• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalar sonunda aldım :) umarım iyi tercihtir

xabu34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2012
56
1
0
İstanbul
arkadaşlar saolsunlar dün çok yardımcı oldular cesaret verdiler
internetten almak istemedim tavsiyler üzerine yine netten aldım fakat online değil bizzat yerlerine gittim depo gibi bir yer daha iyi oldu

umarım beğenecek :)

sizce nasıllar $productimage-picture-jartiyer-takim-6124-165.webp$productimage-picture-jartiyerli-kulot-takim-892-84.webp$productimage-picture-jartiyerli-body-23050-121.webp

kızlar inanmayın buna bu erkek, aklı sıra kendini tatmin ediyor zavallı, madem bunları aldın koy yatağının üzerine resminide çek buraya at ? Ama senin ne kartokuyucun vardır, nede Telefonun kablosu, hatta telin bile yoktur . Bu kadar net tavrım.. neden insanlarla ugrasıyorsunuzzzzzzz

kızlar inanmayın buna bu erkek, aklı sıra kendini tatmin ediyor zavallı, madem bunları aldın koy yatağının üzerine resminide çek buraya at ? Ama senin ne kartokuyucun vardır, nede Telefonun kablosu, hatta telin bile yoktur . Bu kadar net tavrım.. neden insanlarla ugrasıyorsunuzzzzzzz

erkek olsam gidip alıp yatagın üzerine koyup resm çekemem mi ?

insanları zan altında bırakmak günahtır ayıptır.güvenmek zorunda değilsin.kendi tercihin

Back
X