Gebeliğe Hazırlık Sonunda bende anne oluyorum 🤗🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de 27 Mayıstı. Ama dediğim gibi 36 saat sonra değil hemen çatlamış olabilir.
Pko olduğu için ovulasyon testine devam ettim. Son 3 günü koyulaşmaya başladı T çizgisi. Öyle olunca şüphelendim ve erken gebelik testi yaptım çıktı. Pazartesi günüydü.
döllenme herkeste farklı olabilir. Benim belki de hemen çatlayıp döllendiyse sonuç çabuk çıktı. 1-2 gün daha bekleyin inşallah pozitif olsun

İnşallah dua edin banada hayırlısı artık Rabbim kararlamıştır

Adetin 11 ve 12. Günü yumurtlama günüm. Ovulasyon kullandım 5 ay . Gebelik göremedim. Telefon uygulamasından takip ettim yine göremedim. Herhalde bi doktor konrtolunde yumurtlamayı takip etmem gerekiyor. Adınıza çok sevindim. Gebe kalmak çok mucize gibi bişey oldu

Eşiniz sperm testi verdi mi acaba? Eğer eşinizde sorun yoksa ve sizin yumurtlamada da sıkıntı yoksa (anlamak için ovulasyon testi ile kontrol edebilirsiniz) hsg cektirmeniz faydali olacaktır.

Önemli olan gebe kalmaktan ziyade sağlıkla devam edip sağlıkla doğması gerçekten.
Benim de 1 kaybım oldu İnsan böyle hayal etmiyor tabii ki ama o kadar çok ihtimal var ki..

bu arada 5 ay çok değil. 1 yıla kadar normal sayıyorlar. Ama siz yine gerekli testleri yaptırın mümkünse
Hsg rahim filmi
Eşinize sperm testi
Amh (yumurtalık rezervi için)

Teşekkür ederim 9 aydır deniyorduk en son Nisan’ayının 15 inde çatlatma iğnesi yapıldı ilk iğne denemesinde hamile kaldım
Selam bende klomen kullandım nisanın sonunda ıgne vermedı bana sızın kac yumurta olgunlasmıstı ve kac mm olmustu hatırlıyomusunuz

Hsg çektirseniz iyi olur. Hem tüplerin durumuna bakılır hem de hsg sonrası gebelik şansı artıyor. Yapışıklık vs varsa açılmış oluyor
Merhaba bende pko ıcın klomen kullandım dr ıgne vermedı bana sızın kac mm olmustu boyutu

Bana ıgne vermıcem bı deneyelım dedı benöde 16 mm di ama bılmıyorum bakalım daha test fln yapmadım adeti beklıyorım 18 nısanda olmustum en son
Hatta dr bana yumurtaların şu gün catlıcak dıye gün bıle verdı kesın olarak ama bılmıyorum bakalım ne olcak ben adet olmazsam ozaman test yapmayı dusunuyorum

Anladım canım 26 gün geçmiş böyle beklemek yorucudur sizin için
Aynen bana 1 ve 3 mayısta ılıskı dedı oyuzden beklıyorım bıkac gun daha gecsın oyle test yapıcam galıba klomen kullandıktan sonra adet olunuyomus oyle mı yanı bu ılacın adet etkısı var sanırım

Klomenden sonra adet olunur mu bilmiyorum Ama inş olmazsın

Merhaba bende pko ıcın klomen kullandım dr ıgne vermedı bana sızın kac mm olmustu boyutu
Aslında klomen sonrası kistleşmemesi için iğne veriyorlar diye biliyorum ama tabii dr un tercihine bağlı da olabilir.
Ben kaç mm bilmiyorum. 14 mm den tam 7 gün sonra çağırmıştı ve çok güzel büyümüş çatlamak üzere ama biz garantiye alalım demiş iğne yaptırmıştı

Anladım banada 16 mayısta falan gelırsın demıstı ama ben bıkac gun daha gec gıdıcem zaten bu ay denemelık olsun yanı bakalım nekadr buyuyo dedı artık beklıyorum onumuzdekı haftayı hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…