir psikololıg olarak snu söyleybilirim bu işlerin liselisi yetişkini olmuyor . Aldatılma duygusu herkezde ister istemez intikam duygusu yaratıyor bunu ister istemez hissediyor kişi bu durumda cevredeki insanlardan destek alıp bu durumu kabullenmesi ve yeni bir sayfa acması gerekiyor . Bu sekilde kücümseyici tabirler kullanmayın lütfen .. Bu olay kimin basına gelse aynı seyi hissedecek bu olayı normal algılayıp hemen unutacak tek bir insan bile yok . Aldatılmak sanıldığı kadar kolay birşey değil . İnsanı yavaş yavaş süründüren birşey .
Bende genc kızım daha ve genc kızlara üzülüyorum ilerde evlendiğimiz zaman kocamız icin üzülür cocuklarımızın derdini cekeriz simdiden bu yasta kendimizi yıpratmaya gerek yok . İdeallerimizin pesinden gidelim mutlu huzurlu yasıyalım zaten hayırlısıysa olucak kaderde kim varsa o . Bu aldatan kişi eger kaderinde varsa zaten birgün karsılasıcaksınız ama suanlıl terketmen en doğru karar . İstersen bir sans ver ben herkezin ikinci bir şansıda hakettiğini düsünüyorum ama gerçekten bu olaydan ders cıkartabildiyse ..Çok haklısınızz size katılıyorum..
Sonuçta aldatılan kadında şöyle bi psikoloji oluyor..
Ben naptım sana, benim ne kötülüğüm oldu da bana aldatılmayı layık gördün_?
Gibi sorular oluyor..
Ben bunu haketmedim düşüncesi...
Bu yüzden, onunda canının yanmasını istiyor konu sahibi..
Bu kadar basit değil, yap et hadi eyvallah..
Zor bi durum, Allah kimseye yaşatmasın..
Bende genc kızım daha ve genc kızlara üzülüyorum ilerde evlendiğimiz zaman kocamız icin üzülür cocuklarımızın derdini cekeriz simdiden bu yasta kendimizi yıpratmaya gerek yok . İdeallerimizin pesinden gidelim mutlu huzurlu yasıyalım zaten hayırlısıysa olucak kaderde kim varsa o . Bu aldatan kişi eger kaderinde varsa zaten birgün karsılasıcaksınız ama suanlıl terketmen en doğru karar . İstersen bir sans ver ben herkezin ikinci bir şansıda hakettiğini düsünüyorum ama gerçekten bu olaydan ders cıkartabildiyse ..
Çok haklısınızz size katılıyorum..
Sonuçta aldatılan kadında şöyle bi psikoloji oluyor..
Ben naptım sana, benim ne kötülüğüm oldu da bana aldatılmayı layık gördün_?
Gibi sorular oluyor..
Ben bunu haketmedim düşüncesi...
Bu yüzden, onunda canının yanmasını istiyor konu sahibi..
Bu kadar basit değil, yap et hadi eyvallah..
Zor bi durum, Allah kimseye yaşatmasın..
Aldatılmanın 2.şansı olur mu tartışılır bence !!
Evet olmaz tabiki ama söyle düsün neden aldattı acaba ? Bazı seyler göz önünde bulundurulabilir bnu alıskanlık yaptıysa zaten ayrılıcaksın ama bir kere kendine yenil düstüys ve cok üzüldüyse pişmanda olabilir neden olmasın
Bende genc kızım daha ve genc kızlara üzülüyorum ilerde evlendiğimiz zaman kocamız icin üzülür cocuklarımızın derdini cekeriz simdiden bu yasta kendimizi yıpratmaya gerek yok . İdeallerimizin pesinden gidelim mutlu huzurlu yasıyalım zaten hayırlısıysa olucak kaderde kim varsa o . Bu aldatan kişi eger kaderinde varsa zaten birgün karsılasıcaksınız ama suanlıl terketmen en doğru karar . İstersen bir sans ver ben herkezin ikinci bir şansıda hakettiğini düsünüyorum ama gerçekten bu olaydan ders cıkartabildiyse ..
Canım bende bir süredir aldatılma süphesi yasadım halada yasıyorum ne zaman gecicek diye merak ediyorum 4 yıllık bir ilişkimiz va ama emin ol bende ben onu ortada bırakacgım düsüncesi bendede var fakıdalıksürecinde aslında bnun gerçekten ondan kopamamamdan dolayı olduğunu biliyorum . Benim tavsiyem bnu kendiside itira etmişken bırak uğrasma kndinr yeni bir sayfa ac . Aldatan erkek yine aldatır bu bilimsel bir arastırma yazık etme kedine
Aldatılmanın 2.şansı olur mu tartışılır bence !!
ısrarla önce kendisni affetmesi gerektiğini söylüyor. senden önce ben kendimi affetmeliyim diyor. çünkü sen bunu haketmedin ve adam olan adam aldatmazdı.ben duygularıma yenik düştüm. bağlanmamak için yaptım demek bahanesi ama aldatmanın bahanesi olmaz diyor. pişmanlığı ve üzgünlüğünün farkındayım. unutmam için yeniden güvenmem için bana bu yeter diyordum ama yetmiyor. telefonunun online işlemler şifresini verdi, tüm hesaplarının face,tweet, şifresini verdi. ama yetmiyor. ya zamana ihtiyacım var herhalde. zamanın sonunda ben hala eskileri kurcamaya devam edersem zaten eminim bir gün yorulacağım. bir yanımsa herkes bir şansı hakeder diyor. düşmez kalkmaz bir Allah değil mi sonuçta? ama aynı riski almak, göz göre göre ateşin üstüne yürümek de zor...zamaan bakalım, şimdi sadece konuşuyoruz. sabahlara kadar, bu konu açılınca utanıyorum diyor. utandığının da farkındayım. ama sana sarılırsam ne hissedeceğimi bilmiyorum dedim yüzüne. o da bana, ben senin yüzüne bakabilecek miyim? bana yine o eski kocaman aşkını sunduğumda utancım bana neler yaptıracak ben de bunu bilmiyorum diyor. pişman olduğuna eminim ama hayatta silgi yok maalesef..
hata yapmak biz insanlara mahsustur. ama tekrarlamak niyetinin bozukluğunu gösterir. bence ehrkes bir şansı daha hakediyor..sonuçta sadece cinselliğie dayalı bir şey olmuş. ve hata yaptığını kabul ediyorsa gerçekten pişmansa (Ki bundan emin olmamız mümkün değil, aklını ve kalbini okuyamayız) bir şans daha verilebilir.
ben verecek miyim bilmiyorum hala :)
İkinci sansı ver canm :) baksana görmezden görme
En buyuk hatasını affedersek,
nasıl olsa en buyuk şeyi affetti deyip arkası gelir diye
düşünüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?