sonunda ameliyat oldum resimli

Canım bişey sormak istiyorum bende ameliyat oldum ve 17. Günümdeyim burun deliklerim de yamukluk var doktor şişlikten OLDUĞUNU söyledi sende de böyle bi durum oldu mu
Evet CNN oldu benim sol tarafim asidi sisti içinde bisey var gibiydi doktora sordum korktum şişlik dedi simdi yok çok şükür korkma geçer seninkde

kizlarr dun ameluayt oldum cok olmasada sisligim ve morligum var kac gun sonra ne duruma gelir birde suanki sekli nasil degisie yani kalkkkligi inee sanirim biraz onun disinda buyur mu kuculur mu

kizlarr dun ameluayt oldum cok olmasada sisligim ve morligum var kac gun sonra ne duruma gelir birde suanki sekli nasil degisie yani kalkkkligi inee sanirim biraz onun disinda buyur mu kuculur mu
1 haftada morluklar ve ağrılar geçiyor ama şişlikler için ayni şeyi söyleyemem burnum hala çok büyük ve aşırı ödemli yaklaşık bir ay oldu

1 haftada morluklar ve ağrılar geçiyor ama şişlikler için ayni şeyi söyleyemem burnum hala çok büyük ve aşırı ödemli yaklaşık bir ay oldu
sadece burun sisligi ama dimi yanaklar filan inmistir heralde ? birde dun ameliyat oldum suankk halinden buyur mu kuculur mu onu anlayamadim ben

Back
X