Evli değilsin.İkinizin başından bir evlilik geçmiş.Yani bu hayatta ikili ilişki hakkında tecrübeler edinmişsiniz.Yaşlarınız küçük değil.Adam sana yok BAĞLANMAKTAN KORKTUM diyor,yok önce kendimi affetmeliyim,yok utanıyorum.Canım benim çocuk değilsin.Bu laflar hikaye.Bağlanmaktan korkuyorsa bir adam ne diye ilişki yaşıyor senle o zaman.Aldatılmaya verdiğin tepkilerin yaşla çok alakası var bunu unutma.20 yaşıda aldatılan bir kızla,35 yaşında aldatılan kadın aynı duyguları yaşamaya bilir.20 yaşında aldatan erkekle 40 lı yaşlarda aldatan erkeğin de aldatma dürtüleri farklıdır çünkü.Bu utanan,kendini affetmeyen adam bu işi yaparken aklı yokmuydu.Sen aldatmayı cinsel birliktelik ve duygusal birliktelik olarak 2 ye mi ayırıyorsun.
Yaşın aklı başında hareket edecek bir yaşta.Önüne bak ve gerçekten temiz ahlaklı,ilk fırsatta aldatmayacak,ilişkiye sadık sorumluluk sahibi bir insan çıkar elbet karşına.Yeter ki doğru insanlara imkan tanı,değer ver.Bir kere boşanmışsın,ikincisini yaşama.Bir insan aldattıysa çekip gidersin konuşmak ne.Pişmanlık yaşayan seni kazanmak isteyen zaten yapması gerekeni yapardı.