Sonunda bende başlıyorum 🤓

Yaa ben de katılmak istiyorum. Ben 58 kiloyum ideal kilom 55 ama yeme bozukluğum var iyileşmek için kendime uygun diyet arıyorum. Gün içinde çok az yemek yeyip akşam dünyaları yiyorum ve bir türlü doymuyorum. O kadar çok yiyorum ki midem acıyor.

Bu sabah 1 yeşil elma ve 1 bardak süt ile güne başladım. Bir saat sonra 20 gram keten tohumlu grissini yedim.

Öğlen çilekli narlı chia puding yedim ve 2si 1 arada nescafe içtim. 2 saat sonra 1 kuru incir ve 4 badem yiyecegim.

Yaa ben de katılmak istiyorum. Ben 58 kiloyum ideal kilom 55 ama yeme bozukluğum var iyileşmek için kendime uygun diyet arıyorum. Gün içinde çok az yemek yeyip akşam dünyaları yiyorum ve bir türlü doymuyorum. O kadar çok yiyorum ki midem acıyor.
Sanki akşam öğününü hergün ya da 2 günde bir 15 dak erkene alsanız ta ki şu andaki akşam öğünü sabah kahvaltısına denk gelene kadar bi derdiniz kalmıycak gibi geldi naçizane fikrim

Sanki akşam öğününü hergün ya da 2 günde bir 15 dak erkene alsanız ta ki şu andaki akşam öğünü sabah kahvaltısına denk gelene kadar bi derdiniz kalmıycak gibi geldi naçizane fikrim
Gündüz normal yeyip akşam hafif geçirebilsem yine olacak

Gündüz normal yeyip akşam hafif geçirebilsem yine olacak
Hadi yapın buraya da yazın. Ben de iki gündür kendime bir parantez açtım şekerli şeylerden az az yedim. Ben yeme şeklimi tamamen değiştiriyorum. Şeker ve unlu herşeyi hayatımdan çıkardım çok memnunum. Yavaş yavaş herşey düzene oturuyor.

Bu aralar bir de detoks yapıyorum ben bir hafta aralıksız yaptım tatlı isteğini falan baya kesiyor. 4 su bardağı kaynar suyla yeşil çay demleyip içine 1er çay kaşığı tarcın ve zencefil atıyorsunuz. 1 sise maden suyunu ekleyip soğuduktan sonra gün içinde tuketiyorsunuz.

Yerine bir şey koydunuz mu? Canınız poğaça börek çektiğinde ne yaptınız bu süreçte?
Canım onları çekmedi. Herşey insanın aklında bitiyor. Yemiycem dedim yemedim ama tatlıyı geçen iki gündür yemek istedim yedim. Böyle yapınca tekrar yememeye geçmek kolay oluyor. Kahveyi de böyle geçen yıl bırakmıştım. Seneler önce kola meyvesuları hepsini bu şekilde bıraktım. Aslında bu benim unlu yiyecekleri ilk bırakışım değil 3. ve son. Daha önce de yaptım ve 1 yıldan uzun sürdürdüm. Artık bu unlulara son tekmeyi vuruşum da diyebiliriz. 😀

Back
X