Sonunda benim de başıma geldi, aldatıldım.

haycan77

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2012
59
0
36
Bursa
Çok kötüyüm,çok. Cumartesi gününden beri ağzıma lokma sokamıyorum, 2 kilo verdim..Çünkü aldatıldığımı öğrendim, ne yapacağımı bilmiyorum şu an, buraya yazmak dertleşmek istedim..Eşimin arabasında tesadüfen bir telefon buldum , bi sürü mesaj vardı. O anki şokla hepsini okudum mu okumadımmı bilmiyorum. Ama okuduklarım karşısında şoka girdim, elikm ayağım boşaldı sonrasını hatırlamıyorum. Eşimin açklaması, sadece mesajlaşmış, henüz bişey yapmamış, güya kadın parayla o işi yapan bir kadınmış falan filan, değişiklik istemiş..
Ne yapıcam ben ya..iki tane kız çocuğuyla boşanılır mı şimdi..O çocukların günahı ne. üstelik biri daha çok küçük 1,5 yaşında.
Boşanırsam bu çocukları babasız büyütmeye hiç gücüm yok, ne maddi ne manevi olarak..ne olur bişeyler yazın bana..

Canım bu saatten sonra önünde iki seçenek var ya boşanacaksın ya da içine sindireceksin başka çaresi yok.

affetme hemen burnunu sürtsün bence araştır derim konuşmanın boyutu nereye kadar bakalım... eger şimdi sindirirsen bu durumu eşinin bagışıklık kazanmasına sebeb olursun onun için acısını cıkar derim ...

canım merhaba biz burda sana boşan yada boşanma diyemeyiz ama sunu unutma boşanmak dünyanın sonu değil..
ayrılsanız size maddi destekte bulunmaz mı?

O an elim ayağım boşalınca telefonu eşimin suratına fırlattım, salak gibi ne numarayı aldım ne de mesajların tümünü okudum..Şimdi o kadar pişmanım ki eşime belli etmeden önce neden numarayı almadım, neden mesajların hepsini detaylı okuyup tarihlerine bakmadım.Kafamı duvarlara vuruyorum.
Şimdi o tabi mesajları sildiğini, bişey yapmaya kalkıştığını ama yapamadığını, bu işi bitirdiğini söylüyo ama kim inanır ki bu saatten sonra. Çok kötü bi hismiş gerçekten, mideme bir yumruk oturdu resmen yemek yiyemyorum

canım merhaba biz burda sana boşan yada boşanma diyemeyiz ama sunu unutma boşanmak dünyanın sonu değil..

arkadaşım ben senin konunu okumuştum ve merak içindeyim sen nasılsın mutlumusun eşinle?

ayrıca konu sahibi senin için gerçekten üzgünüm ama bu konuda malesef yorum yapamıyorum çünkü kendi başıma gelse napardım sorusuna bile yanıt bulamayanlardanım
allah yardımcın olsun, böyle durumlarda diyeceğim tekşey keşke o telefonu hiç görmeseydin

Son düzenleme:

Canım sağol cevabın için..Bana boşanmak dünyanın sonu gibi geliyo, çünkü iki tane kızım var çok küçükler. Erkekler boşandıktan sonra herşeyi unutuyor, çoluk çocuğu gözleri görmüyor. Mahkemece belirlenen nafakayı öder belki sadece onu da düzenli ödemez bile belki..

Ben şuna takıldım henüz bişey yapmamış!!!

Acaba siz mesajları görmeseydiniz,dediği şeyi yapacakmıydı acaba?

canım üzücü bir durum ama oturup düşün ayrılınca ne yapabilirsin kendi kendine yetebilecekmisin , eğer yapamam çocuklarım var falan diyorsan eşini biraz süründürüp sonra ona inanmış gibi yapacaksın
hayır bunu kaldıramam kendi kendime yapabilirim diyorsan ayrıl
tamam aldatmak en büyük adilik ama her insanın bir şansa ihtiyacı vardır diye düşünüyorum
eşine bunun son şansı olduğunu bir daha yapması halinde kesinlikle affetmeyeceğini hissettirmen lazım

Parayla o işi yapan kadınla ne konuşuyormuş? Ne dangalak bunlar yaa.

önce iyice bir araştırma yap ne zaman ne başlamış aldatmaya kiminle bunları öğren eşin pişmanın mı ondan sonra boşanıp boşanmamaya karar ver

parayla o işi yapan kadın mesajlaşmaz ki
hangi biriyle mesajlaşsın

ne dıyecegımı bılemıyorum ama maddı manevı tazmınat davası acardım herhalde.. yazıklar olsun yaa erkeklerden midem bulandı ıyıce

ALLAH yar ve yardımcın olsun canım
ne diyeceğimi inan bilemiyorum ,zor bir durum
ortalığın çivisi çıktı iyice herkes aldatılıyor çevremde de
evlenmeden daha ileri de aldatılmaktan korkuyorum ben de

cnm.ben esimle yillardir birlikteyim ve ondan hayatta herseyi bekliyor ama altatmasini beklemiyordum ama bunlarin hepsi boyle.....Esin normalde nasil davraniyor?Seni oyle iyi anliyorum ki....maddi imkan olmayinca,ortada cocuklar...cok zor ama bu dunyaya bikere geldik

Parayla o işi yapan kadınla ne konuşuyormuş? Ne dangalak bunlar yaa.

dangalak degil canim zayif iradeli kisiliksizler bunlar.
hadi Allah korkusu yok boylelerinin peki hastalik kapmaktanda mi korkmuyorlar???Rabbim helalinden baskasina el surenin iki yakasini bir araya getirmesin.
cok icim aciyor bu aldatilma olaylarini okuyunca hele ki yasayan biri olarak kahroluyorum (

konu sahibi arkadasim esiniz aldatma potansiyeli olan bir erkek.bosanin ya da bosanmayin diyemem ama artik esinize karsi sonsuza dek bir guven eksikligi hissedeceksiniz.bosanmaniz durumunda 2 cocugunuza yetersiz olacaginizi dusunuyorsaniz bu olayi sineye cekmekten baska careniz yok.ama bence tekrari olacaktir bunun icinde sıkı bir takipte olmanizi oneririm.
Allah yardimciniz olsun...

Çok kötü bişey Allah düşmanıma bıle vermesın dediğim tek şey resmen ALDATILMAK..Bir insanın kendıne ve karsısındakıne guvenını
yerle bır eden,ne kadar kör oldugunu gösteren,gercek sandıgı mutlulugun hayal oldugunu anlatan bır deprem resmen ( Çok
üzüldüm..biz kadınlar nedense o anda o şokla hemen hesap soruyoruz,halbukı az bı arastırsaydın keske..Şimdi tek caren :
Affetmekse ,artık ne hesap sorabıleceksın,ne bırsey ögrenebıleceksın..o anda cekıp gıtseydın bı sure blöf yapsaydın..herseyı
net ögrenmeden asla dönmem deseydın keske..ya da en azından kadınla ılışkısının bıttıgını kanıtlasın..Bence eşin parayla o işi
yapan bırı derken yalan söyluyor..İnanmamalısın..Araştırmadan affetme,evdeysen bıle konusma ..Güçlü ve gururlu durmnaya ,
yanında aglamamaya bak ve mutlaka gerceklerı ögren..sonra affet derım ben...

Boşanılır.
Böyle bir utanmazlığı, pişkinliği, pisliği, acizliği, saygısızlığı lütfen affetmeyin.
Sevdiği ya da sevdiğini söylediği insanı aldatan insandan her şey beklenir.
Her türlü alçaklık, ahlaksızlık, nankörlük beklenir.
Kişilik, karakter, şeref ve ahlak yoksunudur çünkü o insan.

Affetmeyin. Gururunuzu ayaklar altına almayın.

Nur topu gibi 2 evlat veren,emek harcayan kadını bırak
Onun bununla birlikte olan kadına gel sen ilgi duy
böyle iğrenç böyle pislik bir şey var mı yaa!
Ha birde özrü kabahatinden büyük beyefendinin sadece mesajlaşmışmış
lütfetmiş ya..
hazır telefon elindeyken birde sen mesaj atsaydın bayana
yazık belliki ilgiye aç.
gerzek

Eşlerimizle aramızda nasıl bir mesafe var, bazen merak ediyorum...
Yakalanmış bir eş "Daha bir şey yapmamıştım, değişiklik istemiştim" gibi açıklamalar yapabiliyorsa... sıkıntı var... Yaptığı veya yapmaya çalıştığı şeyin bilincinde olmayan, yakalandığında farkına varan ve "ben ne yapıyorum?" diyebilecek, dolayısıyla pişman olacak olan erkeğin tavrı değil bunlar... Eğer öyle olsaydı utancından cevap veremez, ezilir büzülür... siz ne yaparsanız yapın, gönlünüzü almak ve hatasını telafi etmek için pervane olurdu... Böyle saçmalamazdı...
Evliliğinizde eşinizle aranızda ki mesafe çok aşılmış.. Ne evliliğine ve ne size saygısı var... Saygı "Korku" ile beslenen ya da olması gereken "Saygı" derin sevgiyle desteklenen bir şeydir... Sizin eşinizde ne derin bir sevginin varlığından ve ne de kaybetme korkusundan eser var gibi... Sizi kaybetmeyeceğine mi inandı? Ya da kendinize bakmıyor, vakit ayırmıyorsanız eğer, eşiniz de sizi özgüvenini yitirmiş ve dolayısıyla kazanılmış bir kale olarak mı görüyor?
Mesafelerde bir problem var...

Ayrılmayı düşünüyor musunuz bilmiyorum. Ancak bazen ayrılmayıp kalmak da bir seçenektir... İşte bu noktada evliliği nasıl ve hangi mesafe ile sürdüreceğiniz "evliliğinizin" nasıl gideceğini belirleyecek... Çok önemli bir yerdesiniz arkadaşım... Ne yapmayı düşünüyorsunuz? Evliliğinizi sürdürürken nelere dikkat edip, nasıl radikal kararlar alacaksınız?

Sizin cevaplarınız daha önemli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…