sonunda annemin evindeyim

canım gecen gun dıger konunu okumustum ve üzülmüştum aldatılmak zordur emınım ama ıkı cocukla ne yapacaksın sımdı kış gunu annenlede sorunun var sanırım yanı bılmıyorum ama allah yardımcın olsun ya

her inişin bir çıkışı var, gün gelicek bu günleri hatırlayıp neler yaşamışım ama iyi ki kurtuldum diyceksin
yeter ki düzenini bi an önce oturt
ana evi bi süre zor gelicek kendi düzeninden sonra, buna hazırlıklı ol
ama herşey geçicek, en zor olan adımı, o evden çıkmayı başardın
gerisi çorap söküğü

Hakkında hayırlısı olsun. Babanız üveydi değil mi, yanlış mı hatırlıyorum. O sorun yapar mı?

Bende annemin evine geleli 1 hafta oldu kararliyim bu yuzden gucluyum benim evladim yok ama annemin yaninda daha mutlu olacagimi biliyorum dilerim senin icinde bizin gibi olanlar icinde hayat guzel devam eder.

Merak etme canım yalnız değilsin bende ailemin yanindayim ama ailem çok destekci bana çok mutluyum burada belirli bi düzen ve disiplin var bu evde ve oğlum için çok iyi bi ortam sende atlatacaksin mutsuzlugumuz bitecek emin ol. Şansın bol olsun

ne kadar istiyorum hepinizin mutlu olmasini bilemezsiniz....keske elimde olsa da kocaman bir ev alip ailesi destek cikmayan kadinlara bir kapi acsam . neyse bos konusmaya gerek yok. elbet hep gece olmaz. bu gunleriniz de gecicek hersey duzelicek biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…