cnm cok sagol ..ınan zaten okadar uzuntuluyımkı herkes esini ev bark sahibi yapar bende borc sahibi yaptımDürüstlük her zaman kazandırır. Esiniz hakikatli insanmış size destek olmuş. Para kazanılır kaybedilir guzel kardesim ama olmeye değmez hele hele evladının sacının teli etmez
insanların kendı canına kıyma hevesını anlamıyorumarkadaslar ben ılk atandıgımda 2007 kredi cektim.ama esimin haberi yoktu...biliyorum kınayacaksınız benı ama ne olur kimse kimsenin halını bilemez...ben kredi haram der insanları eleştirirdim.daha kotusu basıma geldi..neyse nasılsa maasım var taksıt taksıt hallolur dedim fakat yıllar gectikce odeyemedim krediyi krediyle kapattım..rabbım ya kımseler buduruma dusmesin.birken on oldu ve altından kalkamayacak duruma geldim...eşim cok iyi anlayıslı biridir...o suan sehir dısında ..hafta sonu ızne geldigindeeldim artık anlatttım..okadar sok oldukı...cok uzuldu..o kısma hiç girmiyim..ben nerdeyse canıma kıymanın esine geldim.ama ıkıyasında kıızm var yapamadım..hanı derlerya ınsan oglunun basına hersey gelir...eşimin maasıda cok birşey degil.ama birşekılde borc bulup halletcem dedi..sen uzulme dedi..ama ben okadar mahcubumkı anlatamam..hala yasamak ıstemıyorum ama en azından anlattım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?