- 2 Temmuz 2013
- 1.952
- 2.416
- 133
- Konu Sahibi lion mother
-
Çok geçmiş olsun. Ben de doktor arıyorum kime oldunUzun süren araştırmalarım sonucu ameliyat oldum çok şükür dün... Şuan çok az şişlik var göz diplerimde nedense öyle morluk çok şişlik olmadi acaba bi aksilikmi var diye düşünmüyor degilimbu demek oluyorki çabuk mu iyilesicek. Bu arada doktor resmini yolladı inanamıyorum shop gibi gercekden öyle çıkacakmı acaba nefes sorunum gecmezse ya burun ucu düşerse ya kemer belirirse diye düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi .. sorularınız varsa cevaplarım bilenlerde bana fikir verirse mutlu olurun
Allah razı olsun.. ozmen karaya oldumÇok geçmiş olsun. Ben de doktor arıyorum kime oldun
Hangi hastanede ne kadar ucret odedinz ?Allah razı olsun.. ozmen karaya oldum
Bendede morluk yok ama.gozlerim şişti şuan az az yanlardan çoğalacak ama belli.cabuk toparlandimi peki burnunuz şekliniBugün ilk gününüzmü ?.İlk gün bendede hiç şişlik morluk yoktu. 2.ve 3.gün en yoğun olduğu günler şişlik ve morluk için(Bende hiç morluk olmadı).4.günden itibaren şişlikler yanaklarıma doğru inmeye başlamıştı
Ben özel bölümde oldum 3.600e hastane değişiyor instagram adresinden kendisine ulaşabilirsinizHangi hastanede ne kadar ucret odedinz ?
Ay aynen sallaniyo benimde korkuyorumBenim 3 . Günümden sonra gözlerim öyle bir şişti ki kapanmıştı . Sonra onuncu güne doğru dışsrdan görülen şişler indi . İçrrde hala benim hissettiğim şişlerim var ve bir ay oldu .
Bana doktorum eğilip kalkarken vs burnun düşüvek gibi ağırlık gibi hissedersn ama korkma düşmez demişti . Hapşırık benim de çok geliyo tutmaya çalışıyoeum. Tutamadığımda da elimle tutuyorm burnumu destekliyoem öyle
Şişler indikçe bir tık aşağı iniyor . Şu an bunu biliyorum ben de kanatlarım falan hala şiş hissedebiliyorum .bende bekleyip görücem . Sen soğuk buz kompresine devam et aldanma çünkü şişiyor yüzAy aynen sallaniyo benimde korkuyorumattığı resim cok guzel doktorun aynı o görüntü oluşacakmiki
Bana resim atarmisinz ozeldenŞişler indikçe bir tık aşağı iniyor . Şu an bunu biliyorum ben de kanatlarım falan hala şiş hissedebiliyorum .bende bekleyip görücem . Sen soğuk buz kompresine devam et aldanma çünkü şişiyor yüz
Resimde güzel ama normalde hiç bisey anlamadım ki kapalı tamamen. Allah razı olsun sizinde istediğiniz gibi olur insallahŞu an memnunsan ileride de öyle kalırsın. Endişe etme. İlk günden bile belli oluyor ne olacağı. Ben ameliyattan çıktığımda da nasıl kötü olduğunu anlamıştım. Geçmiş olsun.
Şuan hala şişlikler var azda olsa ben hissedebiliyorum ama insanlar bakınca farketmez, daha 29 gün oldu ameliyat olalı.Biraz eğrilik var gibiydi doktorum masaj önerdi onu uyguluyorum şuan.Burnum eskisine göre güzel oldu ama tam hayalimdeki gibi değil şuan, bunu demek için erken ama 1100 tl ye yaptırdığım aklıma gelince fiyat performans olarak şuan bile memnunumBendede morluk yok ama.gozlerim şişti şuan az az yanlardan çoğalacak ama belli.cabuk toparlandimi peki burnunuz şeklini
Çok uygunmuş ama . Geçmiş olsun inşallah istediğiniz gibi olur. Resim atarmisinizŞuan hala şişlikler var azda olsa ben hissedebiliyorum ama insanlar bakınca farketmez, daha 29 gün oldu ameliyat olalı.Biraz eğrilik var gibiydi doktorum masaj önerdi onu uyguluyorum şuan.Burnum eskisine göre güzel oldu ama tam hayalimdeki gibi değil şuan, bunu demek için erken ama 1100 tl ye yaptırdığım aklıma gelince fiyat performans olarak şuan bile memnunum. Devlet hastanesinde oldum
Bana resim atarmisinz ozeldenyapıyorum ara ara çok sıkıcı ama
Çok güzel görünüyo benceee sadece biraz şişlik var oda besbelli zaten . Benimkide böyle olsa daha ne isterimBi konu açmıştım orda var canım foroğrafları. Herkes hala şişdiyor ben hala büyük duruyor diyorum .
Hayırlısı bir sende bak bakiym.
Hadi inşallah şu şişlerim iner de .Çok güzel görünüyo benceee sadece biraz şişlik var oda besbelli zaten . Benimkide böyle olsa daha ne isterim
Ozmen karaya olmustunuz dimi ?Ben özel bölümde oldum 3.600e hastane değişiyor instagram adresinden kendisine ulaşabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?