- 8 Eylül 2018
- 380
- 411
- 103
- 39
- Konu Sahibi Fato_happy
Arkadaşlar herkese merhabalar.uzun yıllardır muzdarip olduğum küçük dudaklarımdan 2 saat önce kurtuldum
hala şoktayım.daha ilk şoku atlatmış değilim ufakta denebilecek bir ağrım var.eve geldim az önce uzandım ve sürecimi sizlerle paylaşmak istedim.olacak olan arkadaşlara yardımcı olmak adına.işlemi doğumumu yaptıran doktor hanım kendi muayenehanesinde gerçekleştirdi.lokal olarak uyuşturuldum.genel olarak güzel geçti.iğne girişleri dışında bir şey hissettim denemez.yani işlem uygulanırken acı değilde makas seslerini duydum.45 dakika civarı sürdü işlem.biter bitmezde eve geldim.uyuşma da yavaş yavaş geçiyor gibi.iki adet krem 1 tanede yıkama sülosyonu reçete edildi.bu akşam itabari ile sürecekmişim.şu anlık aklıma gelenler bunlar.sonrası resmini gördüm beklediğimden daha iyi oldu diyebilirim
bakalım iyileşince nasıl olacak 
merak ettiğiniz bişey varsa sorabilirsiniz.
4.saat güncellemesi: işlem bittikten sonra neredeyse 2 ped kalınlıgında sargı beziyle ameliytalı bölgeyi doktor kapatmıştı.2 saat sonra merhemleri sürüp tampon şeklinde tekrar kapat demiş ama ben oraya duymadım
merhemi sürup ince bir sargı bezi ile kapatınca baya bir kanamam oldu.soyledigi şekilde tekrar tampon yapınca kanama baya azaldı.şimdide zonklama şeklinde ağrım var bu gece uyku haram sanırım
4.saat güncellemesi: işlem bittikten sonra neredeyse 2 ped kalınlıgında sargı beziyle ameliytalı bölgeyi doktor kapatmıştı.2 saat sonra merhemleri sürüp tampon şeklinde tekrar kapat demiş ama ben oraya duymadım
Son düzenleme: