• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda basardim..

Öncelikle çok geçmiş olsun..
ana dır ve yavrusunu yanında ister ancak onun herzaman iyiliğinide ister.
Annenizin isteğini yerine getirin bence. eğitiminizi tamamlayın. İnanın ona vereceğiniz en büyük hediye bu olacaktır.
Teknoloji ilerledi artık. Her türlü online görüşüp konuşabilirsiniz. Tatillerde gelirsiniz..O sizin yanınıza gelir.
Gitmezseniz eğer daha fazla üzülecektir eminim belki içten içe kendini suçlu bile hissedecektir.
Ona vereceğiniz en büyük hediye diploama olacaktır.

Allah annene acil şifalar versin .
Tebrik ederim seni de.
Annen razıysa git diyorsa git .
Ama Allah korusuna annene bir şey olursa diye de düşünmek istemiyorum ama ya olursa sen yokken .

Allah annene acil şifalar versin .
Tebrik ederim seni de.
Annen razıysa git diyorsa git .
Ama Allah korusuna annene bir şey olursa diye de düşünmek istemiyorum ama ya olursa sen yokken .

Ay Allah korusun canim öyle deme :43: Elim ayagim titredi birden. Artik ameliyat falan olmayacak hepsini atlatti cok sükür. 6 seans kemo görecek, sonra 2 ay isin tedavisi, ondan sonra bitiyor Allahin izniyle, tamamen kurtuluyor bu illetten.

Amin cok sagol, Allahim bütün Anneleri korusun yavrularindan ayirmasin.

Ay Allah korusun canim öyle deme :43: Elim ayagim titredi birden. Artik ameliyat falan olmayacak hepsini atlatti cok sükür. 6 seans kemo görecek, sonra 2 ay isin tedavisi, ondan sonra bitiyor Allahin izniyle, tamamen kurtuluyor bu illetten.

Amin, inşallah canım .
Annenle konuş eğer içten git dediğini sezersen git yoksa diğer türlü ne onun ne senin için rahat etmez .

Annenizin isteğini yerine getirin bence. eğitiminizi tamamlayın. İnanın ona vereceğiniz en büyük hediye bu olacaktır.
Teknoloji ilerledi artık. Her türlü online görüşüp konuşabilirsiniz. Tatillerde gelirsiniz..O sizin yanınıza gelir.
Gitmezseniz eğer daha fazla üzülecektir eminim belki içten içe kendini suçlu bile hissedecektir.

Orasi öyle tabi, asil yarda birakirsam üzülür mahvolur.
Nasil desem, tehsis konuldugundan bugüne kadar sadece ben vardim yaninda, herseyiyle ben ilgilenirdim, ben yikardim annemi, evin bütün isleri, alisveris, camasir, ütü, Sinavlarim vardi arada. Arti iki ise gidip calisiyordum. Aksam 10a dogru eve geliyordum bazi günler. Dogal olarak da anca gece oturup sabaha kadar sinavlarima hazirlanabildim. Kardesim henüz kücük o pek bilmez ev isi fln. Ablam da yeni evli sayilir 24 saat yanimizda kalamazdi.

Gercekten zor bir sürecti hepimiz icin, kac gün uykusuz kaldim, cok emek verdim sinavlari iyi notlarla gecebilmek icin. Annem ameliyat oldugunda onu tek bir gün yalniz birakmadim o herseyden önce gelir benim icin önce o iyi olsun sonra kendi isime bakarim dedim.

Bazen ben bile sasiriyorum hepsini bir arada nasil basardim diye :27:

Çok zor bir durum gerçekten
Allah yardımcınız olsun acil şifalar versin
Siz olsanız demişsiniz ya
Ben olsam ablamla konuşurdum
Anneniz için gitmenizin mi kalmanızın mı daha iyi olacağı konusunda eminim bizlerden daha fazla yardımcı olur size...

Annen için acil şifalar diliyorum,üni için de tebrik ederim için rahat edicekse gitmelisin bunun içinde annen ve ablanla toplanıp iyice konuşun bence ablan yeterince ilgilenebilecek mi annenle v.s,aklın burada kalırsa gittiğin yerde ztn başarılı olamazsın etkilenirsin yani

Annen için acil şifalar diliyorum,üni için de tebrik ederim için rahat edicekse gitmelisin bunun içinde annen ve ablanla toplanıp iyice konuşun bence ablan yeterince ilgilenebilecek mi annenle v.s,aklın burada kalırsa gittiğin yerde ztn başarılı olamazsın etkilenirsin yani

Amin çok teşekkür ederim. Ablam kendisi akşam 5e kadar çalışıyo, haftasonları boş daha rahat gelip ilgileniyo sağolsun. Öbür türlü iş çıkışı geçerken uğruyor annemi yoklayıp gidiyor. Benim çalıştığım günler yemeği fln yapıp gidiyor. Öyle idare ettik bugüne kadar bundan sonra da pek sorun oşacağını zannetmiyorum. Yinede oturup herşeyi konuşacağım vakti geldiğinde.

Ben olsam ayrılmazdım annemin yanından. Sonuçta zaten şuan okuyorsun, okulu bırakmış olmayacaksın. Erasmusumu da yapmayıveriyim annem bu durumdayken derdim ben olsam ki Türkiye'ye geldiğinde aklın hep annende kalcak bence bu dah zor. Allah şifa versin inşallah çarçabuk iyileşir.

Çok şükür annenin durumu şu an iyiymiş, Allah tez zamanda sağlık versin inşallah.

Anneler güçlüdür, senin için bugüne kadar nelere katlanmış ne fedakarlıklar yapmıştır. Sen hele ki böyle bir başarı gösterdiysen annen gitmeni sonuna kadar destekler. Bence de gitmelisin. Senin akademik kariyerinin iyi olması en büyük çeyizin olur ki annen de bunu ister eminim. "Bir şey olma" konusuna gelince; o her mesafe için ve hepimiz için geçerli.

Bir anne olarak tavsiyem, gitmeli ve eğitimini tamamlamalısın, anneciğine Allah şifa versin inşaallah, en çok ilgilenen senmişsin, kardeşin ufak, ablan yeni evliymiş ama en azından yapayalnızda kalmayacak annen.
Eğer annenin rahatsızlığı yüzünden kalırsan kadın huzursuz olur, kendini suçlar, bir yanı gidişine üzülecektir ama anneler kuvvetlidir, emin ol okula gitmemen anneni daha çok üzer, annelerin hayattaki en büyük amaçlarından biri nedir, evladının geleceğini kurtarıp ayakları üstünde durması, oku ve diplomanı getir, annende gururlansın:34:

Okulunda başarılar dilerim.

Haberler kötü. Geçen hafta girdiğim sınavı geçtim, fakat erasmus için yeterli derece alamadım. Sabahlara kadar ders çalıştım o dereceyi alabilmek için, ama olmadı. Dünya başıma yıkıldı resmen, orurup çocuk gibi ağladım :14:
Yurtdışı ilişkileri ileilgilenen yetkili kişiyle görüştüm bu sabah "bir sonraki sınavları başarıyla geç (erasmus için gerekli derece ile yani), sonra tekrar başvur" dedi. Anlayacağıbız bir sonraki dönemde şansımı tekrar deneyeceğim. Kendimden okadar emin idim, kesinlikle başarıyla sonuçlanır bu sınav dedim gep, çünkü öyle hissetmiştim. Beklediğimden daha kötü bir derece geldi. Düşündükçe ağlayasım geliyor :14:

soylediklerinin hepsine katiliyorum..aklimdan gecen herseyi yazmissin
allah annene ve tum sifa bekleyen hastalara acil sifalar versin..insallah en yakin zamanda herseyi atlatip toparlar kendini

Haberler kötü. Geçen hafta girdiğim sınavı geçtim, fakat erasmus için yeterli derece alamadım. Sabahlara kadar ders çalıştım o dereceyi alabilmek için, ama olmadı. Dünya başıma yıkıldı resmen, orurup çocuk gibi ağladım :14:
Yurtdışı ilişkileri ileilgilenen yetkili kişiyle görüştüm bu sabah "bir sonraki sınavları başarıyla geç (erasmus için gerekli derece ile yani), sonra tekrar başvur" dedi. Anlayacağıbız bir sonraki dönemde şansımı tekrar deneyeceğim. Kendimden okadar emin idim, kesinlikle başarıyla sonuçlanır bu sınav dedim gep, çünkü öyle hissetmiştim. Beklediğimden daha kötü bir derece geldi. Düşündükçe ağlayasım geliyor :14:

herseyin hayirlisini iste..demekki boyle olmasi gerekiyormus..Sen elinden geleni yapmissin ama olmamis vardir bundada bir hayir..birdahaki sefere basarirsin uzulme

herseyin hayirlisini iste..demekki boyle olmasi gerekiyormus..Sen elinden geleni yapmissin ama olmamis vardir bundada bir hayir..birdahaki sefere basarirsin uzulme

Asla pes etmem. Hem annem de ozamana kadar toparlanır. Belki de böyle olması gerekiyor, onun yanında olmam gerekiyor. Herşeyde bi hayır vardır düşüncesine bende katılıyorum. Yine de üzüldüm ne yapayım, okadar heveslenmiştim ki :14:

Asla pes etmem. Hem annem de ozamana kadar toparlanır. Belki de böyle olması gerekiyor, onun yanında olmam gerekiyor. Herşeyde bi hayır vardır düşüncesine bende katılıyorum. Yine de üzüldüm ne yapayım, okadar heveslenmiştim ki :14:

Bence sevinmelisin ya. Annenin kemoterapisi bitmiş olur. Kendini toparlar sen gidene kadar. Hayırlısı olmuş bence. :)

Back
X