- 10 Aralık 2011
- 4.230
- 95
- 113
Benin büyüklüğüne göre dikiş atılıyor.benimki 4 mm genişliğindeydi ve bayağı kabarıktı.Bi de yeri önemli.Burnumun tam altında,konuşurken gülerken ,yemek yerken çok hareket eden bir bölge.O yüzden de 3 dikiş atmış olabilir.
Doktor bana da zararsız bir ben olduğunu alınınca mutlaka bir iz kalacağını ama kendisinin işinin o izi en aza indirmek olduğunu söylemişti.Benim izim giderek hafifliyor.Şimdiden insanlar aldırmakla çok iyi ettiğimi ,benin daha kötü durduğunu söylemeye başladılar.İlk günler iz kocamandı.Bir de bir yıl geçince kimbilir ne kadar küçülür:)Şu an iz olmasına rağmen aldırdığıma hiç pişman değilim.Yani öyle çok dikkat çekici bir iz değil.Daha öncede söylediğim gibi bir yılı geçmiş aldıran arkadaşların izlerini görmek için mikroskopla bakmak lazım:)
Ama doktoru yine de çok dikkatli seçmek lazım.Burda izinin benden kötü durduğunu söyleyenler de olmuştu.Ama çok nadir.Bence iyi bi doktor bulup aldırın gitsin...![]()
tesekkuler cnm
bu arada devlete gıtmeyelımmı yanı ıyı bı doktor dıyınce aklıma ozel hastane gelıyo da