• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda bende bugün labioplasti oldum🥹

Fato_happy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2018
380
411
103
39
Arkadaşlar herkese merhabalar.uzun yıllardır muzdarip olduğum küçük dudaklarımdan 2 saat önce kurtuldum 😬hala şoktayım.daha ilk şoku atlatmış değilim ufakta denebilecek bir ağrım var.eve geldim az önce uzandım ve sürecimi sizlerle paylaşmak istedim.olacak olan arkadaşlara yardımcı olmak adına.işlemi doğumumu yaptıran doktor hanım kendi muayenehanesinde gerçekleştirdi.lokal olarak uyuşturuldum.genel olarak güzel geçti.iğne girişleri dışında bir şey hissettim denemez.yani işlem uygulanırken acı değilde makas seslerini duydum.45 dakika civarı sürdü işlem.biter bitmezde eve geldim.uyuşma da yavaş yavaş geçiyor gibi.iki adet krem 1 tanede yıkama sülosyonu reçete edildi.bu akşam itabari ile sürecekmişim.şu anlık aklıma gelenler bunlar.sonrası resmini gördüm beklediğimden daha iyi oldu diyebilirim🥰bakalım iyileşince nasıl olacak 🥹🥹 merak ettiğiniz bişey varsa sorabilirsiniz.

4.saat güncellemesi: işlem bittikten sonra neredeyse 2 ped kalınlıgında sargı beziyle ameliytalı bölgeyi doktor kapatmıştı.2 saat sonra merhemleri sürüp tampon şeklinde tekrar kapat demiş ama ben oraya duymadım 🥺merhemi sürup ince bir sargı bezi ile kapatınca baya bir kanamam oldu.soyledigi şekilde tekrar tampon yapınca kanama baya azaldı.şimdide zonklama şeklinde ağrım var bu gece uyku haram sanırım😒

Son düzenleme:
Bu operasyonu olup aynı gün işine giden çalışan veya arkadaşıyla buluşmaya giden,veya günlük hayatına devam edebilen sevgili bayanlar😁😁
Hepinizi kutluyor tebrik ediyor ve bunu sunuyorum:KK9::sampiyon::KK61:

Arkadaşlar herkese merhabalar.uzun yıllardır muzdarip olduğum küçük dudaklarımdan 2 saat önce kurtuldum 😬hala şoktayım.daha ilk şoku atlatmış değilim ufakta denebilecek bir ağrım var.eve geldim az önce uzandım ve sürecimi sizlerle paylaşmak istedim.olacak olan arkadaşlara yardımcı olmak adına.işlemi doğumumu yaptıran doktor hanım kendi muayenehanesinde gerçekleştirdi.lokal olarak uyuşturuldum.genel olarak güzel geçti.iğne girişleri dışında bir şey hissettim denemez.yani işlem uygulanırken acı değilde makas seslerini duydum.45 dakika civarı sürdü işlem.biter bitmezde eve geldim.uyuşma da yavaş yavaş geçiyor gibi.iki adet krem 1 tanede yıkama sülosyonu reçete edildi.bu akşam itabari ile sürecekmişim.şu anlık aklıma gelenler bunlar.sonrası resmini gördüm beklediğimden daha iyi oldu diyebilirim🥰bakalım iyileşince nasıl olacak 🥹🥹 merak ettiğiniz bişey varsa sorabilirsiniz.

4.saat güncellemesi: işlem bittikten sonra neredeyse 2 ped kalınlıgında sargı beziyle ameliytalı bölgeyi doktor kapatmıştı.2 saat sonra merhemleri sürüp tampon şeklinde tekrar kapat demiş ama ben oraya duymadım 🥺merhemi sürup ince bir sargı bezi ile kapatınca baya bir kanamam oldu.soyledigi şekilde tekrar tampon yapınca kanama baya azaldı.şimdide zonklama şeklinde ağrım var bu gece uyku haram sanırım😒
Geçmiş olsun hayırlı olsun güle güle kullan 😁 bunu yptirmandaki sebep neydi ve nasıl bir ameliyat oldu

Geçmiş olsun hayırlı olsun güle güle kullan 😁 bunu yptirmandaki sebep neydi ve nasıl bir ameliyat oldu
Çok teşekkür ederim🙃yaptırmamdaki sebep küçük dudaklarım özellikle bir tarafı daha yoğun olmak üzere cok büyük ve asimetri vardı.bu genç kızlığımdan beri böyleydi.beni görüntüden çok yürürken rahatsızlık hissi,dar pantalon veya tayt giyince sürtünme veya sürekli o bölgeyi elle düzeltme isteği,kronik mantara sebep (cünkü dudak araları nemli kalıyor ve buda mantara sebep oluyor,sürekli merhem kullanıyordum,iliski esnasında sürtünme kaynaklı acı,ve en son sıradada yaş aldıkça dahada sarktığı gözlemlemlemem oldu.yani görüntü benim için en son sırada ben kozmetik amaçlı değilde sağlık açısından yaptıranlardanım.vede operasyon sonrası çıkan parçaları görüncede iyiki yaptırmışım dedim 🥹🙏🏻sebeplerim bunlar🎀

Bugün 3.günüm.ara ara batma ve zonklama tarzında ağrılarım var.benim dikişlerim cok fazla hudoplastide yapıldı bu sebeple klitoris üstünden makata kadar dikişliyim.ilk günden bu yana 8 saatte bir doktorumun önerdiği ağrı kesiciyi kullanıyorum.ağrımı kesiyor.gündüzleri daha iyi akşamları daha ağrılı olduğunu gözlemliyorum.bugun dikişlerde batmaya ek olarak yanma ve hafif bir kaşıntı eklendi.kücük tuvaletimi yaparkende hafif bir yanma oluyor.fön tutuyorum her tuvalet sonrası.ara ara buz uyguluyorum çünkü yoğun kesilen sağ tarafım fazla şiş ve morarmış.merhem ve gazlı bez uygulamam bitti.pıt pıt yaparak silinme sonrası pembe lekeler var oda normalmiş artık.yarın yıkama solüsyonuna geçiş yapıcam duşta alabilirim sanırım doktoruma soracağım.bu gece daha rahat ve yan dönerek uyurum umarım🥹

4.gunden selamlar🥹 bugün doktorumunda izniyle kısa süreli ve ılık olacak şekilde duşumu aldım.oraya hafif bir su tuttum ve çıktım bu beni aşırı rahatlattı.cunku sürekli orayı sabunla yıkama gibi huya sahibim yanlış ama bu böyle maalesef.4 günde yıkamadan sadece idrar sonrası pıt pıt kurutma yaptığım için bugün idrarımı yaparken normalden daha fazla bir yangı hissettim.neyse duştan sonra da borik asit içerikli bir yıkama solüsyonu yazılmıştı onuda dökünce aşırı rahatladım yanma nispeten kesildi bu seferde batmalar başladı bir yer duruyor bir yer batmaya başlıyor😔bu durum beni bugün zorladı.herkesin kesisi farklı olduğundan sebep belki de bilemiyorum ama arkadaşlar bu iş böyle yaptır ertesi günde işe git normal hayatına dön bir süreç asla değil yani benim için şu an böyle geçmiyor.2-3 gün sizinle ilgilenen biri olursada evde daha rahat geçer ben evliyim ve küçük bir çocuğum var onun için destek biri şarttı.yengem sağolsun benimle ilgileniyor.genel olarak günü yatarak geçiriyorum.siş olan taraf bugün daha iyi buz komplesi zonklamaya ve ödeme cok iyi geliyor hala devam ediyorum.simdilik bu kadar herkese iyi geceler💖💖

Back
X