- Konu Sahibi BayanPekmez
Bu sabah nihayet 86.7
Kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta küçük bi bardak smoothy 2 parça gofret
Kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta küçük bi bardak smoothy 2 parça gofret
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pekmez nerelerdesin? İnce düşünen incinir Üzgün diye işaretlemişsin? Paylaşmak istersen buralardayım.Sogan salça kavur havuc kavur patates kavur bruksel lahanasink koy az daha kavur su ekle. Tuz baharat ben de çok severim.
Kaç güne bir tartılıyorsunSabah 86,7
Kahvaltıda haşlanmış![]()
, gofret
HergünKaç güne bir tartılıyorsun
Sanki akşam öğününü hergün ya da 2 günde bir 15 dak erkene alsanız ta ki şu andaki akşam öğünü sabah kahvaltısına denk gelene kadar bi derdiniz kalmıycak gibi geldi naçizane fikrimYaa ben de katılmak istiyorum. Ben 58 kiloyum ideal kilom 55 ama yeme bozukluğum var iyileşmek için kendime uygun diyet arıyorum. Gün içinde çok az yemek yeyip akşam dünyaları yiyorum ve bir türlü doymuyorum. O kadar çok yiyorum ki midem acıyor.
Gündüz normal yeyip akşam hafif geçirebilsem yine olacakSanki akşam öğününü hergün ya da 2 günde bir 15 dak erkene alsanız ta ki şu andaki akşam öğünü sabah kahvaltısına denk gelene kadar bi derdiniz kalmıycak gibi geldi naçizane fikrim
Hadi yapın buraya da yazın. Ben de iki gündür kendime bir parantez açtım şekerli şeylerden az az yedim. Ben yeme şeklimi tamamen değiştiriyorum. Şeker ve unlu herşeyi hayatımdan çıkardım çok memnunum. Yavaş yavaş herşey düzene oturuyor.Gündüz normal yeyip akşam hafif geçirebilsem yine olacak
Yerine bir şey koydunuz mu? Canınız poğaça börek çektiğinde ne yaptınız bu süreçte?Ben başlayalı 1 ay oldu
Canım onları çekmedi. Herşey insanın aklında bitiyor. Yemiycem dedim yemedim ama tatlıyı geçen iki gündür yemek istedim yedim. Böyle yapınca tekrar yememeye geçmek kolay oluyor. Kahveyi de böyle geçen yıl bırakmıştım. Seneler önce kola meyvesuları hepsini bu şekilde bıraktım. Aslında bu benim unlu yiyecekleri ilk bırakışım değil 3. ve son. Daha önce de yaptım ve 1 yıldan uzun sürdürdüm. Artık bu unlulara son tekmeyi vuruşum da diyebiliriz.Yerine bir şey koydunuz mu? Canınız poğaça börek çektiğinde ne yaptınız bu süreçte?