sonunda ameliyat olabildimm

lesya8610

Nirvana
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2008
705
180
628
yıllardır korkuma kaça kaça hep erteledim hiç nefes alamıyordum %90 tıkalıydı burnum hem et büyümesi hem kırıklık vardı. beraberinde estetikte istedim. son gün stresten vazgecsemmi diye düşünürken hiç korktugum gibi olmadı. hiççççç agrım sızım olmadı. bugün 2. günüm eve çıktım. sürekli buz koymamıza rahmen yüzüm şişti morardı ama hiç agrım yok hiç kanamam yok o açıdan cok rahatım hastanede de agrı kesici iğne ilk cıkınca vurdular bida hep sordular vuralımmı diye istemedim agrım yoktu çünki. 5 dk buz koyduk 5 dk ara sürekli 16 saat öyle gecti.

bu 1 gece önceki halim

Eklentiler

• IMG_5875.webp
    IMG_5875.webp
    21 KB · Görüntüleme: 232
  • IMG_5847.webp
    IMG_5847.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 226
  • IMG_5848.webp
    IMG_5848.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 227
  • IMG_5849.webp
    IMG_5849.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 226
çok geçmiş olsun güzel olmuş güle güle kullanın :oops:
saolun kavissiz doğal görünümlü bi burun istemiştim estetikli oldugu cok anlaşılmAsın dedim tam istediğim gibi olmuş. hiç agrım sızım yok ama çok şişti işte başka hiçbi sıkıntım yok

maşallah o zaman nazar etmeyelim kendi kendimize.şişlikler çok normal bi hafta on güne kadar da geçer zaten.hangi doktora ameliyat oldunuz?

maşallah o zaman nazar etmeyelim kendi kendimize.şişlikler çok normal bi hafta on güne kadar da geçer zaten.hangi doktora ameliyat oldunuz?
balıkesir de ali murat sonel doktorumun ismi çok memnun kaldım. en cok agrım olur diye korkuyordum. sırf korkum yüzünden 2-3 yıldır kaçıyorum ameliyattan hiç nefes alamama rahmen öyle idare ettim korktugum için son hafta baya stresliydim sürekli kalp çarpıntım oldu. vazmıgeçsem dedim. şimdide keşke daha önce olsaydım diyorum.

burnumda kırıklık ve et büyümesi nedeniyle hiç nefes alamıyordum. yamuklugundan ve uzunlugundan da şikayetciydim. kırıklıktan sonra şekli değişmişti zaten eskiden düzdü burnum

Eklentiler

• IMG_1063.webp
    IMG_1063.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 215
  • IMG_1140.webp
    IMG_1140.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 212
  • IMG_1279.webp
    IMG_1279.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 209
yaşınız kaç benin durumda aynıydı hemen hemen nefes...canıma yetmişti artık nefessizlik :) olmuşken ikisi bir olsun dedim.pazartesi karar verdim çarşamba ameliyat oldum :) sonra korkar vazgeçerim yine diye.32 yaşındayım ve keşke bu kadar kaçmasaydım diyorum.bende Ankara da Esabil hocama oldum 3 hafta önce.bilemeyince insan korkuyor ama korkular yersizmiş sonradan anlıyoruz.

burnumda kırıklık ve et büyümesi nedeniyle hiç nefes alamıyordum. yamuklugundan ve uzunlugundan da şikayetciydim. kırıklıktan sonra şekli değişmişti zaten eskiden düzdü burnum
çok güzel bi karar vermişsiniz.burun önemli çok değiştiriyor insanı

yaşınız kaç benin durumda aynıydı hemen hemen nefes...canıma yetmişti artık nefessizlik :) olmuşken ikisi bir olsun dedim.pazartesi karar verdim çarşamba ameliyat oldum :) sonra korkar vazgeçerim yine diye.32 yaşındayım ve keşke bu kadar kaçmasaydım diyorum.bende Ankara da Esabil hocama oldum 3 hafta önce.bilemeyince insan korkuyor ama korkular yersizmiş sonradan anlıyoruz.
30 yaşındayım bende cnm kendimi bildim bileli nefes alamıyorum. keşke daha önce olsaydım şuan 2. günüm ama nefesim açıldıgını hissedebiliyorum. size de cok gecmiş olsun. sizin ne kdr sürdü bu şişlikleriniz peki. ben dün oldum ameliyatımı bugün evdeyim

30 yaşındayım bende cnm kendimi bildim bileli nefes alamıyorum. keşke daha önce olsaydım şuan 2. günüm ama nefesim açıldıgını hissedebiliyorum. size de cok gecmiş olsun. sizin ne kdr sürdü bu şişlikleriniz peki. ben dün oldum ameliyatımı bugün evdeyim
10 günü buluyor tamamen de geçmiyor az az kaldı şişlikler. teşekkür ederim :) şükür atlatmışsın zor kısmını gerisi kolay sadece sabretmek lazım.ödemdi burun temizliği falan geçiyor zamanla.

evet boyunda kısalma var gözle görülür halde. 2. fotografta doktorun cektiği fotolar var onlara bakabildiniz mi. alçı cıkana kadar sabredemezdim saolsun hocam watsaptan attı hemen resimlerimi merakımı giderdim
aynen onlarıda gördüm çok güzel yapmış hoca.bnm doktorum da öyle yaptı şişmeden etmeden çekiyor heralde böyle olacak diye.hala da ilgili bugünde kontrole gittim.çok begendi o da :)resimlerimi çekti

o kadar masaj yapıyorum hala masajını daha çok yap dedi bir de aklınızda bulunsun alçıdan sonra masajı ihmal etmeyin sakın.

aynen onlarıda gördüm çok güzel yapmış hoca.bnm doktorum da öyle yaptı şişmeden etmeden çekiyor heralde böyle olacak diye.hala da ilgili bugünde kontrole gittim.çok begendi o da :)resimlerimi çekti
okyanus suyuyla temizliyorum bende içini bu arada tamponum yokmuş hiç. bende alcının cıkmış halini cok merak ediyorum şuan

tamponsuz olunan ameliyat çok rahattır herhalde. Bende tam 7gün önce oldum 3gün tamponlu gezdim o 3 günü anlatamam yorgun halsiz dudak kuruması bogaz agrısı baş dönmesi neler neler silikon tamponlar bi çıktı hayata döndüm :D

Back
X