• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda ayrıldık

1ogretmen

Queen
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2016
2.613
5.592
158
Önceki konularımdan bilen bilir güvensiz bir ilişkim vardı ve bunun üzerine bir de evlilik teklifi almış evet demek zorunda kalmıştım. Güven olmadığı için her ama herşeyi gözüme batıyor dün yine Instagram'da çevrimiçi duruyordu bende inşallah yine eski sevgiline yazmıyorsundur onu stalklamıyosundur dedim burdan başladı. Ne zaman ki böyle birşey sorsam hemen suçlu psikolojisine girer bağırır bana söylediğin şeye bak vs demeye başladı. Bende birşey demedim sabah baktım ki vatsapta fotoğrafımızı kaldırmış nedeni ben neden erkek bir arkadaşımızı Instagram'da birşeye etiketlemişim o çocukta baya arkadaş yani kız gibi kızlarla takılır falan. En sonunda baktım fırsat bu fırsat fotoğrafı nasıl kaldırırsn diye ayrıldım. Bana hiç alakasız şeyler söylemeye başladı yok ben anlayışsızmışım iş hayatına saygı duymuyormuşum madem öyle anlayışsız biriyle evlenme o zaman dedim kapattım ne o aradı ne ben. Sanırım bir daha konuşmayacağım arasa da açmayacağım.

Güven olmadan ilişki olmaz ki biteceği belliymis ama sanki siz hala birsey bekliyorsunuz normal şuan bunlari hissetmeniz eğer tamamen kafanizda bitirdiyseniz hicbir sekilde iletişime gecmeyin zaten çok isteyen erkek belli ediyor kendini emin olun

Ayağıniza gelen topu doksana takmissiniz gol olmus:halay:dönüşü de olmasın madem. Güvenin olmadığı yerde huzur hiç olmaz.

Engelleyin gitsin foto kaldirma eski sevgili fln ergenimsi tavirlar engelleyin heryerden arar bi kac gune ulasamasin

Evet çok huzursuzdum şimdi de öyleyim ama geçer umarım.

İnanın geçiyor ve huzuru yakaladığınızda kaybetmiş olduğunuz zamana üzülüyorsunuz.

Gönlünüzce olur umarım her şey. :)

Önceki konulariniz ne yaşadınız ettiniz bilmiyorum da bu durumda hatalısınız yani. Benim sevgilim de beni cevrimici görüp eski sevgilini stalklamyosun ins dese bende cok sinirlenirdim. Ama sizin bi gecmisiniz var sanırım. Zaten fırsat arıyordum demissiniz. Hayırlı olsun diyorum bende o zaman

Önceki konulariniz ne yaşadınız ettiniz bilmiyorum da bu durumda hatalısınız yani. Benim sevgilim de beni cevrimici görüp eski sevgilini stalklamyosun ins dese bende cok sinirlenirdim. Ama sizin bi gecmisiniz var sanırım. Zaten fırsat arıyordum demissiniz. Hayırlı olsun diyorum bende o zaman
O zaman önceki konularima bakmanızda fayda var :)

Back
X