- Konu Sahibi amaanbosver
-
bugün doktor alçımı yeniledi.ilk kez burnumu gördüm.çok güzel olmuş.kalın derili olmama rağmen gözüme hiç şiş görünmedi.bir de burnum bayaa küçülmüş.inanamadım.birazdan albümüme yakın çekim ameliyat öncesi burun resimlerimi yükleyecem.alçılar çıkınca da yeni burnumun resimlerini albüm yapıcam aradaki farkı siz de görürsünüz.bu arada doktor burnumun kanatlarını içten daraltmış.dışta kanatlarda hiç kesi izi yok.doktoruma çok minnettarım.teşekkürler metin çalışkan.
bugün doktor alçımı yeniledi.ilk kez burnumu gördüm.çok güzel olmuş.kalın derili olmama rağmen gözüme hiç şiş görünmedi.bir de burnum bayaa küçülmüş.inanamadım.birazdan albümüme yakın çekim ameliyat öncesi burun resimlerimi yükleyecem.alçılar çıkınca da yeni burnumun resimlerini albüm yapıcam aradaki farkı siz de görürsünüz.bu arada doktor burnumun kanatlarını içten daraltmış.dışta kanatlarda hiç kesi izi yok.doktoruma çok minnettarım.teşekkürler metin çalışkan.
tatlım, doktorun hangi şehirde...
benim burnumda genişti ve doktor dıştan iz kalır diye küçültemedi fazla.... içten küçültme yapılabiliyorsa neden bana yapmamış ki...
zaten doğru yaptığı ne var ki.... kalın derili, geniş ve tombiş uçlu burunlar fazla düzelmez deyip duruyorlar....
yapanlar nasıl yapıyor işte...
Kim kuzum senin doktorun?
İçten yapılacak tabii.. Dıştan yapılana estetik denmezki :/
Aslında bende bilmiyordum şimdi böyle konuştuğuma bakma, dıştan iz kalmasın diye daraltma istemedim, hiç konuşmadık daraltma hakkında , alçım çıktı o zaman gördüm, daraltmış, küçültmüş, hafif oyuntuyla gamze vermiş :)
O zaman demişti dıştan yapılsa estetikmi olur diye.. Mantıklı geldi
...................banlanmayayım sen boşlukları doldur..ah birtanem... gittim gittim bir acaip doktor buldum tecrübesizlikle işte...
ankara üniversitesi prof.dr.zeki can...
öngörüşme dışında doktoru bir daha göremedim zaten...
doktor geliyor diye beni bir güzel uyuttular...
asistanı elçin hanım vardı hep ortalıkta... ameliyatımıda asistan mı yaptı diye düşünüp duruyorum zaten...
hiç prof eli değmiş bir buruna benzemiyor...
buraya foto koysam, ameliyat olmamış burun zannedersiniz...
ucu top gibi kaldı.... kavisli desem değil, düz burun desem değil... değişik birşey oldu işte...
bir umut bekliyorum, zamanla birşey benzer hale gelir diye...:2::2::2:
...................banlanmayayım sen boşlukları doldur..
Doktor doktor olsa hastasının kendi gelmeden uyutulmasına izin vermez.. Kaç kez ameliyat oldum,estetik bir kez ama sağlık yönünden bir çok kez.. Ayrı ayrı branşlarda. Hepsindede doktorla konuşurken uykuya daldım.. Normalide budur.. Haram olsun verdiğin her kuruş !!! Eğer düzeltmezse hatasını
töbe, bir daha onun olduğu yere ayağımı basmam....
ilk ameliyatta sonuca ulaşamayan, revizyon gibi önemli bir ameliyatı hiç yapamaz bence....
hele bir 6 ayım dolsun...
belki yüz germe ile aynı anda olurum diye sallıyorum biraz...
tekrar ayrı ayrı ameliyata girme stresi yaşamak istemiyorum...
tatlım, doktorun hangi şehirde...
benim burnumda genişti ve doktor dıştan iz kalır diye küçültemedi fazla.... içten küçültme yapılabiliyorsa neden bana yapmamış ki...
zaten doğru yaptığı ne var ki.... kalın derili, geniş ve tombiş uçlu burunlar fazla düzelmez deyip duruyorlar....
yapanlar nasıl yapıyor işte...[
canım doktorum çorumda metin çalışkan.alçım çıktığında ben de şaşırdım burun kanatlarım daraltılmış ama hiç kesi izi yok.sordum doktora içten daralttım dedi.bana da burdaki bir estetik cerrah senin burnun çok etli ve kalın derili senin burnun gibi burunlar fazla küçülmez değmez ameliyata demişti.yani anlayacağın kibarca beni ameliyat etmeyi reddetmişti.doktorum ise kbb doktoru olmasına rağmen çok güzel iş çıkarmış.zaten kendisine çevre illerden ameliyat olmaya gelenler var.
Geçmiş olsun.. İnşallah sonuç tam istediğin gibi olur.. Foto eklermisin ? Herşey gönlünce olsun :)
inş çok güzel olmuştur.
Hadi anneeeemmm bir foto eklede bakalım beraber.. Dediğin gibimi yoksa şişmi.. Eğer dediğin gibiyse biz ayak basak sen dur
bak bunu sevdim.....
kk dan bir baskın grubu oluşturup gidebiliriz....
ah canım, benim işyeri toptan burda....
sadece burnumu çekip koyayım... becerebilirsem...
teşekkür ederim canım.alçım çıkınca albüm yapacam.önceki burnumla ilgili bir albümüm var.ordan eski haline bakabilirsin.
Tmm cnm.. Komple çek yüzünü, sonra kes sırf burun kalsın.. Kız işyerindekiler burdaysa seni bu isimle tanıyolarmı? :))) iş yerindekilerden bir kaç vekil seçelim senin doktorun burnuna vurup kırsınlar sonrada , zamanla geçecek sabır desinler :)))
(Banlanmayalım aramızda şakalaşıyoruz...)
henüz değil....
işyerindekiler burun ameliyatını da bilmiyorlar...
hiç belli olmadığı için, kimse anlamadı...
o kadar belirsiz bir ameliyat geçirdim yani....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?