- 2 Temmuz 2013
- 1.952
- 2.416
- 133
- Konu Sahibi lion mother
-
EvetOzmen karaya olmustunuz dimi ?
Gecmisler olsun efenim
Özelden atiyorumGecmisler olsun efenimbe after beforunu aliriz mumkunse sakin kaliniz hepisi gecicek allahin izni ile benimde 7.ay ehem ehem
Cok cok cok begendim dr kusursuz yapmis daha ameliyat masasinda belli insallah odemler oldugunda uzulmezsiniz gececk inanin cok begendim masallahÖzelden atiyorum
Yaaa çok teşekkür ederimm inşallah o ilk hâlini alirCok cok cok begendim dr kusursuz yapmis daha ameliyat masasinda belli insallah odemler oldugunda uzulmezsiniz gececk inanin cok begendim masallah
Alir alir ama daha da guzel olur emin ol burnun genelde burda istenilen burun az kavis az kalkik ve dogal sonuc harika :)Yaaa çok teşekkür ederimm inşallah o ilk hâlini alir
Bana ozelden foto atarmisiniz
Ben de görmek isterimÖzelden atiyorum
Inşallah en korktuğum burda okuduklarım çökme ucu düşmeAlir alir ama daha da guzel olur emin ol burnun genelde burda istenilen burun az kavis az kalkik ve dogal sonuc harika :)
Burun sirti cok oyulmus veya fazlaca malzeme alinmis burunlar cokme ihtimali tasir ama sanmiyorum senin burun harikaInşallah en korktuğum burda okuduklarım çökme ucu düşme
Ay inşallah nasıl morel veriyorsun anlatamamBurun sirti cok oyulmus veya fazlaca malzeme alinmis burunlar cokme ihtimali tasir ama sanmiyorum senin burun harika
Allah razı olsun.. ozmen karaya oldum
Şuan hiç birşey bilmiyorum kocaman bant olduğundan hepsini paylaşacağım inşallah. Umarım o revizyon ihtiyacı olanlardan olmamOzmen Kara 'yı ilk defa duydum. Instagramına baktım hemen. Yaptığı burunları da baya beğendim. Çoğu isim yapmış isimden çok daha iyi bence. Ama işte bir iki burun var onlar olmamıştı mesela. Aşırı inceltmiş burun kemiğini. Muhtemelen geleceğin revizyonu olur onlar. Yine de bu doktoru da takibe almaya değer gibi. Bundan sonraki sürecini de paylaşırsan çok seviniriz. Nefes alman, şeklinin oturması vs herşey olumlu mu?
Şuan hiç birşey bilmiyorum kocaman bant olduğundan hepsini paylaşacağım inşallah. Umarım o revizyon ihtiyacı olanlardan olmam
Sizin ne gibi problemleriniz vardı burnunuzdaBen özel bölümde oldum 3.600e hastane değişiyor instagram adresinden kendisine ulaşabilirsiniz
Bana da atabilir misin rica etsem ben de doktor arıyorum da henüz karar veremedimÖzelden atiyorum
Nefes problemim vardı ve kemik eğriliği vardı içerde.Sizin ne gibi problemleriniz vardı burnunuzda
Bende ozelden fotograf rica edebilir miyim? Daha onceki basliklarimda denk gelmiş olabilirsiniz, Ankara'da uygun fiyatlı doktor arayışı içindeyim. Doktor seçmek ve karar vermek ameliyattan daha zor eminim.
Cnm çok geçmiş olsun inşallah istediğin gibi olmuştur bende Özmen karayı düşünüyorum balgatta oturuyorum hangi hastanede yaptı ameliyatını.Ay inşallah nasıl morel veriyorsun anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?