Erkek İnfertilitesi Sonunda başardık:)

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

dilekk_84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2008
66
0
86
41
Adıyaman
arkadaşlar 2 senedir uğraşıyorduk ama çocuğumuz olmuyordu.dün 5.5 haftalık hamile olduğumu öğrendim.şuan çok mutluyum arkadaşlar.eşimde hareket ve sayı problemi vardı.5 ay önceki testte sayı 9 Milyon hareket %6 morfoloji %20 çıkmıştı.1.5 ay önceki sperm testinde ise sayı 20 milyon hareket %12 morfoloji ise &36 çıkmıştı.o zaman çok sevinip uğraşlara devam ettik ve dün 5.5 haftalık hamile olduğumu öğrendim.
eşim 5 ay klomen
3 ay evicap
4 ay L-Arginine
1 ay L-Carnitine
2 ay kore ginseng
5 ay saf arı sütü
5 ay bal
ve 6 ay boyunca keçiboynuzu kürü ve ballı karışım (fındık,fıstık)
herkesin bu mutluluğu tatmasını diliyorum:nazar:

arkadaşlar 2 senedir uğraşıyorduk ama çocuğumuz olmuyordu.dün 5.5 haftalık hamile olduğumu öğrendim.şuan çok mutluyum arkadaşlar.eşimde hareket ve sayı problemi vardı.5 ay önceki testte sayı 9 Milyon hareket %6 morfoloji %20 çıkmıştı.1.5 ay önceki sperm testinde ise sayı 20 milyon hareket %12 morfoloji ise &36 çıkmıştı.o zaman çok sevinip uğraşlara devam ettik ve dün 5.5 haftalık hamile olduğumu öğrendim.
eşim 5 ay klomen
3 ay evicap
4 ay L-Arginine
1 ay L-Carnitine
2 ay kore ginseng
5 ay saf arı sütü
5 ay bal
ve 6 ay boyunca keçiboynuzu kürü ve ballı karışım (fındık,fıstık)
herkesin bu mutluluğu tatmasını diliyorum:nazar:
hayırlı olsun canım Allah sağ sağlim kuçağına almayı nasip etsin darısı bize olsun.:49:

zaferi kazanmana sevindim arkadaşım darısı bizlere inşallah

allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah:nazar:

cok svndım arkadasım
saglıklan kucagına almayı nasp etsın rabbım ınsallah
darrısı bıze
duanı eksık etme tatlım

tam da aradığım konuyu buldum. öncelikle hayırlı hamiş dönemi diliyorum canım sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.

bende pko var eşimde de 10 milyon sperm sayısı ve ileri hızlı hareketlilik %5 lerde morfoloji de % 5 lerde galiba tam hatırlayamadım şimdi.

eşime kadın doğum doktorum evicap ve klomen verdi. açıkcası bu klomen aklımızı kurcaladı biraz arştırınca bu hapı bırakınca erkekte östrojen hormonu yükseliyor ve cinsel isteksizliğe sebep oluyor diye okumuştum. kaş yaparken göz çıkarmayalım diye korktum. sizin böyle bir duyumunuz var mı?

bizde 3 ay keçiboynuzu kürü yaptık bıraktık 2 aydır... şimdi 1 aydır ginseng ve keçiboynuzu kürü, fındık kullanıyor.

L- Arginine ve L-Carrnite ilaçları ne amaçlı, ne işe yaradı canım?

keçiboynuzu kürüne tekrar başlamayı düşünüyoruz. temmuzda tüp bebek yapalım diyorduk. kararsız kaldık doktorumuz isterseniz böyle bir kaç ay daha deneyin dedi aklımız karıştı? olur mu normal yolla acaba?

sevgiler :16:

Back
X