sonunda anlattım

Hiç anlamam eşler birbirlerinden böyle şeyleri niye saklarlar?
O krediyi çekip hangi işinizi hallettiniz ki Eşinizin bilmediği. Keşke baştan söyleseydiniz anlayışlı biriymiş de adamcağız, yazık.
Siz siz olun gizli saklı iş yapmayın bundan sonra.

canım sanırım ile insanları yanlış yönlendirme istersen.. ben bankacıyım hatta bireysel müşteri ilişkileri asistanıyım.. krediyi erken kapattıklarında ceza sadece konut kredilerinde olur o da devletten teşvikli kredi olduğu için.. onda bile erken kapattığında kalan faizi ödemez anapara +anaparanın %2si kadar ceza ödersin..
tüketici kredilerinde kalan anaparayı ve çok cüzi bi faiz ödersin.. ama kredinin taksit bitiminde tamamını ödeyeceğin faizden kurtulmuş olacağın için erken kapamada baya karda olursun..
tek sıkıntı şu olur; 36 ay vadeli krediyi kalkıp 25. ayda kapatmaya kalkarsan zaten faizin çoğunu ödemiş olacağından çok faydası olmaz ama yine de kalan kısmın yine ve yine faizinden kurtarırsınız..
başka sorunuz???

Olan olmus kendinizi yioratmayin. Esiniz de destek olcakmis. Borclarinizi elbirligiyle halledip mutlu olmaya bakin. Evladinizi yalniz asla birakmayin bu hayatta

Kocam benden habersiz kredi çekse şoka girerdim....
Allah kimseyi şaşırtmasın..
Sizde dersinizi almışsınız sanırım gizli kapaklı iş yapmayın bir daha sebep ne olursa olsun.
İnşallah kısa zaman da ödersiniz.
Geçmiş olsun..

krediyi erken kapatırsanız faizi düşüyo, ben 5bin krediyi bir ay sonra kapattım, 5100 küsür gibi bişi ödedim, iki sene sonra kapatsam 6 bin küsür bişi ödeyecektim.

ayrıca bana kızmayın ama abartmışsınız yani intihar falan, her şey insanlar için bu hayatta eşiniz de anlayışla karşılamış yapılacak birşey yok borç mecbur ödenecek.

ben eşinizi takdir ettim, kolayca sindirilecek bir şey değil bu çünkü. eşiniz büyüklük göstermiş. ama hayatın sonu değil, size ders olmuştur. bundan sonra güvenini sarsmazsınız. el birliğiyle daha rahat öder kaparsınız umarım.

tatlım her şey insan için şu hayatta, ne demekmiş bi annenin böyle kolay pes etmesi.. çektiysen çektin ,gizlediysen gizledin ,okuyup bi de atanmışsın,yani borcu temelli eşine yıkmıyorsun ki,bi de anladığım kadarıyla okul için lazım olmuş ve çekmişsin ,gizlemeseydin iyiymiş ama olan olmuş,çok şükür ki geçti o karanlık sırlı günlerin ,eşinden bir şey saklamamanın huzurunu yaşa derim

cok sagol

bazı ınsanlar ne kadar acımasızca eleştirebiliyor..ben onlarada birşey demiyorum..bende siizn gibi belkı baskasını eleştirdimki hatta kınadım allah verdı..parayı gidipte havaı adalarında yemedım herhalde...ben baska bir memleketteydim okul okuyordum okul ıcın cuzı mıktar cektim...sonra saglık sorunu baska sorunlar derken masrafları karsıyaladım..birken bin oldu anlıyacanız...bunu yasamayan bilmez...birkere ınanclı ınsansanız buna ragmen faıze bulaşmıssanız ne oldunu anlamıyorsunuz bile...maası yetirmek ıcıın ekk hesaptan harcadım bu arada evın her ıhıyacı nı ben karsılıyordum eşimin maası azdı ev borcumuza gidiyordu..ekstra masraflar cıkıncada ek hesapı kapatıyım diyordum..derken ınanın arkadaslar ıpın ucu kacıyor....benım esim bana guvenmezseydı zaten bunu olgun karsılamazdı...cok sukur..hatta eşim bunca sene nıye bu yuku yanlız tasıdın diye bana cok kızdı...herzaman erkekler hata yapar diye birşey yok..hiçmi eşi kefil olan yok..hanımına borc cıkaran erkek...bizdede bıraz tersı oldu...ne yapalım hayat musterek..iyiiki boyle bir eşim var ..

Yine cevap yokki.
Krediyi neden cektigini sormus arkadaslar bi ara.
Cevap vermeyi dusunuyomusun?

ayrıca eşimden nasılsa oderim hallederim ya duymasın diye bu ıse giriştim derken..rabbım ıste bana manevi tokat vurdu..eşim duyarsa kaynanamlar felan ne derdiye hep dusundum..eşimden degil etraftan korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…