Sonunda ben de ameliyat oldum

DreamLover

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2007
4.482
105
123
İstanbul
slm arkadaşlar
birkaç haftadır estetik bölümünü takip etmeye başlamıştım
yaptırmak istediğimiden değil
sadece öncesi ve sonrası resimlerine bakıyodum
aslında burnumu hiç beğenmedim her zaman güzelliğimi gölgelediğini düşündüm ama böle bi operasyon yaptırmayı asla düşünmedim daha doğrusu düşünemezdim de
ailem kesinlikle karşı çıkar
eşime nasıl söylerim diye düşünürken
2 hafta kadar önce bi düğüne gidecektik eşimle
makyajımı yaptım tam evden çıkmamıza dakikalar vardı ki
eşime bişey itiraf edeceğimi söledim
meraklandı tabi eşimde
söylemekten vazgeçer gibi oldum çünkü 1 defa söyleyip sonrada karşı çıkarsa ömür boyu takıntı haline getiri sanıyodum
çünkü ben burnumu beğenmiyorum tamam ama o hiç böle düşünmüyodu
şimdi burnumu beğenmediğimi söylersem onunda dikkatini çekecek ve sürekli burnuma odaklanacaktı
neyse itiraf ettim
şok oldu
saçmaladığımı söyledi
güzel bi kadın olduğumu beni bu haliyle beğenip bu halimle aşık olduğundan falan bahsetti
yaptıracağım burnumu beğenmezsem olacakları düşünüp düşünmediği falan sordu
neyse ben ne yapıp edip günlerce onu ikna etmeye çalıştım
sonunda ikna edebildim sanırım
bi kaç gün önce k k da %20 indirim hakkı olduğunu duyduğum can med kliniğine gittim, dr yuusuf can beyle görüştüm, tatmin olduğumu söyleyebilirim, resimlerimi çekti bana yapabileceklerini anlattı ve benimde görüşlerimi aldı
bi sonraki randevuma eşimle gidicem, eşim de ikan olursa ameliyat günümü alıp döneriz inşallah

tek düşüncem çocuklarım
iyileşme süreci tam olarak ne kadar sürüyo kızlar
yani çocuklarımla ne kadar süre sonra tam manasıyla ilgilenebilirim
bu gibi sorular kafamı kurcalıyo

Son düzenleme:
bu arada dr yusuf can a ameliyat olan arkadaşım var mı bilmiyorum
görüşerinizi almak isterdim

benim karar vermemdeki en önemli etkenlerden biride
ameliyat sonrası hastalarıyla telefonda görüşmeleriydi
son derece kibar ve anlayışlı şekilde görüşüyodu hastalarıyla

burda bazı arkadaşların ameliyat sonrası dr larının tutumunu beğenmemeleriyle ilgili yazılar okumuştum
buda çok etkili benim için

canim sana kolay gelsim iyisallah esin ikna olur bence bir gun gibi bir sure yada 2 gun fazla ihmal etmeszin 2 gun bence ben 2 ameliyat oldum gogus ve burun 2 gunden iyi oldum ama dikatli olmam lazimdi burnuma genede iyi idare ettim cocuklarin sende fazla ihma etmezsin hayirlisi bakalim kolay gelsin

vallahi hic duymadim olabilir bana birsey demedi doktorum ben egildim kalktim bilmiyorum tuh goruyomusun bana birsey demedi doktor eger onemli olsaydi derdi kolay gelsin sana iyisallah olursun problemin kalkar ortadan

hmm öncelikle umarım hersey istediğin gibi olur..evet 1 hafta eğilmen yasak..2.haftaya kadar öne eğilip ayakkabı bağlamak yok..yani ben böyle yaptım..ama cocuklarınla tam anlamıyla ilgilenmen bana kalırsa 10.günden sonra olur..

kızlar albümüme bakarmısınız
masumpapatya ameliyata gerek olmadığını yazmışalbümdeki resmime
ama benim burnumda eğrilik var
ilk bakışta belli omuyo hatta eşim bile anlamadı bu zamana kadar
dr resimlerimi çekince gösterdi bana gerçektende var eğrilik
hatta ben sol profilden resim çektirmem

o açıdan çok kötü çıkıyo burun resmim
sağdan farklı, soldan farklı yani
eğrilikden dolayı öle gözüküyomuş

Son düzenleme:
kızlar şimdi eşimle burdan bi kaç arkadaşın öncesi ve sonrası fotolarına bakıyoduk
eşimi ikna etmek için resimlerinizi gösteriyodum kii
ne kadr değişmiş ve güzelleşmiş olduğunuzu düşündü vea.s

ameliyattan önce notere gidip, ömür boyu beni boşamayacağına dair yazıyı imzalamazsan sana ameliyat falan yok diyo:roflol:

çok güldüm dream kaydirigubbakcemile3
çok şeker bi ailesiniz Allah bozmasın

bende çok güldüm cnmmm
alem benim bu kociş

sor bakalım dr una bi burun yaptırana bi burun bedava olurmuy muşsırnaşık şey
bende yaptırıyım hazır gitmişken diyo:roflol:

kızlar önümüzdeki salı günü için ameliyat günü aldım
çok heyecanlıyım ama sizin ameliyat sonrası yorumlarınızı okuyunca ve resimlerinize bakınca doğru karar verdiğimi düşünüyorum
ama çok da korkuyorum bakalım nasıl geçecek bu bir hafta:sinifsinif:
desteğinize ihtiyacım var arkadaşlar:delphin:

içimde tarif edilemez bir sıkıntı var şimdiden
daha salıya 4 gün var ama şimdiden çok korkuyorum
aranızda benim kadar korkan varmıydı acaba
ama bu burun takıntım öle bir hal almıştı ki her gün aynaya bakıp burnumdan başka bişey görmemektense, çekicem diyorum bu sıkıntıyı, artık aynalarla barışıcam

kızlar ameliyattan 3 gün sonra normal hayata dönebiliyoruz değil mi:sinifsinif:
eşim yanlızca 2 gün benimle olucak
çocuklarım için endişeleniyorum
özellikle de 2 yaşındaki kızım için :1no2:
benden korkacak, beni görmesini istemiyorum ama bırakabileceğim kimsem yok, zaten kimse de durmaz bana çok düşkün, gece kokumu almadan uyuyamaz, şimdiden babasına alıştırmak istiyorum aslında ama gitmiyo babasına, nasıl yapıcaz bilmiyorum :gitme:

mrb,benimde 2,5 yaşında kızım var,bende o korkucak diye çok endişelenmiştim ama merak etme korktuğumuzdan daha farklı tepki veriyorlar.ama ben onu daha önceden şirin bi dille hazırlamaya çalıştım.o yuzden çok sorun olmadı.ama daha sonrası için burnunu çok koruman lazım,benim ameliyatım daha çok yeni olmasına rağmen 3 kez darbe aldım kızımdan:(şimdiden acil şifalar diliyorum...kuzucuklarını da allah bağışlasın arkadaşım.

bence çok güzel bir burnun var
benim burnum seninki gibi olsa yaptırmazdım okadar yani
evet sonrası daha güzel olabilir ama olmama ihtimalide var bunuda biliyorsun burda çoğunluk mutlu sonuçtan,ya olmayanlar...
iyi düşün,tabi çok takıntı ediyorsan senin bileceğin iş ama nefes sorunun yoksa bence hiç elletme güzelsin burnun gzelliğini gölgelemiyor :)
çok yakışıyor yüzüne
allah yavrularınla eşinle daima mutlu etsin seni resimlerine baktıkça maşallah dedim :nazar:
iyi düşün değmez 10 gün çekeceklerine bundan daha güzel olmayacak,bu halinden daha yakışan bir burun olmayacak bence ne biliyim yada ben çok beğendim burnunu ondan sadece yazmak istedim yerimseniben

canım yaa ben yazarken sayfaları sonuna kadar okumadım gün aldığını bilmiyordum yani
sadece fotolara bakın demişsin ya orda baktaım ve yazdım :(
hakkında hayırlısı inşallah herşey istediğin gibi olur

mrb,benimde 2,5 yaşında kızım var,bende o korkucak diye çok endişelenmiştim ama merak etme korktuğumuzdan daha farklı tepki veriyorlar.ama ben onu daha önceden şirin bi dille hazırlamaya çalıştım.o yuzden çok sorun olmadı.ama daha sonrası için burnunu çok koruman lazım,benim ameliyatım daha çok yeni olmasına rağmen 3 kez darbe aldım kızımdan:(şimdiden acil şifalar diliyorum...kuzucuklarını da allah bağışlasın arkadaşım.

elacım çok teşekkür ederim yorumun için:1hug:
inan tek korkum kızım
ben ameliyattayken nasıl bakılır, sonrasında ne yer ne içer, yokluğumda nasıl davranır
çünkü biz hiç ayrı kalmadık doğduğundan beri
bana çok düşkün
inşallah babası idare edebilir :Saruboceq:

bence çok güzel bir burnun var
benim burnum seninki gibi olsa yaptırmazdım okadar yani
evet sonrası daha güzel olabilir ama olmama ihtimalide var bunuda biliyorsun burda çoğunluk mutlu sonuçtan,ya olmayanlar...
iyi düşün,tabi çok takıntı ediyorsan senin bileceğin iş ama nefes sorunun yoksa bence hiç elletme güzelsin burnun gzelliğini gölgelemiyor :)
çok yakışıyor yüzüne
allah yavrularınla eşinle daima mutlu etsin seni resimlerine baktıkça maşallah dedim :nazar:
iyi düşün değmez 10 gün çekeceklerine bundan daha güzel olmayacak,bu halinden daha yakışan bir burun olmayacak bence ne biliyim yada ben çok beğendim burnunu ondan sadece yazmak istedim yerimseniben

canım yaa ben yazarken sayfaları sonuna kadar okumadım gün aldığını bilmiyordum yani
sadece fotolara bakın demişsin ya orda baktaım ve yazdım :(
hakkında hayırlısı inşallah herşey istediğin gibi olur

cnm benim burnumda eğrilik var
hep sağa dönerek resim çektiririm
sola döndüğümde kemerli görünüyo ve de biraz geniş:kedi:
hiç sevmedim burnumu sevemedim, allahın gücüne gitmesin
allah affetsin:Saruboceq:
ama bu ameliyatı olmak istiyorum

güzel sözlerin ve dileklerin içinde çok ama çok teşekkür ederim karamelcimŞeniz

inşallah elacım, dün dr umla görüştük
pazartesi gecesi 12 den sonra hiçbişey yemeden salı sabahı 7.30 da hastanede olamamı istedi, ço korkuyorum kızlar:sinifsinif:

Back
X