- Konu Sahibi Tatlikavun
-
Dış geneliği ocak ayınsa geçirdim. Kürtajla sonladı. 3 ay korun dedi. Korundum. Bu ay denemeye başladık. Adetime 5 gün var test yaptım negatif. Zaten gebeliğe dair hiç belirti YokDış gebeliği ne zaman geçirdiniz? Sonrasında tüpünüze bakıldı mı, bir hasar yok değil mi? Adetleri sıkıntılı olan kişilerde sanırım uzun süre beklemeden de verebiliyorlar bu ilaçları. Biz de 2 yıldır deniyoruz, hiç hamile kalmadım. Haziran ayında aşılama yapılacak, doktorum klomen yerine gonal f kullandıracağını söyledi mesela.
Ben kan verdim 17 değerle öğrendim testlerde yanıltabilir bazenErken gebelik testinde mi bn de 12 de yaptım ama kaset testi negatifti bugün 16. Gün cesaret edip tekrar test yapamadım regl de olmadım henüz
Femara kullandım bu ay ilk 3 ay denicez bu ilaçla olmazsa aşılama düşünüyorum gebelik var mı bilemyrm 12. Gün test yaptım negatifti 16. Gün bugün henüz regl olmadımKlomenden sonradamı gebelik oluşmadı
Evet 17 teste çıkmayabilirdi deBen kan verdim 17 değerle öğrendim testlerde yanıltabilir bazen
Hsg çektirseniz iyi olur. Hem tüplerin durumuna bakılır hem de hsg sonrası gebelik şansı artıyor. Yapışıklık vs varsa açılmış oluyorDoktorum hsg ye gerek yok dedi. Bende çektirmedim. Sizce ne yapıyım
Tebrikler canım hayırlısıyla sağlıkla gelsin minnakBende artık hamileyimmmm sonucum netleştiArkadaşlar kan sonucum 322 rabbim dileyen herkese nasip etsin benim mucizem 9 ay sonra oldu
Öncelikşe yumurtlama takibi yaptırmıyımmı. Direk hsg mi yapıyım sizceHsg çektirseniz iyi olur. Hem tüplerin durumuna bakılır hem de hsg sonrası gebelik şansı artıyor. Yapışıklık vs varsa açılmış oluyor
Hakkımızda hayırlısı olsun. Bu süreç beni çok yordu. Cinsellikten soğudum. Eşimde yoruldu bendeFemara kullandım bu ay ilk 3 ay denicez bu ilaçla olmazsa aşılama düşünüyorum gebelik var mı bilemyrm 12. Gün test yaptım negatifti 16. Gün bugün henüz regl olmadım
Yumurta kaç mm iğne yapılırken hayırlı olsun sağlıkla gelsin minnak inşallahBana klomen vermeden direkt çatlatma iğnesi yapıldı. Çok şükür şu an pozitif.
Pko sebebi ile çatlamasını garantiye almak için yaptırdı doktorum. Tabii yumurtlama takibi yaptığımız için yumurtlamam geç de olsa belli olgunluğa ulaştığı için yaptırdı. Yani beraber yumurtlama takibi yapmanız gerekiyor.
Sizin hsg çekildi mi dış gebelik sonrası?
İdrar testinde kaçıncı gün pozitifi gördün canımBen kan verdim 17 değerle öğrendim testlerde yanıltabilir bazen
Amin inşallah hepimiz aynı durumdayız sanırım burada birbirimizi teselli ediyoruz Allah hepimizin yardımcısı olsunHakkımızda hayırlısı olsun. Bu süreç beni çok yordu. Cinsellikten soğudum. Eşimde yoruldu bende
Bilmiyorum ki ben önce hsg yaptırdım ama covid vs değerlendiremedim. Ama doktor değiştirdim bu süreçte ve hepsi ilk hsg yi sordu. Rahim şekline de tüp açıklığına da bakıyorlar. Özelde çektirdim ben sonomed de. Sanırım 800₺ olmuş tam emin değilim fiyatından. Az değil maliyeti ama varsa bir sorun öğrenmiş olursunuz. Hem de gebeliği kolaylaştırır inşallahÖncelikşe yumurtlama takibi yaptırmıyımmı. Direk hsg mi yapıyım sizce
Amiin inşallah çok teşekkür ederimYumurta kaç mm iğne yapılırken hayırlı olsun sağlıkla gelsin minnak inşallah
Hsgden sonramı gebe kaldınızBilmiyorum ki ben önce hsg yaptırdım ama covid vs değerlendiremedim. Ama doktor değiştirdim bu süreçte ve hepsi ilk hsg yi sordu. Rahim şekline de tüp açıklığına da bakıyorlar. Özelde çektirdim ben sonomed de. Sanırım 800₺ olmuş tam emin değilim fiyatından. Az değil maliyeti ama varsa bir sorun öğrenmiş olursunuz. Hem de gebeliği kolaylaştırır inşallah
Amin inşallahAmiin inşallah çok teşekkür ederimEabbim size de her isteyene de sağlıkla nasip etsin
Ben tam bilmiyorum kaç mm olduğunu ama ilk gittiğimde 14mm idi. Tam 7 gün sonra çağırdı ve o gün iğne yaptırdım. Tahminim 24 falandı. Tek yumurta vardı. Zaten çatlamak üzere ama garantiye alalım dedi.
Bir de 20 li gynositol kullanmıştım bu süreçte. Onun da iyi geldiğini düşünüyorum
Benim adetlerim düzenli. Çatlatma problemim olabilir i buna rağmen yada yumurtalarımın belirli bi seviyeye çıkmıyormu? Bunlar adetle alakalı değilmidirAmiin inşallah çok teşekkür ederimEabbim size de her isteyene de sağlıkla nasip etsin
Ben tam bilmiyorum kaç mm olduğunu ama ilk gittiğimde 14mm idi. Tam 7 gün sonra çağırdı ve o gün iğne yaptırdım. Tahminim 24 falandı. Tek yumurta vardı. Zaten çatlamak üzere ama garantiye alalım dedi.
Bir de 20 li gynositol kullanmıştım bu süreçte. Onun da iyi geldiğini düşünüyorum
Hsg yi çektirdikten sonra değerlendiremedik. Şehir dışına çıkmam gerekti ve sonra covid olduk.Hsgden sonramı gebe kaldınız
Hiç ovulasyon testi ile takip yaptınız mı?Benim adetlerim düzenli. Çatlatma problemim olabilir i buna rağmen yada yumurtalarımın belirli bi seviyeye çıkmıyormu? Bunlar adetle alakalı değilmidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?