cokk güzel saç modeli secmıssın olur bence canım..ayy ne güzel telaşlar benım 13 ay gectı nişanımın uzerınden ne cabuk gecıyo zaman ah ahh
saol canm valla telaşım saç konusunda güsel olur inşallah bide eve sığabilcez mi
seninde hayırlısı olsun canm Allah tamamına erdirsin ne güsel atlaşmıssın darısı düğüne inşallah
kız düğünümde oldu benım 7 ay oncesen tadını cıkar bugünlerın ne ara gecıyo anlamıyosun bıle :)) sandalye kırala kuzum cok işe yarıyo
saol canm valla telaşım saç konusunda güsel olur inşallah bide eve sığabilcez mi
seninde hayırlısı olsun canm Allah tamamına erdirsin ne güsel atlaşmıssın darısı düğüne inşallah
kaç kişi olucağınıza evin büyüklüğüne bağlı canım. bizim nişanda evde oldu 40 kişi filan vardı
bizde 50 kişi falan planladık ama ekstradan gelen olabilir salonumuz büyük balkonumuz kapalı orayada oturan olur erkekleri diğer odaya alırız dedik sığmazsa yüzük kesiminde gelirler pastaydı ikram derken geçer gider die umut ediyom
sizinde hayırlısı olsun canm Allah tamamına erdirsin
sağol hepimizin hayırlı olsun. bizim sadece çağırdıklarımız geldi extra gelen olmadı. zaten çok yakın akrabaları filan çağırdık yoksa eve kimse sığmazdı
amin canm evet bzde yakın akrabalrı dedik ama ona sölemesen darılır o gücenir derken liste uzuyoduyanda davet bekliyo gbi davranıyo bilmiyom bakalım artık olduğu kadar önerceğin bişeyler varmı şunu unutma falan dediğin bunuda yaparsan güsel olur falan hep bişeyler eksik gbi geliyo şuan
olmazmı olur o sac modelı harıka olur yada yıne masa yaptırıp tepeden bombe verıp salık bır sekılde de kullanabılırsın
makyajında ıslı makyaj dıyorlar dumanlı makyaj sıyah super olur
saol canm bnde makyajı o tarz düşünmüştüm ayakkabı ve çantam gümüş kuaförlede görüşürüm elbisemi gösterrirm dedim
sende izmirlisin galba buarada sizide Allah mesut etsin
fatoşcum yırlı olsun canım Allah'ım devamını erdirsin
elbisen de çok güzel
canım bence topuz değilde gösterdin model daha iyi olur
Evet kızlarr 5 buçuk senelik inişli çıkışlı hasretttt dolu ilişkimizde evlilik yollunda adımlarımızı atıyoruz hayırlısıyla aileler tanıştı gelindi gidildi 10 ocakta istendim5 gün sonrada nişanım var nasipse evde yapmayı düşünüyoz yüzüklerimiz kıyafetlermz hazır bohça yapmadık gerek görmedik elbisem buna çok benzio sadece göğsn altı çapraz deilde düz geliyor ve tokanın içinden kumaşı geçiyor saçımı nasıl yaptırcağıma karar veremedm topuz istemiyorum
şu model olur mu acaba
Elbiseye de saç modeline de bayıldım.
mutluluklar dilerim Allah tamamına erdirsin :) elbise seçimi çok güzel saç da ayrı bir güzel elbiseyle uyumlu olur :)
saol Kamilecim amin inşallah darısı başınıza artık
evet canm bende topuz istemiyorum daha doğal olsun inşallah sorunsuz geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?