Sonunda benim de başıma geldi, aldatıldım.

23 yaşındayım annem 3. kardeşimi doğurduktan sonra yani 12 sene önce ben daha orta 1 deyken babamdan şüphelendim. Adını koyamadığım bişeyler vardı. Lise 1 de babamın telefonunu karıştırdım ve başka kadınlardan gelen mesajları gördüm şok oldum o kadar utandımki ben daha neremde ne var ne işe yarar bilmezken bir kadın babama bana bunu yap şunu yap diye açık açık mesajlar atmıştı hatta hiç unutmam seni havluyla mı karşılayayım yoksa çarşafla mı yazmıştı! Anneme hiçbir şey söylemedim. Nasıl söyleyebilirdimki annemle babam evlenmek için o kadar sorunlar atlatmışlardı kii dedem annemi vermeyince babam hastalanmış ölecekmiş o kadar. Takii annem babamın iş çantasından prezervatif bulana kadar ben hep sustum. Annem bu ne diye sorunca babamda arkadaşımın diye geçiştirmiş tabi ortalık birbirine girdi ama nafile. Şuan üniversite 3.sınıftayım evlenseydim çocuklarım babamın da torunları olurdu. Geçen ay annem baban sürekli mesajlaşıyor gel şu telefonu bi karıştır dedi şifre de koymuş telefonuna ama whatsapptan konuşmalarını okuduk hatta kadını facebooktan da buldum evli ve çocuklu bir kadın. Artık o kadar çok alıştık ki bu duruma 4 yıllık bir ilişkim var yarın öbürgün aldatılsam ne var canım yapsın değişiklik olsun demekten korkuyorum. Sen sakın annem gibi olma! Burnundan getir hatta ailesine anlat. Ben babaanneme anlatmıştım inan işe yarıyor. Rezil et onu sakın ona bağlı olduğunu hissettirme. Bir kez o haltı yiyen devamını da getiriyor. Kendini de suçlama 2. çocuğumdan sonra böyle oldu diye o çocuğu sen tek başına mı yaptın.

insanın güveni bir kez yıkılınca geri gelmesi mümkün değil malesef.. bir ömür şüpheyle yaşamak sa insana zindan eder hayatı. bende evliyim ve bir bebeğim var. böyle bir durumda ayrılırdım. ama bana sahip çıkacak bir ailem ve kendimi rahatlıkla geçindirecek bir işim var.. senin yerinde olsaydım gelirim olmasa ve senin şartlarına sahip olsaydım ne yapardım diye düşünüyorum.. muhtemelen boşanma imkanım olmasa.. en kötü ihtimal sadece çocuğumun babası ve evi paylaştığım bir yabancıdan öte olmazdı..sonuç olarak o ellerini asla bana süremez ve gönlümde de asla tekrar yer alamazdı.. seçim tamamen senin..kendi hayatına kendin yön vereceksin.. umarım keşke demeyeceğin bir karar alırsın. Allah yardımcın olsun.

bende aldatıldım bitanem ruhunda yarattığı pskolojik özgüvensizliği tahmin edebliyorum ve yanısıra bi dünya gururdu bilmemneydi arasına sıkışıp kalmak,ben senin diğer konunu okumuştum, eşinin bilgisyarı kırdığını yazmıştın o zaman anlamıştım aldatıldığını ,şimdi konunu geçte olsa gördüm ve inan şaşırmadım şuanda neyaptın ne durumdasın bilmiyorum ama tahmin edebilyorum boşanmadın o lanetle hala evlisin ve o adam hiç bişey olammış gibi hergün senin yüzüne bakabilyor sen hergece o uyuduktan sonra ağlıyorsun ama hersabah çocuklarına güleryüzle merhaba diyerek kahvaltı hazırlyorsun bu hepimizin hikayesi
benim eşimde telefonunu kırmaya çalışmıştı komikler ve bi okadar zavallılar ailenin yanına gidemedin çünkü yük olcaktın ayrı eve çıkamzdın çünkü maddi olanağın yoktu muhtemelen bunlardır yani sende affettin (miş gibi görünmek zorunda kaldın) benim gibi özgeler ayşeler fatmalar gibi herkes gibi...

Son düzenleme:

bak canım eşin seni aldatmışsa boşanmak yada boşanmamak affetmek senin kendi kararın kendi tercihin o konuda sen karar vereceksin ama affedersen tekrar yapma olasılığı yüzde bir milyon boşanırsan iki tane kız çocuğun varmış çocukları babasına bırak demem bir baba çocuklara asla bakamaz onun harcı değil allah onlara o kabiliyeti vermemiş hatta anne varken bir gözü kör anne yoksa iki gözü kör olurmuş babaların ama eşinle boşanmaya karar verirsen çocukların için size maddi destek verecek hemde ölünceye dek bundan kaçışı yok bunu nafaka altında 300-500-2000 gibi rakamlara bağlamak ne kadar doğru tartışılır çocukların masrafı ne ise sizde üstleneceksiniz baba olarak oda üstüne düşeni yapacak paşalar gibi başka çare çıkar yok valla üremek bütün canlılarda var bizi insan yapan diğer canlılardan ayıran özelliktir doğurduysan o çocukları dünyaya getirdiyseniz ölene dek paşa paşa hem anne hem baba çocuklara bakacaksınız imkanlarınız dahilinde tabiki

Eğer hayatınızın bundan sonrasını tek başınıza ve çocuklarınızı büyütebileceğinize inancınız var ise boşanacakınız. Planlarıızı
yaparken ondan gelecek olan nafakaya da çok güvenmeyin.malesef hukuk sistemimizde standart hayatlar yaşayan insanlar
için mahkemelerin verdiği nafakalar çok yüksek olmuyor.Eger düzenli bir yerden maaş alan bir işte çalışmıyor isede o nafakayı
alana kadarda uğraşır durursunuz. Bu yüzden boşandıktan sonra ondan gelecek nafaka ile geçinir giderim gibi bir düşünceyle
boşanmayın. öncelikle hayata karşı kendinizi güçlendirin. Çalışıyormusunuz yada bir mesleğiniz varmı bilmiyorum ama yok ise edinmeye bakın
Ben boşanmayacaksınız gibi algıladım. Sizide yargılamıyorum , İçinizde bulundğunuz şartları bilemeyiz. mutlaka kendiniz için en doğru
kararı vermek istiyorsunuzdur.
ancak şu varki . yorum yapan arkadaşların söylediklerinden anladığım kadarı ile eşinizin daha öncede bu türden davranışları varmış
bu durumda bu olayda eklendiğinde Sizin de artık eşinize karşı davranışlarınız eskisi gibi olamayacaktır.Yani onu % 100 affedip , eski ilgili ,sevecen aşık eş profiline gireyemeceğnizi düşünüyorum(en azından benim içimden gelmezdi ) .Bu durumda aranızdaki boşluk ve ne onun için nede sizin için hiç bir zaman dolmayacaktır. Bu durumdada eşinizin bu tarz vukuatlarının daha sonrada gelmesi mümkün olacaktır.
Bende yapacağınız (boşanmıyor iseniz) Durumu ailesi ile paylaşıp eşinizin kendisine çeki düzen vermesi için uyarılması, Sizin bir süre kendisi ile hiç kavga bile etmeden küs kalmanız.Ben olsam kendiliğimden konuyu açıp hiç sormazdım bile. Bırakırdım kendisi ikna etmeye çalışsın.
Ayrıca eğer ayrılmayacaksanız, kadını araştırmanıza falanda gerek yok..Yattıysa ayrılıırım, yatmadıysa ayrılmam,yada para karşılığı yapıyor ise ayrılmam , bedava ise ayrılırım gbi bir ayrımlarınız yok ise.. öğrenipde sinirlerinizi daha fazla bozmanında bir anlamı yok bence..

evet bekara avrat boşamak kolay.. 2 tane çocuk var. elinde maddi imkanların yok..üstelik eşini seviyorsun.. yapabilceğin yularını gevşet bırakmadan affetmek her insan 2. bir şansı hakeder diye düşünenlerdenim..

o kadının kötü kadın olduğu uydurmasına inanma. kendini aklamak için tabiki böyle söylecek..
affetmek için tek şartın kadının numarasını vermesi olsun..ancak o kadınla konuşup duyduklarından sonra için rahat edecek.. tecrübeyle sabit:)

canım seninki kadar net olmasada bende birkaç hafta önce eşimin face te bi kadına takık olduğunu tesadüfen öğrendim

kim ne derse desin içindeki öfke dinmiyor

boğazında bişeyler düğümleniyor

bunu haketmediğini düşünüyorsun

sen o kadar sadık ve ilgili bir eşken

bunu yapmış olmasını aklın almıyor

kendi yaptığımı söyleyim

memlekete gittim ve biraz düşündüm

artısı eksisiyle

boşansam ne olur, boşanmasam ne olur diye

çünkü bu noktada önemli olan bendim ve yanlış karar verek istemedim

inan bana boşansam zaten ailem eşimin ailesini hiç sevmiyo annem babam düğün bayram eder..

ailemden bi çekincem yoktu

çocuğum da yoktu

ama son bi şans vermek istedim

evde yoğun bi kavga yaşadık

içimdeki herşeyi söyledim.

bir kez daha olursa boşanıcam ve niye boşandım demicem

ve niye boşanıyoruz diye soramicak

bir mesaj bile olsa boşanma nedenidir bunu kafana yaz dedim

senin durumun daha ağır, hem mesajlaşma var hem de çocukların var

bence bi süre onu terket, burnu sürtsün ve sonrasında geri dön

son kez şans verdiğini söyle

bir daha yaparsa boşanırsın

bence de biraz burnu sürtsün ama hiç mi farketmemiştin o zamana kadar canımmm yani insan az da olsa çakar

şu aşamada eğer ilk kez oluyorsa bu durum bence affedebilirsin sonuçta herkes hata yapar ve şuanda kozlar senin elinde iyi kullanmalısın umarımm affettiğine değer

offf düşünmesi bile felaket.Allahım sana sabır versin.kendimi senin yerine koyuyorumda ben ne yapardım bilmiyorum allah kimseye yaşatmasın.senide bu durumdan kurtarsın.iyi düşünmen gerek.boşanırsan tek başına çocuklarınla kendi ayakların üstünde durabilecekmisin bunu iyi düşün.yok boşanmazsan bu kocayı nasıl bu işten kurtarırsın onu düşüneceksin.unutma bekar nişanlı değilsin 2 çocuk annesisin.iyi düşün.kimseyi dinleme otur kendi kendine karar ver.Allah yardımcın olsun

Ahh bu kadınlar aahh!! Ak pak kocalarımıza musallat oluyorlar.. Aslında evlenirken ak-pak eşlerimize sadakat yemini ettirmemeli, diğer kadınlardan asılmama sözü almalıyız..

Zavallı, masum, ak-pak,sadece masumca zaafları olan eşlerimizin suçu ne? Erkektir yapar,kadınlar uzak duracak.. Yazık onlara....

Parayla o işi yapan kadınla ne konuşuyormuş? Ne dangalak bunlar yaa.

belki parasız yapmaya ikna etmek için konuşmuştur...ne saçmalık bu ya...adamın özrü kabahatinden beter...bence bu tepkisi bile yaptığı kadar rezillik...fazlasıyla tahammülü yüksek,toleranslı,yapıcı birisiniz belli.adam da bunu bildiğinden cesaret etmiş içindeki kişiliğini çıkarmaya..kendinizi mecbur hissedebilirsiniz ama belli etmeyin.madem hazmedeceksiniz önce bi burnundan getirin sonra çaktırmadan hazmedin...ama bi yandan da bunu affederseniz devamı mutlaka gelir...bunu söyleyerek sizi üzmek istemezdim özür dilerim ama genelde bu durum böyledir.

canım oncelıkle Allah yardımcın olsun....bızlere bosan demek kolay gelır ne demısler bekara karı bosamak kolay gelırmıs mısali....ben en tahamul edemedıgım seylerden bırı okudugum zaman bıle cok sınırlendım ama ne desek boş....ıyı dusun derım..hangısı daha sana zor gelecektır ona bak..:26:evlılıgını devam ettırsen bıle unutabılcekmısın gercekten..hıc bır sey olmamıs gıbı yapabılcekmısın??en ıyı kararı sen vereceksın ama eger bıtırmeyı dusunmuyorsan bıle kesınıkle bunu hıssteırme gercekten bosancakmıs gıbı yap yalvarsan azıcık aklı basına gelsın boylelıkle belkı bır daha korkar..

yorumları okumadım yalnz şu laf bile benm içime oturdu ya
değişiklik istemiş, küfür etmek istyorum ya adama bakkk
Allah ıslah etsin yemin ediyorum cinlerim tepeme çıkıyo böylesnin varya canına okucaksın

Allah yardımcın olsun canım bize boşan demekde kolay boşanma demekde, iyi düşün taşın
ama mutlu ol inan bunu çokkkk yürekten istiyorum seni tanımasam bile

Neresinden baksan elinde kalan bi konu.
Ondan koca olurmu baba olurmu? maglum olmaz.
Ayrilsan diyelim cocuklar cok kucuk kim bakicak nerde calisicaksin?

En azindan kendine biraz zaman ver ve saglam adimlar atmaya calis.
Allah yardimcin olsun

aldatılmış vede terk edilmiş biri olarak Allah yardımcın olsun diyorum.çok zor bir durum.ben gitme diye çok ağlamıştım.bir kızım var.yavaş yavaş atlatıyorum.en iyi kararı yine sen vereceksin.İnşallah vereceğin karar senin ve kızların için en doğru olan olur.ne diyeyim.çocukların kız çocuğu iyi düşün..

yazık size yaaa ALLAH yardımcınız olsun hakkten çok zor bi durumda kalmışsınız ..içinde biraz Allah inancı olan Allahtan korkan insan bu davranışları sergilemezdi adam gibi adam bulmak nerdeyse imkansız oldu artık .. ama erkeklerin genlerinde var farklılık arayışı inançlı iradeli bi adam deilse zaafları onu yenebiliyor ..kadınlar daha duygusal bakıyolar erkek tamammen cinsel obje mahiyetinde ... ne desek boş ama bende burnu sürtülmesi hatta sürüm sürüm süründürülmesi taraftarıyım hemencik gevsemeyin.kendinizi suclamayın ilgilenemedim falan diye bunlarla kendinizi kandırmış olursunuz ... şu an son durumuz nedir? acıklarsanız sevinirim eşinize dua edin bence Allah dogru yola iletsin diye ... yıkmak kolay yapmak zor ......

öncelikle geçmiş olsun arkadaşım...durumun gerçekten zor..hani derler ya,gitmek mi zor kalmak mı...sana tavsiyem bu olayı sineye çekme elbette..sıkıntılarınız beraber konuşun onu anlamaya çalış.neden böyle bir şeye kalkıştığını.eğer sende bir hata varsa düzeltmeye çalış.tersine gitme.mümkün olduğunca iyi niyetle yaklaş,umarım vicdanı sızlar...ama boşanma ve tersine gitme yoksa diğer kadın kazanır.sen elinden geldiğince ona iyi davran,hiç olmadığınız kadar ilgili ol ona karşı.sanırım eş olunca durum farklı oluyor,sevgili olunca farklı.sabr et eminim sonunda sen kazanacaksın.sakinliğini koru,hep gülümse ,güçlü olduğunu görsün.senin üzülmen ona prim kazandırır.seni umursamaz ...biz kadınlar göründüğümüzden daha güçlüyüz unutma!

Bu erkekleri anlamak cidden güç.

Evde gül gibi karın,helalin varken ne idüğü belirsiz,hastalık kapacakları bayanlara neden yönelirler ki ?

Her şeyi geçtim mideleri nasıl alır o kadınları ?

Cidden anlamakta güçlük çekiyorum.

kizlar caresizim bi haftadir ølu gibiyim 22 haftalik hamileryim.. hamileligimin besinci haftasinda sorunlar basladi. neyse o kadar acidan sonra esim tatile gitti,beni her zamanki gibi kandirmayi basardi neyse gittigi gece otelde internet araciligiyla yazistik, bir heyecanla anlatmaya basladi burasi cok guzel fistik gibi kizlar filan,neyse bende devam ettim oh ne guzel anlat dedim bir istahla heyecanla konustuk, ben ona yazarken titriyordum sinirden sonra sordum beni hic aldattinmi diye, evet cevabi aldim ama yeni evliydik discoda dans ettik øpustuk bana surtundu ve beni køseye cekti bitirdi beni,bende onu yogurdum resmen, oturduk mini etekliydi zaten kucagima oturdu filan... bende ipler koptu daha fazla oyuna devam edemedim. devam etseydim keske diyordum øgrenirdim dahasini.
yazarken bile fena oluyorum. ve hala tatilde bana cevap vermiyor, cildirmak uzereyim daha bir haftasi var gelmeye.
kendimi biryere sigdiramiyorum,nereye gitsem aci pesimden geliyor.
hep dusunuyorum neden, bunu ben hakedecek naptim sana? en køtusu ben sordugumda vicdanin sizlamadimi benim yuzume nasil baktin ben arkandan aglarken sabahlara kadar seni beklerken hicmi sizlamadi icin bana.. birde demezmi yoo diye=( esimin bana aski dillere destandi herkes biliyordu bana deliler gibi asik oldugunu!!!
kaldim ortada calisamaz oldum kizimla ilgilenemiyorum hep yatiyorum,dusunuyorum.
cok eskiydi diyor unut diyor nasil unuturum kizi hala unutamamissin,bana anlatirken asker arkadasinmisim gibi bana onunla yasadigin seyleri anlatiyorsun.!!!!!!!!!!

en garip yani benim hep onu aldatigimi sanarmis saydi isimleri kime selam verdiysem calistigim insanlar ve cok sayida kisiler!!
hatta birde gece benim bilgisayarda webcam seks yaptigimi sanarmis!! madem bu kadar suphe diyordun neden benimle bir kez olsun
konusmayi denemedin? birak interneti ben daha chat yapmadim kimseyle bunlari haketmiyorum!!!
ayrilmak istiyorum ama hamileyim!!!

hep aslinda yillarca acigini verirdi bana ben anlamadim!!! giy mini etegini disari git dans et ellettir kendini derdi!!! meger yaptiklarinin aynisini bana yasattirip vicdan azabini dindirecekti!!!!!!!!! hangi adam esine der sen serbestsin git hayatini yasa gencsin guzelsin!!!

ah o aptal kafam ben nasil 11 yilimi verdim sana !!!!!!!!

karisik yazdim kizlar kusura bakmayin, pisklojikmen cøkmus durumdayim,hic hayatimda bøyle bir tramva yasamamistim!! bu adama nasil birdaha guvenebilirim ben??? konusmaya ihtiyacim var hic susmadan,bunun ustune birde øgrenmezmiyim en iyi dostum derdimi paylastigim can arkadasim anlattiklarimi dagitmasi=( bir kez daha yikildim,cok aptalim ben onun sirlarini ømur boyu saklayacagim ama ben onun kadar dusuk basit degilim.

bu adamla evliliğini sürdürecekmisin? çok merak ediyorum.

eğer devam edeceksen tek teselli yada acını dindirecek söz yoktur.
çünkü yaşadıkların yaşayacaklarının belgesi...

çok üzüldüm senin adına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…