sonunda ameliyat günüm geldi

canım şimdiden görünen şeklini takma bence kimbilir ne kadar değişecektir..Tamponlar da burnunun daha kalkık görünmesine sebep oluyordur..Benim bi kaç arkadaşım oldu erdinç beye hiçte öyle kalkık burunları olmadı...
Ağrı acı gibi sıkıntıların var mı ?

canım şimdiden görünen şeklini takma bence kimbilir ne kadar değişecektir..Tamponlar da burnunun daha kalkık görünmesine sebep oluyordur..Benim bi kaç arkadaşım oldu erdinç beye hiçte öyle kalkık burunları olmadı...
Ağrı acı gibi sıkıntıların var mı ?
Agri yok denecek kadar az canim oyle dehset derecede morlugum sisimde yok hala biraz kan siziyor burnumdan bugun 2.gundu yarin sabah tamponlar alincak insallah acimaz arkadaslarinin burnu nasil oldu canim cok degistimi memnunlarmi

cok geçmiş olsunnn :KK39: bende erdinç beyle ilgili bilgi topluyordum karar vermesi pekte kolay olmuyor inşallah cok basarılı olmuştur seninde takipte olacağım seni :):)

Hangi şehirdesiniz ben orasını kaçırdım galiba. Ben de düşünüyorum ameliyat olmayı doğumdan ve tabi ki emzirme olayı bittikten sonra. Erdinç bey hangi ilde acaba?

canım doktora sormadın mı burnum çok kalkık görünüyor diye ? bi kaç hafta sabretmelisin diye düşünüyorum ama şuan tam bir psikolojik durum zamanla şekline alışacaksın..sonuçta yıllardır sahip olduğun burnun artık daha farklı görünüyor tabi ki yadırgaman normal..

Tamponlarim alincagi gun sordum 3.gun yani,
gulumsedi neyi gordunku begenmedin dedi
eee ucunu görüyorum iste dedim
o gördüğün senin burnun degil sadece ucu ve hepsi sis inecek dedi daha etin bile kemigine kaynamadi dedi:KK11: :KK45:

sabret o halde azcık daha..Yarın alçın çıkınca rahatlarsın inşallah..Ama büyük beklentiye girme yeni görüntüne zamanla alışacaksın..Güzelliğini zaman içinde farkedeceksin..

Back
X