Sonunda ayrıldık.

Red Phoenix

Ben kararımı verdim, Aptiylen evlenicem.
Pro Üye
Anneler Kulübü
18 Mart 2011
9.314
32.211
748
Kızlar önceki konularımdan az çok bilirsiniz yaşadıklarımı ama daha sonra neler oldu tahmin bile edemezsiniz. Sadece içimi dökmek istiyorum cevaplarınızla beni mutlu edersiniz.
Aynı şehirde oturmamıza rağmen (o beni çok seven) eski sevgilim 18 gündür buluşma lafı etmiyordu ben edincede bahaneler uyduruyordu. Banada en son tak etti ya yarın benimle buluşursun dedim ya da bu ilişki burda biter senle mi uğraşıcam yeter ya sana sabaha kadar süre veriyorum bana haber ver dedim telefonu kapattım. 2 saat sonra bir mesaj geldi Elif seni çok ama çok seviyorum ama buluşmak istemiyorum hazır değilim ne olur beni anla falan. Ben cevap falan atmadım. Ayrıldık mı şimdi? Elif?? diye iki mesaj daha geldi. 2 kere de aradı ama açmadım. peki sen bilirsin yazdı. Sonra aptal ben seni son kez göreyim muhabbetine girdim ama yok nuh diyor peygamber demiyor resmen süründürttü gece. benimde inadım inattır görücem dedim ya sabah bindim gittim evinden çıkarttım onu orda barıştık gibi bişeyler oldu. işte milli sporcu olduğu için en az 6 aylığına almanyaya gitmesi gerekiyormuş ben yapabilirmiymişim falan vs. Öyle barıştık. Bana facebookunu kapattığını artık netten elini ayağını çektiğini söyledi. bende tamam dedim. Sonradan farkettim facebookundan beni engellemiş görmeyeyim diye. Yeni bir facebook açmış ikimizin resmini kesmiş!!!! 1000 tanede kız eklemiş fink atıyor. birde ilişkisi yok yapmış. Yorumlar yazılar falan o biçim. Düşünün kızlar saygısızlığı düşünün benim facebookumda ikimizin fotoğrafı profil,yazılar falan var. Kimbilir ne güldüler arkamdan. Gittim aradım bu ne diye bağırmaya başladı haberi yokmuşta arkadaşı açmışta bilmem ne. Bende bitirdim 25 ağustosta. 15 gün sonra 2 ay olucak. İnanın bir damla bile ağlamadım taş oldum resmen. Özlemiyor muyum özlüyorum. Dikkat çekmek için elinden geleni yapıyor ama umrumda değil.son zamanlarda hep yalvaran ağlayan bendim ne yazık ki. Benim bu adamla yıllarım geçmişti nasıl da aşıktım evlenicektik

Son düzenleme:
erkeklerin yalan söyleyip yakalanmadığı bir olay olamaz ya o kadar zeka yok çünkü o kıvrak zeka maalesef ancak kız tavlama sırasında işe yarıyor. kaç yaşında beyefendi?

Gerçekten ben anlayamıyorum yakalanmayacaklarını falan zannediyorlar. kandığımızı inandığımızı görmediğimizi sanıyorlar. kadın kandırılmaz inanmayı kendi seçer. Çok üzüldüm ama 20 yaşında.

her şey geçiyor,nelerden vageçmedik ki?

20 yılık evlilikler bile bitiyor. önündeki maçlara bak

Buluşalım görüşelim dediğinde istememesi ne kadar onur kırıcı bir şey..
Hayırlısı olsun,önüne bakıp yeni heyecanlar mutluluklar yaşarsın.

adam karektersizin tekiymiş zaten.
ağlamayın değmez ! 1000 tane kız eklemek falan midesizce.
ilişkiye saygısı kalmamış bile. niye görüşmek istemediği belli.
sizde onu unutup çok mutlu olun inşallah

işte bi erkek klasiği daha ne bekleyebilirsin ki cnm hiç üzülem takma kafaya onu biran önce unutmaya çalış osenin temiz saf sevgini hak etmiyor bile inşallah çok mutlu ol

hiç üzülmeyin bende yerınızde olsam aynısını yapardım sanırım..ama hep bız caba gosterıyoruz..kaybedınce anlamıstır kıymetınızı..özür dilerim ama salak demek ıstıorum erkek arkadaşınıza...

Son düzenleme:
Buluşalım görüşelim dediğinde istememesi ne kadar onur kırıcı bir şey..
Hayırlısı olsun,önüne bakıp yeni heyecanlar mutluluklar yaşarsın.

Hemde nasıl.. İnşallah dediğin gibi olur canımm :)

adam karektersizin tekiymiş zaten.
ağlamayın değmez ! 1000 tane kız eklemek falan midesizce.
ilişkiye saygısı kalmamış bile. niye görüşmek istemediği belli.
sizde onu unutup çok mutlu olun inşallah

Arkasından kötü konuşmak istemem ama gerçekten de karaktersizmiş. Ağlamıyorum inanın hiç ağlamadım ama içim bir başka savaş var resmen.. İnşallahh mutlu olurum :)

işte bi erkek klasiği daha ne bekleyebilirsin ki cnm hiç üzülem takma kafaya onu biran önce unutmaya çalış osenin temiz saf sevgini hak etmiyor bile inşallah çok mutlu ol

Gerçekten çok kırgınım ve güvenimi kaybettim herkese karşı. yıllarım geçti onunla evet sevgimi hiç haketmedi..

Evet insanüstü bir çaba gösterdim inanın,sabrım hep sabırdan öteydi Özür dilemenize gerek yok gerçekten öyle.. 3 gün önce sms atmış kusura bakma rahatsız ettim de rüyamda gördüm iyi misin? diye. 1 saat sonra falan iyiyim yazdım. peki iyi geceler yazdı hiçbirşey yazmadım..

Şu erkeklerin hepsimi aynı yalanı söylüyor yahu
Ben yapmadım arkadaşım yaptı
İnan canım ayrılmakla en iyisini yapmışsın
Geçermi böyle yalancı biriyle ömür
Aman insanlar hayatta neler unutmuyor nelere alışmıyorki

Bilsen o kadar üzüldüm ki canım.. Hiç ağlamadım ama içimi ne sen sor ne de ben söyleyeyim.. çok mücadele ettim. Ama hep yalan hep yalan

hıç uzulme hayatına devam et bende zamanında çok aşıktım ondan başkasını görmuyordum ama o hep benı ıhmal ederdı ılgılenmezdı babamın kanser olduğunu öğendım hıç destek olmadı zıyaretıne gelmedı aramadı bende babam sağken gelmeyenı oldukten sonra ıstemıyorum dedım babam vefat ettı bende onu hayatımdan çıkarttım çok zor gunler yaşadım babamdan 6 ay sonra görücü usulü eşimle tanıştım 7 ay sonrada evlendım eskı sevgılım pişman oldu kapıma dayandı benı kaçırmaya kalkıştı ama ben eşimi terch ettım eşımı çok sevıyorum ama o benı daha çok sevıyor resmen uzerıme tıtrıyor sakın uzulme gelen gıdenı aratmıyor rabbım dahada ıyısını karşılaştırıyor ıyıkı onunla olmamış dıyorsun ben hep şükür edıyorum umarım sende böyle bırını bulursn

Cok üzüldüm canım yaa seven bir insanın bulusmama istegine anlam veremiyorum madem cok seviyor bulusmaya can atması gerekirdi. Karaktersiz biriymis bence ilgilenme bile artık dikkatini cekmek ne yaparsa yapın sen umursama bile..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…