- Konu Sahibi amaanbosver
-
slm kızlar 3 gün önce hem burun eti-deviasyon hem de estetik ameliyatı oldum.yüzüm gözüm çok şişti ve morardı.kendim bile aynadaki görüntümden korktum.acaba ne zaman geçer bu morluk ve şişlikler?:44:
hayırlı olsun darısı bana
Bir kaç gün icinde yavaş yavaş geçer, ama burnun oturması tam olarak 2 yıllı buluyor.. maalesef biz kalın derililer biraz daha beklemeliyiz -.- benim iki yıl oldu sayılır ama halen şişiyor burunum gün gün değişiyor :)
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
fotoları göremiyorum
Geçmiş olsun canım. Doktorun minicik bir burun sözü mu verdi? Kalın deriliyim olmak zor sonuçta. Ya da belki kalın derili degilsin. Umarım istediğin burna kavuşur.
cnm narkozdan uyandığımda doktor yanıma gelip sana fındık gibi bir burun yaptım dedi.benim burnumun çatısı kırılıp tekrar oluşturuldu.bayaa zor işlemler yapıldı o yüzden çok şiştim morardım sanırım.alçının altından görebildiğim kadarıyla eski burnumdan küçük bir burnum var.tabi alçılar çıkınca ödem dolup birden eski büyüklüğüne döner mi bilmem.
Hadi hayırlısı, sen de fındık burunlu oldun desene. Küçük gorunuyorsa küçüktür merak etme. Benimki küçük gelmemişti gözüme, öyle aman Aman bir küçülme de olmadı. Kanatlara müdahale edildi mi? Bi de kaca yaptirdin merak ettim.
cnm yarın doktorla randevum var gidince soracam kanatları küçültüp küçültmediğini.ama ameliyat öncesi söylemişti kanatları küçülteceğini.şu an alçıdan kanat kısmı pek görünmüyor.burnum eskisinden daha küçük ve hatları daha belirgin göründü gözüme içinde hala tampon olmasına ve alçılı olmasına rağmen.fiyatı 2000 tl.ameliyattan 2 hafta önce 1500 tl idi.zam gelmiş.ama şu anki düşünceme göre böyle bir burunu yapmak için 2000 tl az bile.daha fazlasını hakediyor doktorum.kendisi burda çok popüler hatta sırf estetik için çevre illerden gelen hastalar varmış kendisine.
Kızlar merhaba bu yazda ben olmak istiyorum aslnda geçen sene olmustum ama estetik yoktu sadece eti ve kemigi aldilar kemer hala burnumda ve ben yine nefes alamyrum ayrica ameliyatim lokolle oldu aciyi ve kirilmalari hissettim gozum acikti . Sizin ameliyatlarinizdada boyle bi sknti oldumu yani ameliyat olurken hissetiniz mi acikcasi bu yuzden korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?