sonunda aldatıldım :(

Canım bende bir süredir aldatılma süphesi yasadım halada yasıyorum ne zaman gecicek diye merak ediyorum 4 yıllık bir ilişkimiz va ama emin ol bende ben onu ortada bırakacgım düsüncesi bendede var fakıdalıksürecinde aslında bnun gerçekten ondan kopamamamdan dolayı olduğunu biliyorum . Benim tavsiyem bnu kendiside itira etmişken bırak uğrasma kndinr yeni bir sayfa ac . Aldatan erkek yine aldatır bu bilimsel bir arastırma yazık etme kedine

Bir psikololıg olarak snu söyleybilirim bu işlerin liselisi yetişkini olmuyor . Aldatılma duygusu herkezde ister istemez intikam duygusu yaratıyor bunu ister istemez hissediyor kişi bu durumda cevredeki insanlardan destek alıp bu durumu kabullenmesi ve yeni bir sayfa acması gerekiyor . Bu sekilde kücümseyici tabirler kullanmayın lütfen .. Bu olay kimin basına gelse aynı seyi hissedecek bu olayı normal algılayıp hemen unutacak tek bir insan bile yok . Aldatılmak sanıldığı kadar kolay birşey değil . İnsanı yavaş yavaş süründüren birşey .

Ne intikmi kardes bosuna caba ve zaman harcama, boylelerine tükürsen tükurugunu ziyan etmis olursun.hakaret etsen nefesine yazik etmis olursun.
Bence sessizce bitirip hiiic gorusmemek ve susmakla cezalandirmak en iyisi.

O adamla barisirsaniz size saygisi olmuycak ki. Zaten yokmus ki aldatmis. Bi de ustune barisip onu kendinize baglamaya calisirsaniz o iyice havalara girer, nasilsa bu pesimde nasilsa aldattim ama affetti diye dusunur. Ben boyle yorumladim. Eger ille de zarar vermek istiyorum diyosaniz baska bi yol dusunun, ama bu saglikli bi karar degil. Allah sizi siniyor olabilir, yanlis bisey yapmayin. Guzel seyler hep kotu seylerin ardindan gelir sabredin

Mutlulugumu elimden aldi...aklim ondan nefret ediyor..yasadigim kotu rvlilikten sonrabirinin bana deger verdigini dusunmustum..yalanmis...elimde sahtr bir mutluluk varmis.onu da aldi elimden.kalbim cok aciyor herseye ragmen

çok güzel tarif etmişsiniz.. Hakikaten çok acı birşey aldatılmak...intikam için bile olsa rol bile yapamıyorum kaç gündür. Güya unutmuş gibi yapıp bana iyice bağladıktan sonra hayatından çıkacaktım ama rol bile yapamıyorum. müthiş bir gel git savaşı var kafamda..bir yanım eski mutlu günlerimi hatırlıyor, bir yanımsa o günlerin hep yalan olduğunu..ne yapacağımı bilmiyorum . şimdilik konuşuyoruz öyle sıradan bir şekilde..hatasının farkında, sürekli yüzüne vurduğum için utanıyormuş..eee bir bedel ödeyecek o da..bedelini ödemeye hazır göüküyor ama biliyorum ki hiç bir şey eskisi gibi olmayacak

Böyle intikam almak icin bekliyorum demende aslında onu bırakamamandan kaynaklanıyor yoksa ciddi bir intikam duygusundan değil . Böyle avutabilir insan kendini hatta insanlar aldatılınca askında bilinçsışı dahada sağlam bir şekilde bağlanıyor karsısındaki kişiyi bence biran önce kendinizi alıştırıp ayrılmalısınız . Cünkü böyle siz icten ice gün gectikce dahada kötü hissedeceksiniz . Böyle kendinizi üzmeyin gerçekci ve güclü olun ona en büyük ceza bu olucaktır

Çok haklısınızz size katılıyorum..
Sonuçta aldatılan kadında şöyle bi psikoloji oluyor..
Ben naptım sana, benim ne kötülüğüm oldu da bana aldatılmayı layık gördün_?
Gibi sorular oluyor..
Ben bunu haketmedim düşüncesi...
Bu yüzden, onunda canının yanmasını istiyor konu sahibi..
Bu kadar basit değil, yap et hadi eyvallah..
Zor bi durum, Allah kimseye yaşatmasın..

Bende genc kızım daha ve genc kızlara üzülüyorum ilerde evlendiğimiz zaman kocamız icin üzülür cocuklarımızın derdini cekeriz simdiden bu yasta kendimizi yıpratmaya gerek yok . İdeallerimizin pesinden gidelim mutlu huzurlu yasıyalım zaten hayırlısıysa olucak kaderde kim varsa o . Bu aldatan kişi eger kaderinde varsa zaten birgün karsılasıcaksınız ama suanlıl terketmen en doğru karar . İstersen bir sans ver ben herkezin ikinci bir şansıda hakettiğini düsünüyorum ama gerçekten bu olaydan ders cıkartabildiyse ..

Aldatılmanın 2.şansı olur mu tartışılır bence !!

Evet olmaz tabiki ama söyle düsün neden aldattı acaba ? Bazı seyler göz önünde bulundurulabilir bnu alıskanlık yaptıysa zaten ayrılıcaksın ama bir kere kendine yenil düstüys ve cok üzüldüyse pişmanda olabilir neden olmasın

Adam karısına "ilgili" olur ama karısı buna rağmen eşine karşı
ilgisiz olursa ozaman adam napar çağreyi dışarda arar..
Bunu da ozaman o kadın hak eder..

Birde şöyle olur, adam "ilgisizdir" eşine ama kadın çok "ilgilidir" onu memnun
etmek için elinden geleni yapar ama adamın hala gözü dışardadır..
Ve sonra pişmanım bi kere şeytana uydum der.. Klasik laf yani !!
ve böyle birinide aslaa affetmemeli bence ne kadar pişman olsa da....

ısrarla önce kendisni affetmesi gerektiğini söylüyor. senden önce ben kendimi affetmeliyim diyor. çünkü sen bunu haketmedin ve adam olan adam aldatmazdı.ben duygularıma yenik düştüm. bağlanmamak için yaptım demek bahanesi ama aldatmanın bahanesi olmaz diyor. pişmanlığı ve üzgünlüğünün farkındayım. unutmam için yeniden güvenmem için bana bu yeter diyordum ama yetmiyor. telefonunun online işlemler şifresini verdi, tüm hesaplarının face,tweet, şifresini verdi. ama yetmiyor. ya zamana ihtiyacım var herhalde. zamanın sonunda ben hala eskileri kurcamaya devam edersem zaten eminim bir gün yorulacağım. bir yanımsa herkes bir şansı hakeder diyor. düşmez kalkmaz bir Allah değil mi sonuçta? ama aynı riski almak, göz göre göre ateşin üstüne yürümek de zor...zamaan bakalım, şimdi sadece konuşuyoruz. sabahlara kadar, bu konu açılınca utanıyorum diyor. utandığının da farkındayım. ama sana sarılırsam ne hissedeceğimi bilmiyorum dedim yüzüne. o da bana, ben senin yüzüne bakabilecek miyim? bana yine o eski kocaman aşkını sunduğumda utancım bana neler yaptıracak ben de bunu bilmiyorum diyor. pişman olduğuna eminim ama hayatta silgi yok maalesef..

şüphelerinizi sonuca bağladınız mı? ben telefonun online işlemlerinden gördüm herşeyi..tavsiye ederim :) geçmiş aylara ve güncel tüm konuşma detaylarına tek tek ulaşabiliyorsunuz

hata yapmak biz insanlara mahsustur. ama tekrarlamak niyetinin bozukluğunu gösterir. bence ehrkes bir şansı daha hakediyor..sonuçta sadece cinselliğie dayalı bir şey olmuş. ve hata yaptığını kabul ediyorsa gerçekten pişmansa (Ki bundan emin olmamız mümkün değil, aklını ve kalbini okuyamayız) bir şans daha verilebilir.
ben verecek miyim bilmiyorum hala :)

İkinci sansı ver canm :) baksana görmezden görme

En buyuk hatasını affedersek,
nasıl olsa en buyuk şeyi affetti deyip arkası gelir diye
düşünüyorum..

İkinci sansı ver canm :) baksana görmezden görme

anladım ki, aldatılma psikolojisi adım adım ilerliyor.
1- önce öfkeni kusacaksın (Ağzına geleni söyleyeceksin.sen sen olmaktan çıkıyorsun zaten o an)
2- onun ağlamasını dinleyeceksin
3-beraber ağlayacaksın
4- nedenini sorgulayacaksın (Ben hiç kendimi sorgulama kısmına girmedim çok şükür)
5- dinlenme dönemi (Duygusal kırıklıkları yaşadığın anlar)
6- onu affetme çabası dönemi
7- onu affedersen kendini affedebilecek misin dönemi
işte ben bu son safhadayım..şimdi onu affedip ona eskisi gibi olursam kendime kızar mıyım diyorum.
allaha dua ediyorum...
ben hangisi doğru bilmiyorum rabbim, beni doğru yola yönlendir..hangisi hayırlısı ise gönlümü o yöne çevir...
İnşallah, rabbim benim bu safça hareketlerimin karşılığını verecek , bana doğru yolu gösterecek

En buyuk hatasını affedersek,
nasıl olsa en buyuk şeyi affetti deyip arkası gelir diye
düşünüyorum..

yani evet tabi bu da bir olasılık...benimki çok açık sözlü ve gaddardır. açıkça demekten kormak düşünmez karşımdaki üzülür diye. ben de ona sordum. bunu affetmem senin gözünde nasılsa bunu affetti dedirtip gözünde küçülmememe sebep olur mu diye? sordum.
cevabını çok net emin bir şekilde verdi.hani anlarsınız ya ses tonundan..
hayır..kesinlikle hayır. tam aksine bu büyük hatamı affetmen senin büyüklüğünü gösterir ve ben senin büyüklüğün karşında yaptığım bu hata ile küçülmeye nasıl dayanırım.
tabi bütün bunlar ıolasılık..dedim ya, kalbini ve aklını okuyamayız..hangisi doğru bilinmeyen bir denklem bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…